- Emoji Skoru
- 12.181
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Hayallperesttt
Boş ver geç ya. Yaşın gençtir muhtemelen çivi çiviyi söker hayat boş, devam coş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum ama bu senin suçun değil ki onun karaktersizliği, sen olmasan başka biri ile evlense o karaktersiz yine bunu yapacaktı. Keşke hiç yaşamasaydın keşke yasamasaydik ama olan oldu üzülmenin, kendimizi yipratmanin caresi var mi yok. Şunu bi kere kafana yerleştir, ben daha iyilerine layığım de. Kendine daha fazla yatırım yap, Yeni kursa git, Kendine daha iyi bak her manada, yeni kıyafet al, saçlarını düzleştir, makyaj yap. Kendini sev, bir insan kendini severse sevilir, Kendine değer verirse değer görün.Evet kendimi saf yerine konulmuş hissediyorum. Onca yaptığım fedakarlığın sonucu bu şekilde terk edilmek oldu. Ben aynı yerde dönüp dururken herkes hayatını yaşıyor . Yeni kişiler tanıyor yeni ilişkiler yapıyor bende kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Çünkü sayesinde ruhum hastalandı.
Konu eski eş değildi aslında ama eski konuları bilenlerden dolayı buraya evrildi. Açtığım başlıkta o yer almıyorki. Ben onun sevmediğini kabullendim zaten. Konu bu değil.Konu sahibi, neredeyse her hafta aynı içerikte konu açıyorsunuz. Bu yüzden konularınızı az çok biliyorum. Eski eşiniz sizi sevmemiş ama siz kendinizden nefret ediyorsunuz. Adamın boşanmak için söylediği sözleri içselleştirip iyice takıntı yapmış gibisiniz. Unutmayın herkes boşanırken az çok karşısındakini suçlar, kimi de eski eşiniz gibi ekstra çirkefleşir. Adama karşı duracağınız yerde onla birlikte olup kendinizi eziyorsunuz. Bu anlamda kendi içinizde bile değerinizi bu adamın sevgisine göre belirliyorsunuz. Bana kalırsa ilk önce hayatınızın merkezine kendinizi alın. Sevmek-sevilmek çok güzel şeyler ama kişinin benlik bilincinin yok etmemeli, en çok kendinizi sevmeli ve değer vermelisiniz.
Siz nasılsınız peki toparladınız mıAnlıyorum ama bu senin suçun değil ki onun karaktersizliği, sen olmasan başka biri ile evlense o karaktersiz yine bunu yapacaktı. Keşke hiç yaşamasaydın keşke yasamasaydik ama olan oldu üzülmenin, kendimizi yipratmanin caresi var mi yok. Şunu bi kere kafana yerleştir, ben daha iyilerine layığım de. Kendine daha fazla yatırım yap, Yeni kursa git, Kendine daha iyi bak her manada, yeni kıyafet al, saçlarını düzleştir, makyaj yap. Kendini sev, bir insan kendini severse sevilir, Kendine değer verirse değer görün.
İlk zamanlara göre daha iyiyim ama benim de bir günüm bir günümü tutmuyor. Bazen çok mutluyum çok aklıma gelmiyor bazen niye böyle oldu diye sizlaniyorum.Yalnız ben şunu biliyorum benim yerimde kim olsa bosanirdi. Çünkü eski eşim ve ailesinin kafası çok farklı çalışıyor.Siz nasılsınız peki toparladınız mı
Ben yanlış mı hatırlıyorum sizin boşanma davası mı vardıGerçekten sevilmek nasıl bir duygu? 27 yaşında hiç sevilmemiş biri olarak bu duyguyu hiç yaşayamayacakmışım gibi geliyor. En güzel zamanlarım sevgisiz bir şekilde geçti. Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz? Bir erkeğe nasıl güveniyorsunuz ve sizi sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Sevilen kadınları görünce çok mutlu oluyorum çok değerli bir duygu, sevilmek için bir şeyler yapmak gerekiyor mu yoksa kendiliğinden mi oluyor?
Boşandık biz 7 ay oldu. Konu bununla ilgili değil ama.Ben yanlış mı hatırlıyorum sizin boşanma davası mı vardı
Geçmiş olsun. Umuyorum daha iyisinizdirBoşandık biz 7 ay oldu. Konu bununla ilgili değil ama.
Gerçekten sevilmek için önce kendinizi her koşulda severek başlamanız lazım. Bu şu demek, kendinizi kusurunuzla, kusursuzluklarınızla, eksikliklerinizle, fazlalıklarınızla yani herşeyiniz ile sevmeniz gerek.Gerçekten sevilmek nasıl bir duygu? 27 yaşında hiç sevilmemiş biri olarak bu duyguyu hiç yaşayamayacakmışım gibi geliyor. En güzel zamanlarım sevgisiz bir şekilde geçti. Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz? Bir erkeğe nasıl güveniyorsunuz ve sizi sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Sevilen kadınları görünce çok mutlu oluyorum çok değerli bir duygu, sevilmek için bir şeyler yapmak gerekiyor mu yoksa kendiliğinden mi oluyor?
