sevipte ailenin karşı çıkması üzerine kavuşamayan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ailede de olur öyle kendinden vazgeçen bir enayi 😂. Dönüşümlü yapılabilir, sırayla okunabilir. Diğer kardeşler senin için aynı fedakarlığı yapmıyorsa da bir düşünüp sorgulamak gerekir.

Konudakinde bu bile yok yani, örgün okumak zorunda da değil. Dışarıdan ortaokulu, liseyi bari bitirir insan, bu ne vizyonsuzluk.
Ya yok kendinden vazgeçmek falan değil işte. Benim canım istemedi, zor geldi okumak yerine çalışıp kardeşlerimi okuttum diye bahane buluyor.

Bana temizliğe gelen bi abla var, ilkokul mezunuydu. Dışardan ortaokul lise bitirdi. Şimdi bi devlet kurumuna çaycı olarak girdi. Üniversite mezunu olunca maaşına artış yansıyormuş diye bu sene sınava girmeyi düşünüyor. İnsan isterse imkan bulur.

arkadaşlar durum çok yanlış anlaşıldı. ilk konuyu açan arkadaşımdı. Tek sizi yanıltan ikimizin ilişkisindede yaş farkı olması. Benim hesabım olmadığı için ben rica ettim onun hesabından kendi problememi anlatıyorum şuan. dünü dikkate almayın lütfen
Kimse başkasına ait üyeliği kullanamaz.
Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X