Seviyor mu??

Papatyam_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
76
23
88
26
Selam bayanlar yarın bizim ilk evlilik yıldönümü muz ve ben hala eşimin beni sevip sevmediginden emin degilim benimle kendi istekleri yuznden mi evlendi
yoksa bir aile kurmak için mi evlendi benden çok annesine değer veriyor kardeslerine haklı da olsalar haksız da olsalar sürekli onlari savunuyir beni hiç savunmuyor beni gezmeye hiç çıkarmıyor evlendigimden beri esimle bir defa tek dışarı çıktım kayinvalidemle aynı evin içindeyim ve beni sürekli herkesin yanında rencide ediyor eşim ve kaynanam ve kayinlarim bana büyüklük tasliyorlar eşim maasını alınca direk annesine veriyor bana harclik vermiyor ve bir ihtiyaç in var mı diye sormuyor çok sıkıldım ve benim iki buçuk aylık bir oglum var evimi ayırmak istiyorum ama eşim bu fikrime kızıyor neymiş efendim annesinden kardeşlerinden uzak kalmak istemiyormuş sadece altlı üstlü oturacağız sananda başka bir ulkülk gideceğiz sanacak.. yardım bekliyorum ve acil fikir verin

Son düzenleme:
Mesleginiz var mi diye soracaktim ama profilinize baktigimda daha cok kucukmussunuz. Severek mi evlendiniz, daha once size nasil davraniyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…