Sevilmek bana haram mı

Est.ben seni tebrik ederim 20 yasinda bakmaya doyamayacagin hayaller kurdugun icin. Senin okulun, arkadas cevren yok mu? Hayatinda tek hedefin bu mu? Biraz sen de komik olmayi dene bence yazik yarin evlenecek bir potansiyelin var sanki. Sen once kendini sev.
Ya beyin yoksunu , bir derdim var başlığında konu açıyorum. Kariyer hayatımda okul hayatımda sorun olsa onu da yazardım zaten sana ne

Ya sizler neden bana 20 yaşında ne yaptığınızı anlatıyorsunuz ben onu mu sordum. Birisi de gelmiş diyor ki tek hedefin bu mu. Ya beyin yoksunu , bir derdim var başlığında konu açıyorum. Kariyer hayatımda okul hayatımda sorun olsa onu da yazardım zaten sana ne
Anonim yazınca anonim mi oluyorsun? Millete hakaret etmeye gelmişsin ama dikkat et şikayet edilme.

Ya beyin yoksunu , bir derdim var başlığında konu açıyorum. Kariyer hayatımda okul hayatımda sorun olsa onu da yazardım zaten sana ne
Gelişi güzel hakaret edemezsin burada, ekran fotosu alsin hakaret ettiği herkes.

Kimseye hakaret etmek için gelmedim. Israrla evlenecek potansiyelin var diyip duruyor.
Beyin yoksunu diyip durdun millete, iclerinden biri cikar sikayet eder, ha ben uğraşmam seninle ama uğraşan çıkar. Ona göre!!

Beyin yoksunu diyip durdun millete, iclerinden biri cikar sikayet eder, ha ben uğraşmam seninle ama uğraşan çıkar. Ona göre!!
Özür diliyorum. Fakat karşı tarafında bana saygılı bir şekilde yaklaştığını düşünmüyorum. Duygularını küçümsedi. Bu incitici değil mi? Bir derdim var başlığında bunları yazıp içimi döküyorum gelen yorumlar böyle olunca haliyle sinirlendim

Özür diliyorum. Fakat karşı tarafında bana saygılı bir şekilde yaklaştığını düşünmüyorum. Duygularını küçümsedi. Bu incitici değil mi? Bir derdim var başlığında bunları yazıp içimi döküyorum gelen yorumlar böyle olunca haliyle sinirlendim
Olabilir, küfür ve hakaret etmedikleri takdirde dusuncelerini yazarlar.

Konundan engelleyebilir, gozardi edip gormeyebilirsin yorumunu begenmediklerini.

Ama hakaret no no no baby!

Olabilir, küfür ve hakaret etmedikleri takdirde dusuncelerini yazarlar.

Konundan engelleyebilir, gozardi edip gormeyebilirsin yorumunu begenmediklerini.

Ama hakaret no no no baby!
Konumdan nasıl engelleyeceğim?

Sevgi de bir ihtiyaç. Okul, kariyer vs ile hiçbir alakası yok. İnsanlar hem bunları yapıp hem sevgiye ihtiyaç duyabilir ve bu her yaşta gayet normal bir istektir. Konu sahibi gayet normalsiniz yani 🥰

Son düzenleme:
Hayır zerrecim gayet normalsin. Sevgi de bir ihtiyaç. Okul, kariyer vs ile hiçbir alakası yok. İnsanlar hem bunları yapıp hem sevgiye ihtiyaç duyabilir ve bu her yaşta gayet normal bir istektir. Konu sahibi de sen de normalsiniz yani 🥰
Hissetmek istemiyorum demiş😂

Haha dur düzelteyim mesajı 😂 ama konu sahibi hala normal niye linç yemiş anlamadım. Sanki okulu bırakıp kocaya kaçmak istiyorum demiş
Ailesi ile de problemli, konusu vardi. Pek normal bir ailesi yok, o yuzden daha da sevgiye aç sanırım.

Ailesi ile de problemli, konusu vardi. Pek normal bir ailesi yok, o yuzden daha da sevgiye aç sanırım.
Sen diyince okudum şimdi. Evet ailesinden dayak yiyor ve küfürlere maruz kalıyormuş. Yani sevgiye ektra olarak ihtiyaç duyması normal. İnşallah düzgün birileri çıkar karşısına :/ keşke kendine hakim olsaydı da banlanmasaydı

Ben de senin yaşındayken aynı böyle hissetmiştim
Normal bir dönemden geçiyorsun.
Sevmek sevilmek istemek çok insani ve doğal şeyler.
Eminim ki günün birinde senin de hayatında seni çok seven biri olacak
Umudunu kaybetme

Sevgi de bir ihtiyaç. Okul, kariyer vs ile hiçbir alakası yok. İnsanlar hem bunları yapıp hem sevgiye ihtiyaç duyabilir ve bu her yaşta gayet normal bir istektir. Konu sahibi gayet normalsiniz yani 🥰
Bildirime tıklayınca bu yorum açılıyor ama ben ne alakayım çözemedim🤣🤣

Back
X