Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi niye dürüst değil anlamıyorum bayan halimle dedimBence bunlara hiç takılmayın eşiniz onu kandirmayan biriyle evli olduğu için çok şanslı. Dürüstce var olmussunuz hayatinda .
İşte bende bunu diyorum ben dürüstçe anlatmışken o neden dürüst değilBence bunlara hiç takılmayın eşiniz onu kandirmayan biriyle evli olduğu için çok şanslı. Dürüstce var olmussunuz hayatinda .
Hayır ama bana laf söyleyip kendi ni masum göstermesi evlenmeden önce ve suan ki düşüncesi söyledikleri çelişiyor
Farklı bir bakış açısı bu açıdan düşünmedim için aklıma direk düşündüklerim geldiinsanlar değişebilir. düşünceler değişebilir. olgunlaşabilir. bu şekilde duşünün bir de
Siz bakir olduğuna inandınız mı ciddenyaşamış mı yani o da sonuçta onunla sevgilisi vardı önceden
Yaşasaydı söylerdi yav bunca sene. Erkekler niye saklasın ki böyle bir şeyi.Hayır yani anlamdım şu ben o kadar vicdan yaparken bu hiçbirsey olmamış gibi davranıyor bu sözleri söyleyen adam yaşamış ki diyor diyorum ben onca sene vicdan yaptım sinir oldum soğudum 2 haftadır
Geçmişe çok takılmayın kendinizi de üzmeyinMerhaba sevgili kk eski konumu hatırlayanlar olabilir 3 seneyi aşkın evliyim. Evlendiğim de bakire değildim eşim bakir idi Bu duruma kendisi ne kadar bu durum üzülse de evlenmek istedi asla geçmişten konuşmadık ama evlilik öncesi ona tersti cinsellik yaşanması.Ben istersen evlenmeyelim seni haketmiyorum dedim .o gözüm de masum du yaşamadığı için .keşke yaşamış olsan dedim belki vicdanım rahatlardı eşit olurduk derdim o zamanlar o hiç yorum yapmazdı .Ne yaşamış olması beni ilgilendirmiyor benden öncesi tabi ama ben onun yanında iyi hissetmedim .Geçen bir konu geçti bir tanıdığımız 5 yıl sevgili 5 yıl evlilik sonu boşanmıştı konu arasında evlilik başka sonuçta sevgili İken vadede dışarda görüşüyorsun sevişiyorsun evlilik öyle değil anlaşmak ev içi tanımak önemli dedi ben kalakaldım yaşamış mı yani o da sonuçta onunla sevgilisi vardı önceden ne kadar yıllık bilemem belki hiç masum değil sevişmek kelimesine baktım TDK öpüşmek koklaşmak tensel temas diyor illa birleşme değil sizce de öyle mi?
Sevişmeyince bi insan masum mu oluyor anlamadım. Yani buna takılmayın ya artık. Sen bakireydin ben değildim. Sil at geçmişi. Şimdi sadakat sevgi uyum var mı buna bakın. Ne fark eder geçmişte sevişse nolacak sevişmese nolacak. En fazla bana yalan söylemiş olabilir mi, yalancı mı? bu daha önemli. Takılacaksanız yalan konusuna takılın.Merhaba sevgili kk eski konumu hatırlayanlar olabilir 3 seneyi aşkın evliyim. Evlendiğim de bakire değildim eşim bakir idi Bu duruma kendisi ne kadar bu durum üzülse de evlenmek istedi asla geçmişten konuşmadık ama evlilik öncesi ona tersti cinsellik yaşanması.Ben istersen evlenmeyelim seni haketmiyorum dedim .o gözüm de masum du yaşamadığı için .keşke yaşamış olsan dedim belki vicdanım rahatlardı eşit olurduk derdim o zamanlar o hiç yorum yapmazdı .Ne yaşamış olması beni ilgilendirmiyor benden öncesi tabi ama ben onun yanında iyi hissetmedim .Geçen bir konu geçti bir tanıdığımız 5 yıl sevgili 5 yıl evlilik sonu boşanmıştı konu arasında evlilik başka sonuçta sevgili İken vadede dışarda görüşüyorsun sevişiyorsun evlilik öyle değil anlaşmak ev içi tanımak önemli dedi ben kalakaldım yaşamış mı yani o da sonuçta onunla sevgilisi vardı önceden ne kadar yıllık bilemem belki hiç masum değil sevişmek kelimesine baktım TDK öpüşmek koklaşmak tensel temas diyor illa birleşme değil sizce de öyle mi?
