- 23 Kasım 2019
- 1.124
- 1.699
- 83
Merhabalar…28 yaşında kadınım.Düzenli bir işim mesleğim var, aslında yoğunum ama bu yoğunlukta kafaya takmayı başarıyorum. Eşimden ayrıyım. Ondan ayrıldığım için üzülmüyorum ama sevgisiz kalışıma üzülüyorum.Bana hiçbir zaman çiçek gönderilmedi, hiçbir zaman bana hediyeler alınmadı.Ben hiç şımartılmadım.Ben ilişkilerimde hiç nazlanan gönlü alınan olmadım.Ben hiç…diyerek gider bu.Hiçlikler arasında boğuluyorum.Boşanmak üzere olduğum eşimle nişanlıyken anlamalıydım nasıl gözardı ettim bilmiyorum.Ama olan oldu bir kere bitti.Ne diyorsunuz bu yaştan sonra aşk beni bulur mu, sevilir miyim, benim de gözlerimin içine bakılır mı…Gelecek hayatımı çok merak ediyorum ya yine böyle hiç sevilmez, hor davranılan biri olursam? Sadece bunun yoksunluğunu çok fazla hissetmeye başladım. Aslında bir şeyin yokluğunu hissedebilmek için ona daha önce sahip olmak lazım, ben hiç sahip olmadan nasıl yok, hiç diyebiliyorum onu da bilmiyorum.Ben de sevmek sevilmek istiyorum eşim tarafından ilgiye sevgiye muhtaç bırakıldım.Sizden de dua istiyorum, herkese iyi günler