Neden sevilmediğine inandırdın kendini? Başkaları değil bence sen sevmiyorsun kendini. Kendini sevmeyen kimse başkalarının sevgisini görmez.Ben beni gerçekten seven olmadığını o kadar kanıksamışım ki bana sevgi ifade eden fiil yapıldığında içimde mutluluk oluşmuyor bile artık. Mesela uzaktayım annem kargo gönderiyor ama içimden üff ne gerek vardı buna yanına giderim yüzüme bakmaz arkamdan kargo gönderir diyorum. Eşim doğum günümde biseyler yapıyor alıyor ama içimde kelebekler ucusmuyor kızmayayım diye yapmıştır kesin gibi bir düşünce oluşuyor kafamda. Arkadaşım zaten yok. Bir oğlum var küçük ama o da büyüyünce muhakkak beni unutur diye geçiyor içimden. Ne bileyim ya kendimi bitkisel hayatta duyguları alınmış hissediyorum. Birşeylerin olumlu yönünü görsem de umrumda değil galiba artik. Bu bir dert değil sadece annem kargo göndermiş hissimin farkına varınca kızdım kendime kadın kendince biseyler yapıyor ama sen kötü düşünceler geçirdin içinden dedim. Sadece iç dökmek için yazdım. Teşekkürler iyi günler
Galiba ben sadece kendisini seven bir bencilim. Bilemiyorum. Kendimi severim. Kendimle güzel vakitlerim olur.Neden sevilmediğine inandırdın kendini? Başkaları değil bence sen sevmiyorsun kendini. Kendini sevmeyen kimse başkalarının sevgisini görmez.
Yay burcu olabilir misinGaliba ben sadece kendisini seven bir bencilim. Bilemiyorum. Kendimi severim. Kendimle güzel vakitlerim olur.
Evet yay burcuyum nasıl bildiniz yaYay burcu olabilir misin
ama böyle düşünürseniz iyilik de yaramıyor diye düşünüp yapmayı da bırakır. insanın hevesi kalmaz kiEşim doğum günümde biseyler yapıyor alıyor ama içimde kelebekler ucusmuyor kızmayayım diye yapmıştır kesin gibi bir düşünce oluşuyor kafamda.
siz başka kimseyi sevmediğiniz için mi başkalarının da sizi sevmediğinizi düşünüyorsunuz? yani tüm bu duygu ve düşünceleriniz aslında siz başkasına yaparken öyle düşündüğünüz için olmasın. mesela eşinize hediye almanız kızmasın alınmasın diye mi?Galiba ben sadece kendisini seven bir bencilim. Bilemiyorum. Kendimi severim. Kendimle güzel vakitlerim olur.
Yay burcu özelliği bu çünküEvet yay burcuyum nasıl bildiniz ya
Aynısını yazacaktım konuyu yazdığınız her kelime = ben vallahi sanki beni anlatmışsınızEvet yay burcuyum nasıl bildiniz ya
Piskologami gorunseniz acabaBen beni gerçekten seven olmadığını o kadar kanıksamışım ki bana sevgi ifade eden fiil yapıldığında içimde mutluluk oluşmuyor bile artık. Mesela uzaktayım annem kargo gönderiyor ama içimden üff ne gerek vardı buna yanına giderim yüzüme bakmaz arkamdan kargo gönderir diyorum. Eşim doğum günümde biseyler yapıyor alıyor ama içimde kelebekler ucusmuyor kızmayayım diye yapmıştır kesin gibi bir düşünce oluşuyor kafamda. Arkadaşım zaten yok. Bir oğlum var küçük ama o da büyüyünce muhakkak beni unutur diye geçiyor içimden. Ne bileyim ya kendimi bitkisel hayatta duyguları alınmış hissediyorum. Birşeylerin olumlu yönünü görsem de umrumda değil galiba artik. Bu bir dert değil sadece annem kargo göndermiş hissimin farkına varınca kızdım kendime kadın kendince biseyler yapıyor ama sen kötü düşünceler geçirdin içinden dedim. Sadece iç dökmek için yazdım. Teşekkürler iyi günler
Yaaa seni ve yorumlarını neden bu kadar kendime benzetip güldüğüm şimdi belli olduBen de yay burcuyum aynen pek sevildiğimi düşünmüyorum
ama böyle düşünürseniz iyilik de yaramıyor diye düşünüp yapmayı da bırakır. insanın hevesi kalmaz ki
siz başka kimseyi sevmediğiniz için mi başkalarının da sizi sevmediğinizi düşünüyorsunuz? yani tüm bu duygu ve düşünceleriniz aslında siz başkasına yaparken öyle düşündüğünüz için olmasın. mesela eşinize hediye almanız kızmasın alınmasın diye mi?