Siz kendiniz istemişsiniz ve kafanızda bitirmişsiniz her şeyi o yüzden daha kolay atlatmışsınız. Ben ayrılmaya mecbur bırakıldım. Hem o hem ailesi apar topar bir an önce boşanmak için elinden geleni yaptılar. Beni, kişiliğimi, karakterimi her şeyimi eleştirdiler beni kötülediler. Ben bunları aşamadığım için süreç de bitmiyor benim için. Verdiğin karardan pişman olmamana sevindim. Umarım sende çok daha güzel günler yaşarsın.İlk zamanlara göre daha iyiyim ama benim de bir günüm bir günümü tutmuyor. Bazen çok mutluyum çok aklıma gelmiyor bazen niye böyle oldu diye sizlaniyorum.Yalnız ben şunu biliyorum benim yerimde kim olsa bosanirdi. Çünkü eski eşim ve ailesinin kafası çok farklı çalışıyor.
Her ne kadar yaşım dolayısıyla geç kalmışlık hissi yaşasam da doğru karar verdigimin farkındayım vicdanım rahat.
Boşanmanız anlaşmalı mi oldu? Siz çekişmeli mi bosanmak istiyordunuz? Pişman mi oldunuz anlaştığınıza?Siz kendiniz istemişsiniz ve kafanızda bitirmişsiniz her şeyi o yüzden daha kolay atlatmışsınız. Ben ayrılmaya mecbur bırakıldım. Hem o hem ailesi apar topar bir an önce boşanmak için elinden geleni yaptılar. Beni, kişiliğimi, karakterimi her şeyimi eleştirdiler beni kötülediler. Ben bunları aşamadığım için süreç de bitmiyor benim için. Verdiğin karardan pişman olmamana sevindim. Umarım sende çok daha güzel günler yaşarsın.
Evet anlaşmalı oldu. Aslında pişman olmak değil sonuç zaten aynı olacaktı. Ama o kadar kolay oldu ki onlar için böyle bir boşanmayı hak etmiyorlardı biraz burunları sürtmeliydi ama bu süreçte bende yıpranacağım için anlaşmalı bitti. Bir an önce bitsin diye yapmadıkları kalmadı zaten. Bekleme süresini bile beklemedik dilekçe verip şimdi diyorumki kendime ne safmışım. Keşke tazminat vs alsaydım. İhtiyacım olduğu için değil ama bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalıydı.Boşanmanız anlaşmalı mi oldu? Siz çekişmeli mi bosanmak istiyordunuz? Pişman mi oldunuz anlaştığınıza?
Anladım. Mal mülk var mıydı? Nafaka vs aldınız mı?Evet anlaşmalı oldu. Aslında pişman olmak değil sonuç zaten aynı olacaktı. Ama o kadar kolay oldu ki onlar için böyle bir boşanmayı hak etmiyorlardı biraz burunları sürtmeliydi ama bu süreçte bende yıpranacağım için anlaşmalı bitti. Bir an önce bitsin diye yapmadıkları kalmadı zaten. Bekleme süresini bile beklemedik dilekçe verip şimdi diyorumki kendime ne safmışım. Keşke tazminat vs alsaydım. İhtiyacım olduğu için değil ama bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalıydı.
İkimiz de çalışıyorduk zaten. Hiçbir talebim olmadı.Anladım. Mal mülk var mıydı? Nafaka vs aldınız mı?
Ben çekişmeli boşanma aşamasındayım. Eşim beni eskortlarla aldattı. Üstüne iftiralar attı. Sırf lanet olsun diye anlaşmalıya geleyim diye. Ama süreç çok uzun. 2 yılda anca 1 duruşma oldu. En az 4 5 yıl var. Siz en azından o kişiyle hukuki zeminde evli değilsiniz.Evet anlaşmalı oldu. Aslında pişman olmak değil sonuç zaten aynı olacaktı. Ama o kadar kolay oldu ki onlar için böyle bir boşanmayı hak etmiyorlardı biraz burunları sürtmeliydi ama bu süreçte bende yıpranacağım için anlaşmalı bitti. Bir an önce bitsin diye yapmadıkları kalmadı zaten. Bekleme süresini bile beklemedik dilekçe verip şimdi diyorumki kendime ne safmışım. Keşke tazminat vs alsaydım. İhtiyacım olduğu için değil ama bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalıydı.
Sağlık olsun umarım bundan sonrası sizin için çok iyi olur.İkimiz de çalışıyorduk zaten. Hiçbir talebim olmadı.
Evet. Mehire önem veriyordu beyefendi. Sanki çok iyi bir insanmış gibi. Onu da tazminat istemeyim diye verdiler zaten. Sağolun umarım sizin sürecinizde kolaylaşır sizin için.Sağlık olsun umarım bundan sonrası sizin için çok iyi olur.
Altinlarinizi aldınız mı?
Eski evliliğinizin değerlendirmesini yapıp almanız gereken dersleri alıp olayı kapatırsınız inşallah.. Ben ilahi adalete inanıyorum. Eden bulur. Siz ilahi adaleti beklemek yerine hayatınıza odaklaninca ilahi adalet mutlaka tecelli edecektir.Evet. Mehire önem veriyordu beyefendi. Sanki çok iyi bir insanmış gibi. Onu da tazminat istemeyim diye verdiler zaten. Sağolun umarım sizin sürecinizde kolaylaşır sizin için.