Sevip sevmedigini anlayamiyorum artik :(

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
Meraba kizlarr bana yardim edin akil verin lutfenn. Erkek arkadsmla biz biribirimizi cok sevdik bnde hala salal gbi seviyorum onu. Oda sevdigini soyluyor. Ama inanasim gelmiyor artik. Ben size anlatayim sizde akil verin bana. O kadar cok sevdiki beni kendinide bana sevdirdi sevdim hemde cok sevdim. Aradan zaman gecti hersey iyi hos guzel arabasiyla kaza yapti maddi yonden cok sikintilara dustu o zamandan beri bana hep mesafeli davrandi niye boyle davraniyosun diyincede bazen seninle ilgilenmiyorm yanina gelmiyorum ama seni sevmedgm anlamina gelmez bu ben seni cok seviyorum aklindan cikarma hic derdi hep. Calistigi istende az para aliyodu zaten. Bi yuva kurmak icinde cok para lazim bisekilde para kazanmam lazim felan diyodu neyse. Bikerede buluscgmz gun bulusmyi iptal edip ben arkadaslarla gdyrm dedi niye yanima gelmiyosun smdedigimdede icimden yanina gelmek gelmiyo dedi. Insan sevdgnin yanina niye gelmek istemezki bana gelecgi yol uzak diyee yolu bahabe ederi mi?Bigun kavga ettik 10 gun boyunca ne aradi ne sordu ne mesaj atti bnde indan bekledim dayanamdim en sonunda ben aradim niye boyle yapiyosun dedim artik olmuyo seninle denyrm denyrm yapamiyorum dedi olmayan ne diye soruncada oyleeiste diyip durdu neyse ayrildik biz aradan bir ay geçti geldi ozur diledi seni cok ozledim hata yaptm biliyorum barisalimm dedi bnde bana eskisi gbi okucaksn barisirz bn bidaha uzulmk istemiyorum dedm kabul etti. Barisali 15 gun oldu o ilk gunlerdeki gbi degl hala (bu arada hala maddi durmu iyi degil araba yuzunden borc oduyo) napicgmi bilmiyorum artk ayrilmak istemiyorum ama ayni zamanda boyle bi iliskide istemiyorum o ilk zamanlardaki asklaa bakan gozleri istiyorum telefonum kapali diye merak edip kapima kadar gelen adami istiyorum. Sizce niye boyle davraniyor aramiza hep bi mesafe koyuyor resmen ciddi bi iliski yasiyoruz nasilsin iyimisin gbi muhabbetler donuyo artk ama yinee ben seni ozluyorum bak cok seviyorum seni diyip duruyo. Ciddn seviyomu sizcee ne yapmaliyim??

İki ayrı konu açmışsınız. Her ikiside dizin zorunuzla giden bir ilişkiyi gösteriyor.
Yaşayacağını yaşamış ve belliki sıkılmış. Böyle tipler çok.

size olan ilgisi o yatakta hevesini aldıktan sonra bitmiş bence..Gerisi hikaye.

senden gidip tekrar dönmeleri hayra alamet değil.. eğer ilgisizliğini abartarak anlatmadıysanız, size karşı ilgisiz olan erkek mutlaka başka bir kadına ilgi gösterir.. bunu bilir bunu söylerim..

tabi bi de şu yönden bakmak gerekirki... erkekler parasız kalınca elinden oyuncağı alınmış çocuktan beterler..

Merhaba. Önceki konularda bahsettiğiniz akrep burçlu arkadaş mı bu? Burç uzmanı sayılmam ama akrep erkeği çok değişik olabiliyor. Bir soğuk bir sıcak; kafayı yedirtiyor kadına (kuyruk acım var oradan biliyorum; en son terk etmiştim kendisini). Siz ne istediğinizi biliyora benziyorsunuz (adamı seviyorsunuz ve çare için de buraya yazmışsınız :) ). Gülü seviyorsanız dikenine de seve seve katlanırsınız Hoppa

Bir özledim diyip bir dirsek dönmesi de, aslında hayatının şu anda istediği gibi gitmemesinden kaynaklı olabilir. Size yansıtmadığı şeyler olabilir. Karşınızdaki insan sonuçta, her daim kapınıza gelemez, yollarınıza güller dökemez. Eğer ciddi bir de sorunu varsa ve söyleyemiyorsa; belki sizden bir adım bekliyor olabilir. Bu durumda zört diye nooluyo ya diye sormak yerine çok sevgili bu abiye bi kahve ısmarlayın. Sonra da hayatın zorluklarından filan girin konuya. Alttan alttan ağzını arayın bakalım. E ben zaten adım attım demeyin; sıkıntılı insan çocuklaşır. İçine kapanır.

