Seviyor mu

melekinizz1984

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
16
5
8
23
Uzun olacak ama lütfen okuyup yol gösterin Erkek arkadaşım mesajlara 5-6 saat sonra cevap veriyordu aramızda baya bi soğuktu sorunca da sorunlarım var bana biraz zaman ver seni seviyorum diyordu sorunların varsa anlat ben yanında olurum falan diyorum elimden geleni yapıyorum bende bu durumu sevmediğim için onla eğer sevmiyosan söyle ya da düzgün bi ilişki yaşayalım falan filan seni seviyorum seni de istiyorum dedi herkese söyleyelim bilsinler sende bana inan dedi sevdiğine baya ikna etti beni yani bu konuşmadan bir hafta geçti yine geç bakıyor sana hediye aldım diyip fotosunu atıyorum hediyeye yorum bile yapmıyor hikayemize fotoğrafımızı atalım diyorum mesaja bakmıyor hala hikayelerimi görüp mesajlarıma bakmıyor ben buluşalım demeden asla o buluşalım demiyor ne yapmalıyım neden böyle

Sevdiğine ikna edilmez . Sevgi hissedilir. Siz hissetmiyorsunuz. Çünkü sevmiyor

Ben bu senaryonun benzerini yasadigimda 16 yaşimdaydim. Saf gibi cidden ailevi sorunlari var saniyordum. Destek olmaya ve anlayisli olmaya calisiyordum. Meger başkasiyla ilgileniyormuş o aralar ve ayrildigimizda dahi baskasi olmadigina yeminler etmişti ben başkasindan ogrenmiştim mevzuyu.

Hic sevmiyor yedekte tutuyor

Sevgililik ; ilgi , alaka, sevgi temeline dayanan bir şey . Bunlar vardır ki insanlar sevgili olmuştur..

eee bunlar yoksa sevgililik de yoktur ki
sevgiliden sevgi dilenmeyi , ilgi alaka beklemeyi anlayamıyorum görevi bu zaten ya hu

Vakit emek ve sevgi kaybı resmen

20 yasinda, hayatinizin baharindasiniz. sizi boyle ikilemde koyan, sevgisini ve ilgisini hissettirmeyen adamlarla isiniz olmasin. onunuze bakin, size deger veren, gercek sevgi ile sarip sarmalayan birini bulun.

sorunuzun cevabina gelecek olursak;
bu keko sizi sevmiyor. kendisine alinan hediyeye tesekkur edecek kadar bile hissi yok cunku.

Melekimiz çünkü oyalıyor hamamboceği.

Ayrılın, öyle ilişki mi olur yani anlamıyorum ki sevgiliyken 30 yıllık evliymis gibi davranan adamları niye hâlâ yanınızda tutuyorsunuz

çok kötü yaa. niye bu kadar çaresizce çırpınıyorsunuz sevilmek için kendinizi düşürmeyin. çok üzülüyorum hemcinslerimi böyle görünce. sevmiyor sizi. hatta bir tarafında dahi değilsiniz. hediye alıp resim atmak nedir ya. lütfen yapmayın siz KADINSINIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…