seviyor mu sevmiyor mu?

izmirinsani

rabbime şükür... sonsuz şükür...
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
1.099
1.084
158
43
arkadaşlar merhababir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.

benim ikizim var. o bekar. ben evliyim.
ikizim bi gün avm de dolaşırken birisiyle göz göze geliyor.çocuk yakışıklı falan. ben de yanındaydım bu arada.
yaklaşık 5 saniye falan bakışıyorlar. yuh dedim yedi bitirdi seni gözleriyle...
sonra biz gezerken bin mağazada. yaklaştı yanımıza. kardeşime dönüp merhaba dedi sessizce.
kardeşim de merhaba dedi. telefonunuzu verirminiz dedi. yok artık dedim ben... aaa kıskanırım kardeşimi paylaşamam...
kardeşim de hayır veremem dedi. lütfen başka bbir şey değil sadece tanışalım dedi. hayırv erme dedim vermedi kardeşim.
sonra gözden kayboldu cocuk. aradan 10 dk geçti aynı mazağaya geldi. elinde bir kağıt da telefon numarası var onu verdi zorla tutuşturdu kardeşimin eline...
sakın ha dedim aramayacaksın. tamam ya dedi. at dedim o kağıdı atmamış. gebertcem onu....

neyse sonra aradan 2 saat falan geçti. biz hala avm deyiz. meğer o cocuğun ailesi de avm deymiş. gitmiş ailesini evlerine bırakmış geri gelmiş. ve koca avm de tüm mağazalarda bizi aramış. artık avm deki mağazalrı bilirsiniz. her mağazayı didik didik etmiş. belki gitmemiştir diye...
sonunda bizi bir kozmetik firmasında budu. kasadaydık. kaldık öyle baktı kaldı kardeşim. o da kardeşime bakıyordu yer gibi... ayıp yaa...belki evli barklı kız. bilmeden etmeden böyle yapılır mı?

neyse sinir etmiyim kendimi.

geldi yanımıza. sanki kardeşimin 40 yıllık dostu gibi bittimi işin dedi gelip. kardeşim de salakkkk evet bitti kasadayım çıkıyorum şimdi dedi.. çıktık . kardeşimle bir göz göze gelişleri var. hayır aşık oldu dersiniz görseniz. kardeşi de aşık olmuş gibi bakıyordu. attın mı kağıdı dedi. hayır dedi kardeşim de. atmışsındır diye geldim saatlerdir seni arıyorum mağazalarda dedi.

sonra bir çay içelimmi dedi. hayır dedim ben. gitcez dilek eve dedim. evet gitmemiş lazım dedi kardeşim de.
sonra neyse tamam dedi. ben bırakayım eve dedi. bizim arabamız var dedik. arabamıza kadar geldi yanımızda. lütfen atma kağıdı lütfen dedi. tamam dedi dilek.

sonra yazmış. araşmışlar falan... konuşmuşlar. kardeşimi çok severim ama kasamam ki onu. sadece mutlu olmasını tekrar üzülmesini istemiyorum. daha önceki ilişkisinde üzülmüştü.

kardeşime sürekli yazıyor. seviyorum seni aşığım bilmemne.. yeni yılda hediye almış. iş yerinin oralara gidiyormuş görmeye. bekliyormuş. hatta alıyormuş eve bırakıyormuş kardeşim arabasıyla gitmediği zamanlarda. akşamları iş çıkınşında görüşüyorlarmış. ya korkuyorum çocuk gercekten seviyormu falan.

neden bu endişeye kapıldığıma gelince...

ilk buluşmalarında. kardeşim bir şeyler anlatıyormuş ve birden öpmüş dudaklarından. ama çok güzelsinsen ya falan demiş... nasıl gözler onlar falan demiş.

bende onun niyeti kötü dedim. ilk buluşmada öyle öpülürmü görüşme dilek dedim. ama pek dinlemiyor. bi ara görüşmüyordu. 3-4 gün engelledi. sildi telefonunu falan. ama çocuk üç dört gün geçmiş yine aramış. lütfen beni bırakma nolur demiş. yaşatma bana bunu sensiz bırakma diyormuş. kardeşime sevdiğine inandırmış. sanırım o da seviyor.

ama ben korkuyorum. acaba seviyor mu? bu şekilde davranan birine güvenilirmi?
deneyim ve tecrübelerinizle yardımcı olurmusunuz.
ona nasıl yardımcı olabilirim. desteklemelimiyim builişki konusunda?

ikizinizdeki deli cesareti valla ben korkar konuşamazdım :D

Okurken seni kardeşin sanacak,ikinizi birbirinize karıştıracak gibi bişeyler demenizi bekledim
Bırakın konuşsunlar,sizi dinleyecek gibi görünmüyor. En azından iradeli davransın

Ilk bulusma da öpüşme cok hızlı geldi bana.. birde böyle insan bir anda avm de gördüğü kıza tlf falan kirk yildir taniyor gibi.. pek aklima yatmadi benim:KK12:

ilk buluşmada öpmek...nıyetının hıçte masum olmadıgını gösteriyor bence..ayrıca 3-4 gun kardesınınız nıye engelledı sildi? önemli birşeyler oldu demek???

