- 14 Eylül 2014
- 20.316
- 95.423
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Eşinden boşanınca çocuklarından da boşanan erkek tipi. Kendi çocuklarını istemeyen adam sizin çocuklarınızı ister mi sanıyorsunuz?Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Bence bu adama o kadar güvenmeyin, bana çok iyi niyetli gelmedi açıkçası...Merhaba hanımlar bayadır üye olsamda pek konu açmam sessiz takipçiyimdir.Çok nadirde yorumum olur.Sizin vereceğiniz fikirler karar vermem konusunda bana yardımcı olucak zira ben artık sağlıklı düşünemiyorum. Ben boşanmış 2çocuk annesiyim 2019 da ayrılık 2020 dava sonuçlanması oldu.Geçen bu süre içersinde eşinden ayrılmış birisi ile görüşmeye başladık. Zaman geçtikçe çok sevdim ben bu kişiyi ama içinde bulunduğum durum mu yoksa gerçek sevgi mi ayırt edemesemde devam ettim. Asıl size sormak istediğim kısma geleyim. Hep verici olan fedakar olan ben gibiyim sanki bu ilişkide, görüşmeye başladığımızdan beri benim isteklerime hislerime önem verdiğini söylesede bi şekilde her konuda onun dediğini yaparken buluyorum kendimi. Basit bir örnek vericek olursam. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum iki haftada bir cumartesi boşum ve çalışmadığım cumartesileri hep evinde vakit geçirelim istiyor. Bense iş çıkış saatleride olsa cumartesi de olsa ara sırada dışarda görüşelim istiyorum bunu hiç istemiyor. Yanlış anlaşılma olmasın burda asla masraftan kaçmaz kendisi sadece evde olup rahat olalım diyo. Bazen evine gitmek istemediğimde bir trip afra tafra bir bakıyorum onun gönlü olsun diye orda buluyorum kendimi. İşin bir diğer tuhaf kısmıda yazışmalarda telefon konuşmasında kırıcı ağır cümleler de kullanabiliyor ama yanyanayken dünyada beni bu adamdan çok kimse sevemez gibi hissettiriyor. Aslında ciddi düşünüyoruz.Ailesi çevresi beni biliyor. Ama ayrıntılı düşününce ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum. Hepiniz fikri önemli benim için şuan işteyim karışık olmuş olabilir. Ama bakabildikçe tek tek cevaplayamasamda sorularınızı yanıtlarım.
Şu cevabınıza bile gözlerim doldu farkındayım yaşadığım durumun ama içinden çıkamamın sebebi nedir onuda biliyorum yapamıyorum kendime daha çok kızıyorum.Evde vakit geçirmek istemesi bence normal. Ama sen istemeyince ağır konuşması, hafta içi hiç görüşmek istememesi büyük sıkıntı.
Bütün bunları görüp de devam etmen seni çok yıpratıyordur, yazık değil mi kendine?
Bencil olmayın, 2 çocuğunuzu düşünün, erkek her zaman bulursun ama evlat elinden bir kaydı mı bir daha bulamazsın...Burda okuduğum bi çok konulardan bende bunu çıkarttım aslında ama ayrılamayan tarafta benim kendimi değersizleştiriyorum sanırım ama engel olamıyorum kendime ne yapmam gerektiğini biliyorumda oysa.
