Sevişme Kazaları !!!

ay çok korkunç annemin teyzesinin kızıda ilk gece birleşmelerinde kasılıyorlar ayrılamamışlar ailelerini çağrıyorlar yazık bunları çarşafa dolamışlar ambulans çağırmışlar artık götürmüşler hastaneye
bir de benim bir kız arkadaşım vardı ablası acil serviste hemşire acil bir hasta getiriyorlar gece ,hasta bir bayan ama hastalığı çok afedersiniz nimetle yani salatalıkla masturbasyon yaparken salatalığın bir bölümü kırılmış ve içerde kalmış doktorda demiş ki kızım bir daha ki sefere patlıcanı dene o daha sağlam oluyor demiş .rezillik diz boyu allah korusun bu durumlardan:roflol::roflol::roflol:

insanlar nekadar ahlak.... olmuslar bu kadın hiçmi erkek görmemiş anacım bu işin nerde nasıl yapılacagı ilgili cık cık kesin gavurdur bu kadın cünkü onların ne nimete nede mahremiyete saygıları yok ki:1no2::1no2:

ben de gazetede okudum. bir adam köpeğiyle cinsel ilişkiye girmiş. sonra köpek kasılmış öylece kalmışlar. adam bir şekilde sağlık ekiplerine haber vermiş. ama iki aşığı(!) ayırmak mümkün olmamış ve adam ölmüş.

rezillik diyemesemde çünki normal ve olası şeyler allah başa getirmesin ama romada da nasıl kalınır yaşamak lazım hahahaa

kızlar bu kasılma olayınının caresini yaşlı bir teyzemiz şöyle anlatmıştı...
o anda yani kasılma anında banyoya giderek buz gibi duşun altına girdiğinde o şoklamayla düzeliyormuş...
aklınızda olsun :)

o halde nasıl gidilir ki banyoya kadar :roflol:

bende yanlışlıkla kasıklarına vurmuştum çok kızdı yaa butun şehveti gitti yazık oldu

ben de gazetede okudum. bir adam köpeğiyle cinsel ilişkiye girmiş. sonra köpek kasılmış öylece kalmışlar. adam bir şekilde sağlık ekiplerine haber vermiş. ama iki aşığı(!) ayırmak mümkün olmamış ve adam ölmüş.

şaka gibi yaa :dance::dance::dance:

Allah kimseye vermesin böle bir durum bende duymuştum bizim bi abla anlatmıştı,battaniye arasında dra götürmüşlerdi gelinle damadı,
Allahım koru yarabbim...

ay çok korkunç annemin teyzesinin kızıda ilk gece birleşmelerinde kasılıyorlar ayrılamamışlar ailelerini çağrıyorlar yazık bunları çarşafa dolamışlar ambulans çağırmışlar artık götürmüşler hastaneye
bir de benim bir kız arkadaşım vardı ablası acil serviste hemşire acil bir hasta getiriyorlar gece ,hasta bir bayan ama hastalığı çok afedersiniz nimetle yani salatalıkla masturbasyon yaparken salatalığın bir bölümü kırılmış ve içerde kalmış doktorda demiş ki kızım bir daha ki sefere patlıcanı dene o daha sağlam oluyor demiş .rezillik diz boyu allah korusun bu durumlardan:roflol::roflol::roflol:

aslında doktor iyi bir doktormuş hem rahatsızlığını gidermiş hemde bilgilendirici tavsiyelerde bulunmuş ilgilenmiş yani dimi ama off yaa nasılbişey bunlar yaa:dance::dance::dance:

Back
X