Sevilmek istiyorum

Burada bile yapan var onu.ilk paragrafta adamı öve öve bitiremiyor.alt paragrafta neler neler anlatıyor.insanoğlu böyle.
Aaa ya burda neden yapıyorlar ki sosyal medyayı anlarım elti vardır ,görümce ve kayınvalide vs. vardır ama burası neden ? Bir insan tanımadığı insanlara neden böyle yapmak ister ki?

Aaa ya burda neden yapıyorlar ki sosyal medyayı anlarım elti vardır ,görümce ve kayınvalide vs. vardır ama burası neden ? Bir insan tanımadığı insanlara neden böyle yapmak ister ki?
Özellikle yapmıyorlar.objektif bakamıyorlar.bir de mâlum üye gibi hayal âlemini yazanlar var.kıskandırmaya çalışan da vardır bence illa ki.

25 yaşında hiç sevilmemiş olmak o kadar sene okurken olmaması bi çiçek alamamak çok canımı yakıyor çalıştığım yerde herkes üniversitede bulmuş kenara koymuş şimdide evleniyorlar
bu tarz bir psikoloji için gerçek bir ilişki yaşayıp doğru bir evlilik yapma olasılığınız yok.

ayrıca kim bu evlenenler anlamıyorum ben 31 sayılırım, çevremde evli çok az insan var

25 yaşında hiç ilerleyemek canımı sıkıyor bende sevilmek merak edilmek ilişkim olsun istiyorum ama olmuyor
Ama hayatını ilişki üzerine kurmak istemen de doğru değil. Daha çok gençsin gez toz eğlen . Hayatında birilerinin olmasına gerek yok. Sen kendini sev. Aşk sevgili gibi boş gelip geçici şeyler için kendini üzme.

25 yaşında hiç ilerleyemek canımı sıkıyor bende sevilmek merak edilmek ilişkim olsun istiyorum ama olmuyor
Canını sıkma tadını çıkar daha çok gençsin erken evlendik ne oldu sanki çoluk çocuktan başımızı kaldıramıyoruz . Sen şanslısın kendini geliştirmeye bak derim hayatını yaşa eninde sonunda kaderinde ne varsa yaşayacaksın zaten böyle sıkılarak bekleyerek yaşayamazsın bu hayatı , sonuçta 1 defa geliyorsun hayata ömrünü böyle bekleyerek geçirmezsin bence

Pes Allah aşkına daha 25 yaşındasınız bıktınız mı

şakamı ya 25 benim görümcem 25 daha çocuksu gelıyor bana ya ,ne 40 yaş adamı saçmalamayın Allah aşkına ben 29 yaşında evlendim hiç pişman değilim..

Bende sadece izliyorum güzelsin niye yalnızsın denmesi canımı yakıyor kimseyi bulamadim demekten bıktım
Kimseyi bulamadim demeyin. Kafa dengim bana deger veren biriyle karsilasinca olacak deyin. . Cünkü sadece biriyle beraber olmak icin olmayin. Hic saglikli iliski olmaz o zaman. Sadece acik olun sosyal ortamlarda. Gülümseyin, icten ice mutlu olun ki birilerini cekin. Mutsuzluk disari yansiyor ve gelecek olan biri varsada onu itiyor. Kendi halimize mutlu olmayi bilmemiz gerekiyor ki biriyle o mutlulugu paylasalim. :) Ben sizi anliyorum, ama böyle davranmayi deneyin inanin cok fark ediyor. Tecrübe. Hepimizin böyle his ettigi zamanlar oldu.

Ayni hissiyata sahibim. Üstelik senden bir 5 yaş büyüğüm.

Genel olarak beğenilen bir kadınım. Flörtlerim, sevgililerim de oldu elbette. Ancak ciddi, karşılıklı sevip sevildiğim bir ilişkim olmadı. Bu saatten sonra olacağına dair de pek bir ümidim yok maalesef. Son zamanlarda hayat kalitemi düşüren bir mevzu olmaya başladı bu. Mutlu ilişkisi olan arkadaşlarımla görüşme isteğim dahi yok.

Sizinle arkadaş olmak isterdim. :)
Bu konulardaki yorumlarınız olgun ve pozitif.

Sosyal medyayı bu yüzden sevmiyorum. Mükemmel evlilik harika çocuklar harika hayatlar arkadaşlıklar == eksiklik ve değersizlik duygusu
%90ı belki daha fazlası o izlenimi vermek için yaptığına eminim. Dışardan baktığınız gibi mükemmel değillerdir emin olun. İnanın insanların çoğu duygu yönünden doyuma ulaşamıyor. Birisi olsa birisi eksik kalıyor. Umarım Rabbim seveceğini ve sevileceğiniz insanlar çıkarsın karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…