Okurken seni kardeşin sanacak,ikinizi birbirinize karıştıracak gibi bişeyler demenizi bekledim
Bırakın konuşsunlar,sizi dinleyecek gibi görünmüyor. En azından iradeli davransın

Ilk bulusma da öpüşme cok hızlı geldi bana.. birde böyle insan bir anda avm de gördüğü kıza tlf falan kirk yildir taniyor gibi.. pek aklima yatmadi benim:KK12:

İlk buluşmada öpüşmeye kadar ''belki'' dedim ama,adamın niyeti bozukmuş.

ilk buluşmada öpmek...nıyetının hıçte masum olmadıgını gösteriyor bence..ayrıca 3-4 gun kardesınınız nıye engelledı sildi? önemli birşeyler oldu demek???

aslında tek yumurta ikiziyiz. benziyoruz ama saçlarımız farklı. benimki küt. onunki uzun :))) o yüzden karıştıramaz. ben zaten ağzını kırardım o yavşağın.

ama dinlemeli canım. ben hiç güvenmiyorum o cocuğa. kardeşlik başka bir şey ama ikizim olunca . kardeşten öte ben gibi. o yüzden çok korkuyorum ya...

benim de aklıma yatmıyor. mutlaka birşeyleryapmalıyım.

3-4 gün engellediği zaman da niyeti sanırım kötü melek dedi. ben pek inanmıyorum dedi. o zaman engellemişti. ama çocuğun azı laf yapıyo. ikna etmiş...

cevaplarınız için ayrıca hepinizie teşekkürler kızlar. anlaşıldığımı bilmek çok iyi geldi.

İlk bulusmada opecek kadar bir samimiyet olduguna inanmak, bir hoslanti için tüm AVM yi didik etmek, avm de bunalirlar mi sapik gibi gorunur muyum demeden pesinizi birakmamak ve kisa süreç içinde beni birakma diye yalvaracak hale gelmek saplantili ve sorunlu bir kişiliğin özellikleridir. Bana hic güven vermedi inanin.

avmde numara vermek ilk buluşmada öpüşmek kardeşiniz fastfood muamelesi görüyor kusura bakmayın da hiç sağlıklı bir insan gibi gelmedi kesinlikle görüşmemeli ayrıca sapık mı katil mi ne olduğu bile belli değil nasıl güvendi ki hemen ??

İlk bulusmada opecek kadar bir samimiyet olduguna inanmak, bir hoslanti için tüm AVM yi didik etmek, avm de bunalirlar mi sapik gibi gorunur muyum demeden pesinizi birakmamak ve kisa süreç içinde beni birakma diye yalvaracak hale gelmek saplantili ve sorunlu bir kişiliğin özellikleridir. Bana hic güven vermedi inanin.

Böylelerinden bi halt olmuyo emin olun

Benimde ikiz oğullarım var henüz 1 yaşındalar. Sizin gibi sahip çıkacaklar mı birbirlerine. Duygulandımo_O:oops:

işte bunu anlatmaya çalışıyorum ya ona. sanırım artık beni anlıyor. çünkü şu anda tüm bu yazışmaları o da okuyor. haklısın sanırım görüşmemeliyim demeyee başladı. şükürrr

kesinlikle katılıyorummmm

onlar erkek çocuğuymuş. bilemem ama. benim kuzenlerim erkek ikizler... onlar da böyle. ikizler çok farklı oluyor. ikizi olanlar bilir. kardeşten farklı oluyor ikizinle ilişkin.. umarım herşey onlar için iyi olur:)

Kardeşin genel olarak nasıldır?

sanki kardeşimin 40 yıllık dostu gibi bittimi işin dedi gelip. kardeşim de salakkkk evet bitti kasadayım çıkıyorum şimdi dedi.

Burada ki muhabbet çok hoş değil. Senin tavrın olması gerektiği gibi.
Ama kardeşin de ilk kez böyle olduysa belki gerçekten etkilenmiş olabilir.

canımm 27 yaşındayız. ikiziz. ikizim olduğu için endişe ediyorum. kardeşlik başka. ama ikizi olanlar bilir. ikiz olmak bambaşka. o=ben
ikide bir bunu vurgulaman da bana tuhaf geldi dogrusu : )kardes kardestir, ha ikiz ha degil, ikisi de candir..
tamam cok seviyosun kardesini, onu anladik, normal, ama ikiz de ikiz ikiz de ikiz : )

Kardeşin genel olarak nasıldır?

Burada ki muhabbet çok hoş değil. Senin tavrın olması gerektiği gibi.
Ama kardeşin de ilk kez böyle olduysa belki gerçekten etkilenmiş olabilir.

kardeşim hoş ve güzeldir. (kendimi anlatıyor gibiyim )
akıllıdır aslında zekidir. ama başına ilk kez böyle bir şey geldi.
ayrıca bir şirkette insan kaynakları departmanında çalışıyor.
bu arada bu çocuk da bir şirket de muhasebe müdürü.
öyle boş beleş işsiz güçsüz değil yani.

Itiraf edeyim eşimde beni ilk buluşma da öptü bende onun sapık olduğunu düşündüm ama yanilmisim 5 aydır evliyiz sapık değil ilk görüşte aşk ondaki.
Kardeşinin karşılaştığı aynı tarzda bi insan mı bilemem ama işi gücü varmış ilk görüşte gerçekten etkilenmiş olabilir zamana bırakmak lazım ama kardeşin yine de dikkatli olsun.
Bu arada kardeşim var 7 yaş küçük o = ben
Bunun ikiz olmakla bi farkı yok kardes aynı kan aynı can değişmez

Back
X