Sevilmiyorum sanırım..

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim sıkıntım yazdığım gibi. Çok sevildiğimi düşünmüyorum çevremde.. Ağzım çok laf yapmıyor, kendi halinde bir insanım. Genel olarak pasif bir insanım ams uyumluyum.. Lakin son zamanlarda bundan çok rahatsız olmaya başladım. Sanırım sevgimi de tam olarak gösteremiyorum ya.. Yani bi tutukluluk yaşıyorum.. Güvensizlik yaşıyorum insanlara çok yaklaşınca üzülmekten korkuyorum. Çok büyük bir dert değil belki ama kendim değilim ilişkilerimde.. Bu beni rahatsız ediyor.. Potansiyelimi tam olarak kullanmak istiyorum. Birazcık lafı dinlenen, sözü dinlenen bi insan olmak isterim.. Neler tavsiye edersiniz güçlü hanımlar?

Pasifim ama uyumluyum yazmışsınız ya. Pasif insanlar uyum sağlamak zorundadır bir grubun parçası olmak, kabul görmek için. Aktif olmak söz dinleyen değil sözünü dinleten olmak için fikir bağımsızlığınızı edinmelisiniz. Bu da taklit ederek olmak öğrenerek olur. Çok okuyun, yeni insanlar tanıyın, yeni yerler şehirler görün. Önce kendinizi inşa edin. Eğer bunu yaparsanız sürekli dinleyen değil zamanla dinlenen olursunuz . Okuyun.

Back
X