Göründüm de normal herkes böyle şeyler hissedebilir gibi bişey dediPiskologami gorunseniz acaba
Degersizlestirme duygun var. Ben bunlara layık değilim senin için maddi imkan varsa bir psikolog yoksa da kendine ben degerliyim hak ediyorum duygusunu hatırlatan etkinlikler yapmanı tavsiye ediyorum.Ben beni gerçekten seven olmadığını o kadar kanıksamışım ki bana sevgi ifade eden fiil yapıldığında içimde mutluluk oluşmuyor bile artık. Mesela uzaktayım annem kargo gönderiyor ama içimden üff ne gerek vardı buna yanına giderim yüzüme bakmaz arkamdan kargo gönderir diyorum. Eşim doğum günümde biseyler yapıyor alıyor ama içimde kelebekler ucusmuyor kızmayayım diye yapmıştır kesin gibi bir düşünce oluşuyor kafamda. Arkadaşım zaten yok. Bir oğlum var küçük ama o da büyüyünce muhakkak beni unutur diye geçiyor içimden. Ne bileyim ya kendimi bitkisel hayatta duyguları alınmış hissediyorum. Birşeylerin olumlu yönünü görsem de umrumda değil galiba artik. Bu bir dert değil sadece annem kargo göndermiş hissimin farkına varınca kızdım kendime kadın kendince biseyler yapıyor ama sen kötü düşünceler geçirdin içinden dedim. Sadece iç dökmek için yazdım. Teşekkürler iyi günler
Amin ne diyeyim.Ay etrafımda olmasını istemediğim tiplerdensiniz
Allah çevrenizdekilere sabır versin
Bence bu kadar negatif olmanız büyük bir dert. Hem sizin hem etrafınızdaki kişiler için.Ben beni gerçekten seven olmadığını o kadar kanıksamışım ki bana sevgi ifade eden fiil yapıldığında içimde mutluluk oluşmuyor bile artık. Mesela uzaktayım annem kargo gönderiyor ama içimden üff ne gerek vardı buna yanına giderim yüzüme bakmaz arkamdan kargo gönderir diyorum. Eşim doğum günümde biseyler yapıyor alıyor ama içimde kelebekler ucusmuyor kızmayayım diye yapmıştır kesin gibi bir düşünce oluşuyor kafamda. Arkadaşım zaten yok. Bir oğlum var küçük ama o da büyüyünce muhakkak beni unutur diye geçiyor içimden. Ne bileyim ya kendimi bitkisel hayatta duyguları alınmış hissediyorum. Birşeylerin olumlu yönünü görsem de umrumda değil galiba artik. Bu bir dert değil sadece annem kargo göndermiş hissimin farkına varınca kızdım kendime kadın kendince biseyler yapıyor ama sen kötü düşünceler geçirdin içinden dedim. Sadece iç dökmek için yazdım. Teşekkürler iyi günler
Benim son ex de böyleydi 2 ay dayanamadımAy etrafımda olmasını istemediğim tiplerdensiniz
Allah çevrenizdekilere sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?