Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya zaman gecti gelmicek gibi barismak istese soylemez miöylesinemi sanmam böle bi arkadımda bu durumu yaşadı sonunda barıştılar
Bn aramadim ama beni yok saydigi icin dokunduAyrıldıktan sonra sevgilinizi aramadıysanız, bunu gururuna yedirememiştir.hiç sevmeyip unuttuğunuzu düşünmüştür;düşüncesinin doğruluğunu ölçmek için sizi aramiş ve tepkinizi ölçmüş.
Uzum hikaye kisaca anlatayim o bilecikte bn ankaradayim bn üniversite bitirmeye calisan biriyim ailemle tanistiktan sonra bu nisan diye tutturdu bnde acele etmeyelim dedim kpssye gircekti oda bundan sonra yok saydi beni bnde bitirdum simdide yaziyorNeden ayrıldınız?
peki sen onu seviyor musun?Uzum hikaye kisaca anlatayim o bilecikte bn ankaradayim bn üniversite bitirmeye calisan biriyim ailemle tanistiktan sonra bu nisan diye tutturdu bnde acele etmeyelim dedim kpssye gircekti oda bundan sonra yok saydi beni bnde bitirdum simdide yaziyor
Tabiki seviyorum oda arada yaziyo kayboluyor isin sonuna cozemiyorumpeki sen onu seviyor musun?
Ayrica bn senin kizin degilim sadece fikir almak istedim yardim etmek zorunda degilsin yazmakızım biz nerden bilelim adam sırnaşmak içinde çağırmış olabilir onda kalan eşyalarını vermek içinde... o kadar detaysız yazmışsınki nasıl bi insan oldugunu bilmeden nasıl davrandıgını bilmeden bişey diyemem..
Ayrildigim sevgilim goruselim dedi sizce seviyor mu oylesine mi
Siz mi ayrılmıştınız?
Ve niye ayrıldığınız da önemli.
Neden ayrıldınız?
Detayları bilmeden cevap veremeyizki.