• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyor mu? sevmiyor mu?

sevimlikedi_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
138
0
116
Denizli
biri var,son 2 aydır görüştüğümüz.her gece 3lere kadar sohbet ettiğim.sosyal paylaşım sitesindeki her durumuma,paylaşımıma yorum yapan,sürekli ordan dürten biri.çok iyi gidiyor derken ailesi tarafından tamıştığırıldığı biriyle sözlenip,1 hafta sonra ayrıldı. ayrıldığı günden bu yana da sürekli konuşuyoruz. aynı ortamlarda bulunmak için çaba sarfediyoruz.
işin ilginç yanı,anahtarı yastığımın altına koyup yattığım gece ben bu adamı rüyamda gördüm,ki o dönemde sadece merhabamız vardı.şimdi iyice karıştım.acaba ilgileniyor mu??

aynı ortamda bulunmak ıcın caba sarf edıyoruz demıssınız karsılıklı demekkı sevıyo gıbı geldı bana neden supheye duztunuz pekı

ailesinin bulduğu birini istemediğine göre seviyordur herhalde.
anahtarı yastık altına koymak ne bu arada

ailesinin bulduğu birini istemediğine göre seviyordur herhalde.
anahtarı yastık altına koymak ne bu arada

cnm evlencegın kısıyo ruyada gormek ıcın bı takım dualar edılıp anahtar koyma ıslemı oluyomus
ben anahtarı denememıstım duamı edıp yatmıstım ama bu paylasımdan bunu yapanları da okudum dogrumu degılmı bılmıyorum ama

bir evde ilk defa kalıyorsanız,evin anahtarını yastığının altına koyup dua ederek yatarsanız evleneceğiniz insanı rüyanızda görürsünüz diye bir söylenti vardı.ben de denedim. sonra netten araştırınca gerçekten doğru olduğunu gördüm

seviyorsan değerlendir derim canım. şu anahtar aklıma takıldı yapayım dedim. Sonra vazgeçtim ya şimdiki sevgilim olmazsa ayyy üzülürümm bennn :/

Back
X