Ben de yalana takıldım bana yalan mı attı tamam geçmiş ama tutarsız davranması yalan attı gibi geldiSevişmeyince bi insan masum mu oluyor anlamadım. Yani buna takılmayın ya artık. Sen bakireydin ben değildim. Sil at geçmişi. Şimdi sadakat sevgi uyum var mı buna bakın. Ne fark eder geçmişte sevişse nolacak sevişmese nolacak. En fazla bana yalan söylemiş olabilir mi, yalancı mı? bu daha önemli. Takılacaksanız yalan konusuna takılın.
Tek gecelik ilişki yaşayacak biri hiç değil tanıdım onu eminim o konuda sevgilisi ile olduysa bilemem öpüşmeye normal sayıyorlar artık günümüzde
Sıkıntı sanki bana ilk baş tepki gösterdi kendisini birsey yapmadım dedi böylede söyleyince şüpheye düştüm tek sıkıntı ben onun gözünde anlattığımda küçüldüm ya o anı unutmuyorum kendi yaşamış olsaydı konusu geçmezdi o kim bana birsey demezdi bileAyça, güzel arkadaşım. Bakın bu kaçıncı konunuz? Eşinizin geçmişte sevişmiş olup olmamasına, ve bakir olup olmadığını size ispat edememesi üzerinde bu kadar takıntılı olmanız normal değil. Hala geçmişini deşiyorsunuz, illa bir şeyler bulmaya çalışıyorsunuz. Onun geçmişte seviştiğine dair ip uçları arayıp da ancak bulunca rahatlayacak olduğunuzu söylemeniz ve kendinizi bakire olmadığınız için eksikli hissetmeniz de sağlıklı değil. O sizi böyle kabul etmiş ama siz de sonuçta onu evlenirken böyle kabul etmiş evlenmişiniz. Size bakirim demiş ve siz de bunu kabul etmiş evlenmişiniz öyle değil mi? Eğer sizin ben bakire değilim, ancak eşim de bakir değilse kendimi kötü hissetmeyeceğim diye bir takıntınız var ise o zaman bakir olmadığını bildiğiniz biri ile evlenseydiniz. Artık birbirinizi kabul etmiş evlenmişsiniz daha ne diye deşiyorsunuz?
Eşinizin o zamanki tutumunu hiç doğru bulmuyorum. Kendinizi size o kadar kötü hissettiren birisiyle evlenmeseydiniz keşke.Sıkıntı sanki bana ilk baş tepki gösterdi kendisini birsey yapmadım dedi böylede söyleyince şüpheye düştüm tek sıkıntı ben onun gözünde anlattığımda küçüldüm ya o anı unutmuyorum kendi yaşamış olsaydı konusu geçmezdi o kim bana birsey demezdi bile
Bunları biliyo olması için illa birileriyle sevişmiş olması gerekmiyor. Sevgililikte genelde yaşanan bir şeyden bahsetmiş. Zaten geçmiş yaşamında ortamı olduysa illa öpüşüp el ele tutuşmuştur yani. Illa masumluk karinesi verecekseniz (sizin ölçütlerinize gore söylüyorum) eli başka bir kızın eline değmemiş olması gerekirdi zaten. Diğer türlü tam birleşmenin yaşanmadigi ama ateşli dakikaların yasandigi bir sevisme yasayip yasamadigini merak ediyorsaniz eğer dusuk bir ihtimal gibi. Cunki bir erkek bir kadinla ayni yataga girip bir seyler yasadiktan sonra "tamam burada keselim o isi yapmayalim" demesi icin bir nedeni yok. Zaten o asamaya kadar gelindikten sonra devami da gelirdi tabi karsisindaki kadın "tamam, bakirelik bnm icin onemli burda duralim" demediyse tabi. Benim anlamadigim madem boyle bir suphe uyandi icinizde neden kendisine sormuyorsunuz?Hayır yani anlamdım şu ben o kadar vicdan yaparken bu hiçbirsey olmamış gibi davranıyor bu sözleri söyleyen adam yaşamış ki diyor diyorum ben onca sene vicdan yaptım sinir oldum soğudum 2 haftadır