- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.584
- 1.123
- Konu Sahibi cileklilink
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan cozmem mumkun değil iki üç seansa daha ihtiyacım var konuyu takipte kalınızBu sey gibi oldu yalniz, saci popodan aliyorlar enseden cikiyor, tek sorun kivircik olmasi iste.
Cekirdegimi aldim bekliyorum, altindan ne cikacak acaba ajshajshsh![]()
Uyandırmaaaam gururum şeyimden ilerde adkdlflflGit uyandir adami![]()
Askta gurur olmaz, sekste hic olmaz, uyandirUyandırmaaaam gururum şeyimden ilerde adkdlflfl
Neeee döküldü mü tövbe est sonunu böyle beklemiyordumÖpüşmeden olabilir aslında çünkü bazı insanların tükürük bezleri birbirini pek sevmez benim kuzenim derdi evlendikten sonra hep dişleerim döküldü diye
Benim de hevesim kaçtı zaten poh yisin pis uykucuAskta gurur olmaz, sekste hic olmaz, uyandir![]()
Ya yaptırmak zorunda kaldı 2 3 dişini cidden bak şaka değil kıtır kıtır kırılıyor derdiNeeee döküldü mü tövbe est sonunu böyle beklemiyordum
Şuan cozmem mumkun değil iki üç seansa daha ihtiyacım var konuyu takipte kalınız![]()
Biraz daha anlatirsaniz tarihteki ilk 'sonradan vajinismus' vakasi olucamYa yaptırmak zorunda kaldı 2 3 dişini cidden bak şaka değil kıtır kıtır kırılıyor derdi
Sonradan vajinismus olan var yaBiraz daha anlatirsaniz tarihteki ilk 'sonradan vajinismus' vakasi olucam![]()
Ahahahahahahaha kusura bakmayın ama cidden yazdıklarınız komik geldi bu arada yorgunum denip geri çevrilen tek ben değilmişimBenim de hevesim kaçtı zaten poh yisin pis uykucu
Ya bu ne oluyor tam olarak ilişkiye girememe miSonradan vajinismus olan var ya
Bu gece de bize yakıyoruz be minikkuşAhahahahahahaha kusura bakmayın ama cidden yazdıklarınız komik geldi bu arada yorgunum denip geri çevrilen tek ben değilmişim![]()
Galiba düğüm yavaş yavaş cozuluyor. Suçlu çilekli durex olabilirBi sekilde isirdiginiz bir yerde kullanilan bir urune alerjiniz olabilir. Ya da erkek arkadasiniz disleri bakimsiz ise agzinizdaki yaralardan falan temasla bir sisme yasiyor olabilirsiniz. Dis teli gibi birsey kullaniyor mu?
Bulduk suçluyu prezervatif ah balonlar ahGaliba düğüm yavaş yavaş cozuluyor. Suçlu çilekli durex olabilir![]()
O kadar takma adında çilek var bu nasıl oluyorrrrrGaliba düğüm yavaş yavaş cozuluyor. Suçlu çilekli durex olabilir![]()
Yok balon değil ya jelBulduk suçluyu prezervatif ah balonlar ah![]()
Al yine benim dediğim gibi orala geldi iş. Minnoş minnoş öpüşme koklaşma değilmiş noolduYok balon değil ya jel![]()