Sevilmekte zor.

kristena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
250
0
46
Kars
Kızlar beni seven birisi var ben onun yüzünden delirdim delircem
Kızlar bir ortamda tanıştık.
Neyse bana sevdiğini söyledi neyse ölürüm kurban olurum caf caflı laflar etti ama hoşlaşmıyorum.
Erkekler yalancı çünkü..
Kızlar inanamıyorum sevgisine onada diyorum inandırmam için fırsat vermiosun kaçıosun sen bana 1 adım gel ben 10 adım gelirim diyor ama bilmiyorum.
Ve ben ona göre çok olgunum ..
Yüz olarakta düşünce olrakta.
O benden 2 yaş büüyük ama bilmiyorum ayriyetten bir diğer husus ..
Boy........
Benim hayalimdeki erkeği yansıtmıyor işte.
Benimle aynı boyda ya da 1-2 cm kısa
Akşam bana senden net bir cevap istiyorum dedi napcam ben

Son düzenleyen: Moderatör:

bu kadar olumsuz düşünüpte hala ne yapcam benmi diyorsunuz..
ilginç..
bunları ona söylemeyi deneseniz..

ee kabul etme olsun bitsin erkekler madem yalancı uzak tur sende o ortamlar

israr ediyor diye kesinlikle birlikte olma.kalbine dokunduysa,aklina yattiysa birlikte ol..acikcasi bende artik guvensiz biri oldum ama en guzeli boyle..hele ki bastan beni tanimadan hos laflar edip,israr ediyorsa itici gelir ve samimiyetsiz bulurum..
hoslanmiyorsan istemedigini soyle acik sekilde..olsun bitsin..

sevmediğiniz ve güvenmediğiniz birine evet demek, ona karşı yapabileceğiniz en büyük haksızlık olur.. kabul etmeyerek daha büyük bir iyilikte bulunursunuz..

her insan birilerini reddetmiştir.. bu kadar delirme raddedine gelecek ne var anlamadım.. niye kendinize o kadar sıkıntı yaptınız?

Arkadaslar söylemis zaten gerekenleri, bide ilk günden askim böcegim diyen adamdan genelikle fayda gelmez...

bence de zaten aklınızda bir sürü soru işarti var adama dair, kabul etmeyin derim ben de, katılıyorum arkadaşlara.

Kızlar bu gece konuşup buraya geçircem konuşmaları öpüyorumhepinizi saolun..mersi canlarım..

bu kadar ısrarcı birine asla olumlu bakmazdım
2 günde ne bu aşk ne bu sevgi

İlk günden öyle diyenler banada hiç inandırıcı gelmiyor ve değilde bence...

sakın görüşme. adamın karakteri bilmemnesi mühim değil. sen sevmeyince azap gibi gelecek o adamla geçirdiğin bikaç saat. yapma. kendine kızacaksın sonra.

canım eğer hoşlanmıyosan bırak gitsin.biz kızlar bizi sevenin kıymetini bilmiyoruz.hep değmeyecek erkeklere aşık oluyoruz.ama birazda aşk ve sevgi bizim hakkımız o yüzden sevmediğin birini bırak.aşkını ara

Kızlar dün uyumuşum yazdım gece gelicem konuşalım diye gece bir geldim benimde uykum geliyor uyuyucam uyku sersemi kalkıp bakıyorum bende ondaki rahatlığa bak şaşkınım
Bu nasıl sevvgi akşama kadar nete girmiyor hı çalışsa dört dörtlük anlıcam eyvallah diyicem

Senden hoşlanmadım desen yeterli sanırım?
Bir de alakasız biliyorum ama 'sana kurban olurum' deyince aklıma Bülent Ersoy'un 'ablanız size kurrrbaaaaaaaan olsun' deyişi geldi.
Çok samimiyetsiz bir cümle bana göre.

Anlaşılan o da sana pek bayılmıyor. Bir anlık coşmuş herhalde.

Uzak durman lazım.

Kızlar bana neler çektirdi ah delircektim.
Hiçnbirşeyinim dedikçe aşkım karım ömrüm demeye başladı telden iletişimi engelledim msndende eneglledim
artık dayanamadım.
Kızlar görün diyor sen görürsün seninle evlencem seni kimseye yar etmem yeminle manyak.
Çok cıvık çok lakayitt biri erkek dediğin böyle oılmaz diyorum diyor cddiyim ben kes lan dinle diyor
2 dakika sonra anormalleşiyor face msn kızkaynıyor çokta yalancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…