Seviliyormuyum Benim Bağımlılığım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzgünüm ama adamın derdi hırlaşmak @KudrAlobar :bicak:
Siz duygusal olarak bir şey besliyorsunuz, ilişkinizi gözden geçirin bence.
Benim eşimde yengeç burcu tam evcimendir ama o bile akşamları şunu yapalım, hafta sonu seni şuraya götüreyim der.

Manitayken zaten hiç evde buluşmadık.

Hırlaşmak Kadınlar Kulubü sözlüğüne geçti demek :D

Yani aileyle yaşamak tabi zor ama. Herşeyi duymıycak. Baba sonuçta gene sıkıntı yok şuan. Anladım teşekkürler. Sanki çocuklar annem bakıyor gibi mesajlaşma vardı. Sevgilim var sadece evde takılmak istiyor falan yazıyor mesajlarında o yüzden aynı evde kalıyor gibi birşey çıktı özetle öyle anladım bir an. Teşekkürler

Rica ederim.

Merhaba hanımlar bayadır üye olsamda pek konu açmam sessiz takipçiyimdir.Çok nadirde yorumum olur.Sizin vereceğiniz fikirler karar vermem konusunda bana yardımcı olucak zira ben artık sağlıklı düşünemiyorum. Ben boşanmış 2çocuk annesiyim 2019 da ayrılık 2020 dava sonuçlanması oldu.Geçen bu süre içersinde eşinden ayrılmış birisi ile görüşmeye başladık. Zaman geçtikçe çok sevdim ben bu kişiyi ama içinde bulunduğum durum mu yoksa gerçek sevgi mi ayırt edemesemde devam ettim. Asıl size sormak istediğim kısma geleyim. Hep verici olan fedakar olan ben gibiyim sanki bu ilişkide, görüşmeye başladığımızdan beri benim isteklerime hislerime önem verdiğini söylesede bi şekilde her konuda onun dediğini yaparken buluyorum kendimi. Basit bir örnek vericek olursam. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum iki haftada bir cumartesi boşum ve çalışmadığım cumartesileri hep evinde vakit geçirelim istiyor. Bense iş çıkış saatleride olsa cumartesi de olsa ara sırada dışarda görüşelim istiyorum bunu hiç istemiyor. Yanlış anlaşılma olmasın burda asla masraftan kaçmaz kendisi sadece evde olup rahat olalım diyo. Bazen evine gitmek istemediğimde bir trip afra tafra bir bakıyorum onun gönlü olsun diye orda buluyorum kendimi. İşin bir diğer tuhaf kısmıda yazışmalarda telefon konuşmasında kırıcı ağır cümleler de kullanabiliyor ama yanyanayken dünyada beni bu adamdan çok kimse sevemez gibi hissettiriyor. Aslında ciddi düşünüyoruz.Ailesi çevresi beni biliyor. Ama ayrıntılı düşününce ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum. Hepiniz fikri önemli benim için şuan işteyim karışık olmuş olabilir. Ama bakabildikçe tek tek cevaplayamasamda sorularınızı yanıtlarım.
Kimse içün kendini üzme deymezler, bunadam sevmiyor seni seven insan 5 dkk da olsa yüzünü görmek ister adamın ayağına herşeyi sunma bazı şeylerden geri çek kendini ama lütfen üzülme bunları söylediğim için ileride daha fazla üzülmemen için doğruyu söylemek zorundaydım.

Basit bir örnek vericek olursam. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum iki haftada bir cumartesi boşum ve çalışmadığım cumartesileri hep evinde vakit geçirelim istiyor. Bense iş çıkış saatleride olsa cumartesi de olsa ara sırada dışarda görüşelim istiyorum bunu hiç istemiyor.

Tüm tatil günlerini bu kişiyle mi geçiriyorsunuz ?

Konu sahibesi 2 haftada bir cumartesileri boş oluyormuş.

Söylüyorum aslında ama evde daha rahat olabileceğimizi söylüyo ısrar edersem alacağın cevabı biliyosun diyor. En son benim istediğimle dışarda vakit geçirdik gün bitimi çokta eğlenmişti aslında.
Alacağın cevabi biliyorsun??? Üslup bozukluğu yok mu sizce de ? Kendinizi biraz geri çekin. Sağlıklı bi ilşki gibi durmuyor genel olarak.

Hayır normalde pazar günleri izinliyim 2 haftada bir cumartesi de izinliyim izinli olduğum cumartesileri birlikte geçirmek istiyor ama ben her seferinde kabul etmiyorum.
Bu nasıl ilişki o halde? 2 haftada 1 görüşebiliyorsunuz zaten, onda da siz her zaman kabul etmiyorsunuz , o zaman ayda 1 görüşüyorsunuz çoğunlukla. Neden çekiyorsunuz ki bu adamı? Haftaiçi zamanınız az diye sizinle görüşmüyor, haftasonu dışarı çıkalım dediğinizde hayır diyor, kaba konuşuyor, sizi mutlu etmiyor, isteklerinizi umursamıyor, bencil, sevgisiz biri. Bırakın gitsin.

Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Baştan ayağa yanlış kişi. Çocukarına sahip çıkmayan adam sizi mutlu edecek kapasitede olabilir mi? İkinci evliliğimde de çakılmak istiyorum diyorsanız devam edin.

- Sizin geçmişinize dil uzatıyor
- Sizinle sadece evde görüşüyor
- Çocuklarını bile gözden çıkartmış
- Sizinle bir kahve içmeye vakti bile yok
- Hep aşna fişna
- Ağır konuşuyor..

Zaten bir sıkıntı çekmişsiniz ayrılmışsınız daha ne diye böyle birini çekiyorsunuz ki ayrılmak varken?
Yalnız kalmaktan mı çekiniyorsunuz? Bu adam zaten yalnız bırakıyor sizi daha ne kadar yalnız ve sevgisiz kalabilirsiniz ki??

- Sizin geçmişinize dil uzatıyor
- Sizinle sadece evde görüşüyor
- Çocuklarını bile gözden çıkartmış
- Sizinle bir kahve içmeye vakti bile yok
- Hep aşna fişna
- Ağır konuşuyor..

Zaten bir sıkıntı çekmişsiniz ayrılmışsınız daha ne diye böyle birini çekiyorsunuz ki ayrılmak varken?
Yalnız kalmaktan mı çekiniyorsunuz? Bu adam zaten yalnız bırakıyor sizi daha ne kadar yalnız ve sevgisiz kalabilirsiniz ki??
Boşanmış bayanlarda daha kötüsünü bulmak gibi bir olay var sanki
O zaman kocanı çocuklarının babasını çekseydşn derler adama
Çok fazla örnek gördüm.
Bi tanıdığım kocasından şiddet yüzünden boşandığını söyleyip bu sefer daha tehlikeli şiddet gösteren ne idüpü belirsiz bir tiple evlendi ve mutluluk pozları veriyor .
Gerçekten çok tuhaf insanlar var.

Aklını başına al
Erkek peşine düşeceğine çocuklarına bak kızım sen
Kusura bakma da senin gibi kadınları anlamıyorum.
2 çocupun var senin şu an sorun çocuklarımın geleceği için ne yapmam gerekiyor olmalıydı
Kendini elin adamına köle yapmışsın
Adam çağırınca gidiyorsun seks ihtiyacını karşılıyorsun ailesi bile biliyor bunu utanmıyor musun ya.
O adam senle evlenmex
Yarın bekar bir kız bulur bulana kadar idare ediyor işte
Kendi çocuklarına bakmayan adam senle aile mi olucaj.
Senin çocuklar kimle yaşıyor ya
Aşk meşk peşine düşmüşsün
Bu nasıl bir üslup ya, anne olunca insani vasıflar rafa mı kalkıyor. Her insanın sevmeye sevilmeye hayatı biriyle paylaşmaya ihtiyacı var.

Bir de ben hiç evlenmedim diyorsun. Ne evliliğin ne de boşanıp yalnız başına hayatı sırtlamanın ne olduğu konusunda fikrin varken böyle konuşmamalısın. Kadın çocuklarını ihmal ettiğini falan söylemiyorken nereden vardın bu kanıya. Belki buluştukları günlerde çocuklar kendi babalarında oluyor.

Ne meraklısınız. "anasın sen ANAAAAAĞĞĞ" biye carlamaya.

Ayrıca "ailesi bile biliyor bunu utanmıyor musun" ne demek ya, neden utansın. Sen değiştirdiğin sevgililer için çevreden utanıyor musun? Şu annelikle kadınlığı bir arada düşünemeyenler bi kaybolsa ortadan ne güzel olacak.

Boşanmış bayanlarda daha kötüsünü bulmak gibi bir olay var sanki
O zaman kocanı çocuklarının babasını çekseydşn derler adama
Çok fazla örnek gördüm.
Bi tanıdığım kocasından şiddet yüzünden boşandığını söyleyip bu sefer daha tehlikeli şiddet gösteren ne idüpü belirsiz bir tiple evlendi ve mutluluk pozları veriyor .
Gerçekten çok tuhaf insanlar var.

Açıkçası burda okuyorum bu tip konuları ve ben de anlayamıyorum. Konu sahibeleri boşanmış kadınlar, kocayı şiddet, psikoloji şiddet, aldatma vb sebeplerle boşamışlar. Eeee yeni buldukları adamlar da aynı sebeplerden başka bir kadının boşadığı biri muhtemelen, kılı kırk yaramak gerekiyor. Konulara yazıyorlar adam cimri, sapık, çocuğuna nafaka vermiyor, eski kadını dövmüş, tecaviz edenler bile var hala burda konu açıp soruyoarl eski kadın iftiracı mı diye :bicak:
Burdaki adam da üstüne basa basa ben beş para etmem diyor, sadece cinsellik istediğinde ayağına çağırıyor. Kendi çocuklarını atmış gitmiş orası büsbütün felaket zaten. Eeee yani berbat bir admaı boşayıp aynı tip berbat bir insanlar 2. kez aynı şeyleri yaşamak neden :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X