Dun aksam fake bi hesap aldim ve ekledim o da benim oldugumu dusundu ve benim olmadigimi anlayinca eski nisanlim sandim benim salakligimdan faydalanan bi kiz kendisi dedi . ben bugun bi kizla oturuyodum ve eski nisanlim bana mesaj atti ve kiz kalkti gitti zaten o kizla olacaginida dusunmuyodum dedi . Bana meaaj atan kendisiydi ve dedikleri seyler tutarsiz bence oyle biri yok buyuk ihtimalle fake hesabada benim oldugumu dusunerek soyledi bunlari ve kadinlar kaybedince degerini anliyo dediGerçekten sevgilisi var mıymış?
Unutursun arkadaşım biraz zaman
Kafanı dağıtmaya bak düşünme
Hayatına bak
ilk ayrıldıgında başka birini asla ssevemem dersin sonra bir bakmışsın üzerine 3 sevgili değiştirmişsin. 4. cüsü ile evlenmişsin...https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kiziniz-pesimi-biraksin.993779/#post-50434318
kizlar bu konuyu dun actim ama cok canim yaniyo uyku uyuyamiyorum zoruma gitti bunlari haketcek bisey yapmadim cok sevmistik birbirimizi kavusmaya bir adim varken bitti . icim aciyo bidaha sevebilirmiyim bilmiyorum . onu hayata ben bagladim anne babasi yoktu ona yuva oldum ve beni artik hic istemiyo heryerden iletisimi kestim zaten cok kizginim boyle karaktersiz bi insanmis diyorum ?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kiziniz-pesimi-biraksin.993779/#post-50434318
kizlar bu konuyu dun actim ama cok canim yaniyo uyku uyuyamiyorum zoruma gitti bunlari haketcek bisey yapmadim cok sevmistik birbirimizi kavusmaya bir adim varken bitti . icim aciyo bidaha sevebilirmiyim bilmiyorum . onu hayata ben bagladim anne babasi yoktu ona yuva oldum ve beni artik hic istemiyo heryerden iletisimi kestim zaten cok kizginim boyle karaktersiz bi insanmis diyorum ?
kafami dagitmaya calisiyorum iste saglik problemlerim var onlarla ilgileniyorum ve bu problemlerin ustune o problem eklemeye devam ediyoTatile gitme.sansin varsa git.tedavi ol.konunu okumuştum annen olgun bir kadın sarıl ona uyardım etsin.ama o seni merak etsin sen değil zor belki.ama yapacaksin
Dun aksam fake bi hesap aldim ve ekledim o da benim oldugumu dusundu ve benim olmadigimi anlayinca eski nisanlim sandim benim salakligimdan faydalanan bi kiz kendisi dedi . ben bugun bi kizla oturuyodum ve eski nisanlim bana mesaj atti ve kiz kalkti gitti zaten o kizla olacaginida dusunmuyodum dedi . Bana meaaj atan kendisiydi ve dedikleri seyler tutarsiz bence oyle biri yok buyuk ihtimalle fake hesabada benim oldugumu dusunerek soyledi bunlari ve kadinlar kaybedince degerini anliyo dedi
Artık başka birinin olup olmasının ne önemi var, sana neler demiş artık bırak sende, lütfen gururunu bu kadar ayaklar altına alma, şu adamlara hak etmedikleri değerleri vermeyin lütfenDun aksam fake bi hesap aldim ve ekledim o da benim oldugumu dusundu ve benim olmadigimi anlayinca eski nisanlim sandim benim salakligimdan faydalanan bi kiz kendisi dedi . ben bugun bi kizla oturuyodum ve eski nisanlim bana mesaj atti ve kiz kalkti gitti zaten o kizla olacaginida dusunmuyodum dedi . Bana meaaj atan kendisiydi ve dedikleri seyler tutarsiz bence oyle biri yok buyuk ihtimalle fake hesabada benim oldugumu dusunerek soyledi bunlari ve kadinlar kaybedince degerini anliyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?