doktorun ismi kıvanç olsun.. nörôlôji hekimi..
yıllar oluyor ben gideli.. konuyu tıklayıp okuyunca aklıma gelince paylaşmak da istedim..
oldukça değer verdiğim ve saygı duyduğum bir hekim kendisi.. 65-70 yaşlarında var.. konuşuyoruz.. anlattı bana.. kıvanç beyin dilinden devam edeyim ben de;
şark hizmetinde Ilk hekimlik yıllarımdı, genç bir çift geldi.. problem, hanım sıklıkla sara krizi geçiriyor.. adam biçare doktor bey, neler oluyor hanımıma diye şaşkın.. birlikte aldım seansa, sordum ben, anlattılar.. sonra beyefendiyi tek aldım, sordum.. ne kadar aralık ile birlikte oluyorsunuz.. haftada üç dört dedi.. sen orgazm oluyor musun.. elbette dedi.. hanımın diye sordum..
kısa bir duraksadı bey,, hanımlarda da o iş olur muymuş hiç dedi tuhaf bir öfke ile..
sorun netleşti... yıllardır adam hanımını hiç rahatlatamamış/rahatlatmamış.. bilmiyormuş çünki.. bay ve bayanı konu hakkında bilinçlendiriyorum, ayrılıyorlar yanımdan.. aradan bir birbuçuk ay sonra kapı çalıyor, ellerinden buket.. teşekkür inceliğine gelmişler,, “Allah razı olsun doktor bey.. mutluluğumuza diyecek yok” ..diyorlar güpgüleryüz ile..
sevindim pek tabi diyor kıvanç bey.. devam ediyor;
bir birbuçuk sene sonra bir caddeden geçiyorum, bir kalabalık.. baktım bu bayan.. kapı önünde ağlıyor , yaklaştım,
ne oldu diye sordum..
hanım,, beyini kaybetmiş.. vefat etmiş adamcağız.. çok üzüldüm..
….
bu olay beni oldukça etkiledi, hekim arkadaşlarım ile yaptığım bir toplantıda da anlattım.. dile getirdim..
doktorun arkadaşlarının yorumu ise pek bir manidar,,
- n’apmışsın kıvanç abi,, öldürmüşsün adamı ..
..