Baktınız ki sıkıntısı vb yok... Olay başka... Eh, bunu da o zaman düşünürüz. Ama evvela bir bakın bakalım; sorun tam olarak neyden kaynaklı... Umarım yakında çözersiniz.

eski sevgili meselesi yada sana aşık degil bu adam... olmuyor deniyorum diyorsa s... et gitsin yaa.. ne yapcaksin onunla evlenince mutlu olcan mı? ayrıl bi dahada hiç arama yeniliklerini ara bence bunu bende yaşadim biliyorum çok acı çekmişim şimdiyse geriye baktığımda ah ah ne salakmişim diyorum..:KK70: sen sevdiğini degil seni seveni bul.. en iyisi bu.

Meraba kizlarr bana yardim edin akil verin lutfenn. Erkek arkadsmla biz biribirimizi cok sevdik bnde hala salal gbi seviyorum onu. Oda sevdigini soyluyor. Ama inanasim gelmiyor artik. Ben size anlatayim sizde akil verin bana. O kadar cok sevdiki beni kendinide bana sevdirdi sevdim hemde cok sevdim. Aradan zaman gecti hersey iyi hos guzel arabasiyla kaza yapti maddi yonden cok sikintilara dustu o zamandan beri bana hep mesafeli davrandi niye boyle davraniyosun diyincede bazen seninle ilgilenmiyorm yanina gelmiyorum ama seni sevmedgm anlamina gelmez bu ben seni cok seviyorum aklindan cikarma hic derdi hep. Calistigi istende az para aliyodu zaten. Bi yuva kurmak icinde cok para lazim bisekilde para kazanmam lazim felan diyodu neyse. Bikerede buluscgmz gun bulusmyi iptal edip ben arkadaslarla gdyrm dedi niye yanima gelmiyosun smdedigimdede icimden yanina gelmek gelmiyo dedi. Insan sevdgnin yanina niye gelmek istemezki bana gelecgi yol uzak diyee yolu bahabe ederi mi?Bigun kavga ettik 10 gun boyunca ne aradi ne sordu ne mesaj atti bnde indan bekledim dayanamdim en sonunda ben aradim niye boyle yapiyosun dedim artik olmuyo seninle denyrm denyrm yapamiyorum dedi olmayan ne diye soruncada oyleeiste diyip durdu neyse ayrildik biz aradan bir ay geçti geldi ozur diledi seni cok ozledim hata yaptm biliyorum barisalimm dedi bnde bana eskisi gbi okucaksn barisirz bn bidaha uzulmk istemiyorum dedm kabul etti. Barisali 15 gun oldu o ilk gunlerdeki gbi degl hala (bu arada hala maddi durmu iyi degil araba yuzunden borc oduyo) napicgmi bilmiyorum artk ayrilmak istemiyorum ama ayni zamanda boyle bi iliskide istemiyorum o ilk zamanlardaki asklaa bakan gozleri istiyorum telefonum kapali diye merak edip kapima kadar gelen adami istiyorum. Sizce niye boyle davraniyor aramiza hep bi mesafe koyuyor resmen ciddi bi iliski yasiyoruz nasilsin iyimisin gbi muhabbetler donuyo artk ama yinee ben seni ozluyorum bak cok seviyorum seni diyip duruyo. Ciddn seviyomu sizcee ne yapmaliyim??

hevesini almış malesef cok acı ama her genç kızın başına geliyor once aşırı istekli çok aşık mış gibi görünüp, sonra vın diye geri dönüyorlar, yanar dönerler. en evlenilecek olanları mal tabir ettiklerimiz sanırım her zaman dümdüz:)

X