Kendi çocuğuna merhameti yok adamın bu kadıncağız da evlilik bekliyor Allah'ım sana geliyorum yaVar ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Msjla kırıcı agır konusmayı nasıl basarıyor yahu?Merhaba hanımlar bayadır üye olsamda pek konu açmam sessiz takipçiyimdir.Çok nadirde yorumum olur.Sizin vereceğiniz fikirler karar vermem konusunda bana yardımcı olucak zira ben artık sağlıklı düşünemiyorum. Ben boşanmış 2çocuk annesiyim 2019 da ayrılık 2020 dava sonuçlanması oldu.Geçen bu süre içersinde eşinden ayrılmış birisi ile görüşmeye başladık. Zaman geçtikçe çok sevdim ben bu kişiyi ama içinde bulunduğum durum mu yoksa gerçek sevgi mi ayırt edemesemde devam ettim. Asıl size sormak istediğim kısma geleyim. Hep verici olan fedakar olan ben gibiyim sanki bu ilişkide, görüşmeye başladığımızdan beri benim isteklerime hislerime önem verdiğini söylesede bi şekilde her konuda onun dediğini yaparken buluyorum kendimi. Basit bir örnek vericek olursam. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum iki haftada bir cumartesi boşum ve çalışmadığım cumartesileri hep evinde vakit geçirelim istiyor. Bense iş çıkış saatleride olsa cumartesi de olsa ara sırada dışarda görüşelim istiyorum bunu hiç istemiyor. Yanlış anlaşılma olmasın burda asla masraftan kaçmaz kendisi sadece evde olup rahat olalım diyo. Bazen evine gitmek istemediğimde bir trip afra tafra bir bakıyorum onun gönlü olsun diye orda buluyorum kendimi. İşin bir diğer tuhaf kısmıda yazışmalarda telefon konuşmasında kırıcı ağır cümleler de kullanabiliyor ama yanyanayken dünyada beni bu adamdan çok kimse sevemez gibi hissettiriyor. Aslında ciddi düşünüyoruz.Ailesi çevresi beni biliyor. Ama ayrıntılı düşününce ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum. Hepiniz fikri önemli benim için şuan işteyim karışık olmuş olabilir. Ama bakabildikçe tek tek cevaplayamasamda sorularınızı yanıtlarım.
Yapmam gerekeni biliyorum destek almak amaçlı yazdım zaten konuyuKendi çocuğuna merhameti yok adamın bu kadıncağız da evlilik bekliyor Allah'ım sana geliyorum ya
Üzdüğüm için kusura bakma.Şu cevabınıza bile gözlerim doldu farkındayım yaşadığım durumun ama içinden çıkamamın sebebi nedir onuda biliyorum yapamıyorum kendime daha çok kızıyorum.
Öyle olmadığını söylüyor kendisi sevişmek derken sarılmak öpüşmekten ötesi değil zaten. Arada bir benim isteğimle çıktık dışarı ona kalsa hep evde oturalım film izleyelim.
Aklını başına alYapmam gerekeni biliyorum destek almak amaçlı yazdım zaten konuyu
Amin amin amin yok üzülmek değil de anlaşılmak beni duygulandıran.Haklısın hemde çok.Üzdüğüm için kusura bakma.
İnan niyetim kötü değildi.
Bu adamdan vazgeçmeme sebebin belli be arkadaşım.
Boşluktan, yalnızlıktan vazgeçmiyorsun ondan.
Anlıyorum hepimizin duygusal, cinsel, tensel boşlukları var. Ancak yanlış insanlar bize daha çok zarar veriyor. Bir an önce kendine gelmeni, toparlamanı diliyorum.
Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Uslubunuz hiç hoş değil doğruya yönlendirmeye çalışmak da bu değil zaten bu şekilde yorum yapıcaksanız rica ediyorum yapmayın.Aklını başına al
Erkek peşine düşeceğine çocuklarına bak kızım sen
Kusura bakma da senin gibi kadınları anlamıyorum.
2 çocupun var senin şu an sorun çocuklarımın geleceği için ne yapmam gerekiyor olmalıydı
Kendini elin adamına köle yapmışsın
Adam çağırınca gidiyorsun seks ihtiyacını karşılıyorsun ailesi bile biliyor bunu utanmıyor musun ya.
O adam senle evlenmex
Yarın bekar bir kız bulur bulana kadar idare ediyor işte
Kendi çocuklarına bakmayan adam senle aile mi olucaj.
Senin çocuklar kimle yaşıyor ya
Aşk meşk peşine düşmüşsün