Aaa ya burda neden yapıyorlar ki sosyal medyayı anlarımBurada bile yapan var onu.ilk paragrafta adamı öve öve bitiremiyor.alt paragrafta neler neler anlatıyor.insanoğlu böyle.
Özellikle yapmıyorlar.objektif bakamıyorlar.bir de mâlum üye gibi hayal âlemini yazanlar var.kıskandırmaya çalışan da vardır bence illa ki.Aaa ya burda neden yapıyorlar ki sosyal medyayı anlarımelti vardır ,görümce ve kayınvalide vs. vardır ama burası neden ? Bir insan tanımadığı insanlara neden böyle yapmak ister ki?
Haklısın insan psikolojisi çok zor , insan anlamakta zorlanıyor her insan farklı işteÖzellikle yapmıyorlar.objektif bakamıyorlar.bir de mâlum üye gibi hayal âlemini yazanlar var.kıskandırmaya çalışan da vardır bence illa ki.
25 yaşında hiç ilerleyemek canımı sıkıyor bende sevilmek merak edilmek ilişkim olsun istiyorum ama olmuyorHaklısın insan psikolojisi çok zor , insan anlamakta zorlanıyor her insan farklı işte
bu tarz bir psikoloji için gerçek bir ilişki yaşayıp doğru bir evlilik yapma olasılığınız yok.25 yaşında hiç sevilmemiş olmak o kadar sene okurken olmaması bi çiçek alamamak çok canımı yakıyor çalıştığım yerde herkes üniversitede bulmuş kenara koymuş şimdide evleniyorlar
Ama hayatını ilişki üzerine kurmak istemen de doğru değil. Daha çok gençsin gez toz eğlen . Hayatında birilerinin olmasına gerek yok. Sen kendini sev. Aşk sevgili gibi boş gelip geçici şeyler için kendini üzme.25 yaşında hiç ilerleyemek canımı sıkıyor bende sevilmek merak edilmek ilişkim olsun istiyorum ama olmuyor
Canını sıkma tadını çıkar daha çok gençsin erken evlendik ne oldu sanki çoluk çocuktan başımızı kaldıramıyoruz . Sen şanslısın kendini geliştirmeye bak derim hayatını yaşa eninde sonunda kaderinde ne varsa yaşayacaksın zaten böyle sıkılarak bekleyerek yaşayamazsın bu hayatı , sonuçta 1 defa geliyorsun hayata ömrünü böyle bekleyerek geçirmezsin bence25 yaşında hiç ilerleyemek canımı sıkıyor bende sevilmek merak edilmek ilişkim olsun istiyorum ama olmuyor
Kolay olduğunu nerden biliyorsun. Asıl senin işin daha kolay gençsin bekarsın . Evlilik çoluk çocuk bunlar çekilecek dert değil. Hayatını yaşamaya bakHerkese kolay olan şeyler benden neden esirgenir hep
Pes Allah aşkına daha 25 yaşındasınız bıktınız mı25 yaşındayım küçük bir hastanede çalışıyorum bu yaşa kadar güzel bi ilişkim olmadı bıktım artık ne zaman evlenecen kimseyi bulamadın sorularından en son bulamadın kimseyi 40 üstü boşanmış adamlarla görüş bile dediler
Bu durumu umursamayi hatta düşünmeyi bile yasakla kendine. O zaman oluyorBende sadece izliyorum güzelsin niye yalnızsın denmesi canımı yakıyor kimseyi bulamadim demekten bıktım
şakamı ya 25 benim görümcem 25 daha çocuksu gelıyor bana ya ,ne 40 yaş adamı saçmalamayın Allah aşkına ben 29 yaşında evlendim hiç pişman değilim..25 yaşındayım küçük bir hastanede çalışıyorum bu yaşa kadar güzel bi ilişkim olmadı bıktım artık ne zaman evlenecen kimseyi bulamadın sorularından en son bulamadın kimseyi 40 üstü boşanmış adamlarla görüş bile dediler
Ben daha ilişki kuracak adam bulamıyorum evlilik çok çok ötede zatenşakamı ya 25 benim görümcem 25 daha çocuksu gelıyor bana ya ,ne 40 yaş adamı saçmalamayın Allah aşkına ben 29 yaşında evlendim hiç pişman değilim..
Evet hiç sevilmedim gerçek hiç çiçek almadımPes Allah aşkına daha 25 yaşındasınız bıktınız mı
Kız boşver adam bulup ne yapacaksın. Birilerinin sevgisine muhtaç değilsin. Kendini bu kadar üzme. Sanki ilişkisi olan herkes mutlu mu sanıyorsun.Ben daha ilişki kuracak adam bulamıyorum evlilik çok çok ötede zaten
Kimseyi bulamadim demeyin. Kafa dengim bana deger veren biriyle karsilasinca olacak deyin.Bende sadece izliyorum güzelsin niye yalnızsın denmesi canımı yakıyor kimseyi bulamadim demekten bıktım
Kimseyi bulamadim demeyin. Kafa dengim bana deger veren biriyle karsilasinca olacak deyin.. Cünkü sadece biriyle beraber olmak icin olmayin. Hic saglikli iliski olmaz o zaman. Sadece acik olun sosyal ortamlarda. Gülümseyin, icten ice mutlu olun ki birilerini cekin. Mutsuzluk disari yansiyor ve gelecek olan biri varsada onu itiyor. Kendi halimize mutlu olmayi bilmemiz gerekiyor ki biriyle o mutlulugu paylasalim. :) Ben sizi anliyorum, ama böyle davranmayi deneyin inanin cok fark ediyor. Tecrübe. Hepimizin böyle his ettigi zamanlar oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?