Seviyor muyum, sevmiyor muyum ? Bilemiyorum kafam çok karışık

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
deli olcam kendimi çözemiyorum, bir zaman oluyor sabah uyanınca seviyorum ben gerçekten seviyorum aşkımı diyorum biraz vakit geçince çelişkiye düşüyorum olup olmadık şeylerden kavga çıkarıyorum kafam allak bullak, ya diyorum seven insan sevdiğine zarar vermez bu kavgalar neden yoksa ben şımarıkmıyım kendimi çözemiyorum, 1buçuk sene oldu halen bunun seviyormuyum sevmiyormuyum çelişkisine düşülürmü nasıl çözeceğim fikri olan varsa yardım etsin aynı durumda olupta çözenler varsa fikirlerinize ihtiyacım varmirmirmirmir:uhm:

Onunlayken mutlu musun?

Buluşacağın zaman heyecanlanıyor musun?

Sürekli Onunla zaman geçirmek istiyor musun?

Güzel , hüzünlü bir şarkı duyduğunda aklına O gelip , gözlerin doluyor mu?

Bende bir zamanlar senle aynı durumdaydım...
Ama biraz düşündüm.Kendime sorular sordum.Bana göre onun iyi ve kötü yanlarını düşündüm.En sonunda şunu dedim:"eğer onu seviyormuyum,sevmiyormuyum diye düşünüyorsam ben onu sevmiyorumdur."

Onunlayken mutlu musun?

Buluşacağın zaman heyecanlanıyor musun?

Sürekli Onunla zaman geçirmek istiyor musun?

Güzel , hüzünlü bir şarkı duyduğunda aklına O gelip , gözlerin doluyor mu?

evet bunların hepsi var onla buluşacakken saatler önceden kalkıp hazırlanıyorum onun yanında çok mutluyum o uyurken saçlarını okşamayı çok seviyorum ama o yanımda olmayınca bu çelişkiye düşüyorum nedeninide bilemiyorum sürekli kavga ediyorum

Pekii kaygılar taşıyor musun ileriye yönelik ;

Maddi anlamda mutlu edip edemeyeceği yönünde?

İyi bir eş olup olmayacağı yönünde ?

Evlendikten sonra hayatını olumlu anlamda değiştirip değiştirmeyeceği yönünde?

Ehhehehee sana heycan lazımmm =)

Olursa olur olmazsa daha ıyısıde kabulüm diosunn =)

Hadi hayırlısı canım ==)

Bi söz vae neydide hatırlamıroum suan pirinç alıcam derken elindeki bulqurdan olmamıydı neydı =)
Anladınız sizz =)

biz buna yanında olmamaktan onu suçlu görmek diyoruz aynısı bendede var anacım hiç üzme kendini seviyon adamını:asigim:

kaygı var ama yanındada acayip bir can sıkıntısı boğulacak gibi oluyorum ben pek maddiye önem vermem o yöndende şüphem yok iyi bir eş olur ama kendine uyarsan söylediklerini yaparsan bizim erkeğimiz biraz tutucudur çalışma durumunda felan evinin kadını çocuklarıyın anası olacaksın gibi bundanda gocunmuyorum evlendikten sonra hayatımı olumlu değiştirip değiştirmeyeceğine gelince kendimen korkuyorum daha doğrusu işte seviyormuyum sevmiyormuyum sorunuda burdan çıkıyor ne yapabilcemide bilemiyorum:çok üzgünüm:

yanındayken mutluyum daha iyisini istemiyorum birde kimseyi onun yerine koyamıyorum evde olduğum zamanlarda iyiyim nezaman dışarı çıkıyorum dışarınınmı ortamı beni korkutuyor neyse dışarı çıktığım gün gezmek amaçlı değil normal işlerimi halletmek için felan çıktığımda ogün kavga çıkarıyorum kendimede anlam veremiyorum psikolajik sorunlarımmı var ne bilim artık ona kanaat getirdim kesinlikle psikolojik sorunlarım var nasıl ne söyleyeceğimi bilmiyrum afallıyorum kavga çıkarıyorum yani herşey olur olmaz gelişiyor engel olamıyorum tamam sus yeter artık kendimi kontrol edemiyorum 20 yaş sendronomumu bu acaba ne illet şeymiş be yemin ederim kendimden nefret eder oldum:çok üzgünüm:

Biraz mola iste bakalım. Bir süre birbirinizi arayıp sormayın. Özlüyorsan seviyorsun.
Hastayım falan diye kendini koşullandırma. Böyle beynine emir verirsen gerçekten hasta olursun.
Senin meselen kendini toparlamaktan ibaret.
Ayrıca 20 yaş sendromunu da ilk kez duyuyorum.

valla bilmiyorum 20 yaşındayım ve hastalığım felan olmayınca ona yoruyorum artık bende ilk defa üretiyorum böle bişeyi ilk ama son olmaz artık:dance: birde çok sinirli bir yapım olduğu için kendimi çözmeye çalışıyorum sorunlu gibi durmadan kavga çıkarmak normal bir durum değil

cnm kendimi gördüm biden yazında..benimde 1.5 sene oldu birlikteligimin..inan bi araa herşeye kavga eder olduk sonra düşündüm sevmiyorum heralde yoksa niye kavga ediyorumd edim..tabi erkek arkadaşım kavgalarımdan bunaldı ayrılalım dediii..söyledigi cümle yanen şöyle.."seninle bi ömür hayatımı paylaşabilecegimden emin değilim"ay bu cümle bana öyle bi oturduki anlatamam 1 hafta dayanamadım bu lafından sonra..anladımki elden gidince kıymetli oluyormuş insanlar..şimdii öyle her saçma konuya kavga etmiyorumm..bence elimizdekilerle mutlu olmasını bilmiyorusss..

Öfke kontrolü için terapiye gitmek yarar sağlayabilir ama kendini tanımışsın artık.
Sorununu biliyorsun kendin de telkinle çözebilirsin belki.
Ben böyleyim naapim dememen de bir adımdır.a.s

cnmmmm vallaa istersen dene ayrılmayı..baktın dayanamıyorsun bilki seviyorsun..yok ayrıldın kafanda rahat etiyse ozman iyiki ayrılmışım dersin.ama çocuk iyi ise gercekten kıymetini bil bu devirde acaip insanlar varrr..

haklısın bu zamanda iyi birini bulmak kolay değil ah bu kararsızlığım olmasa bence ben biraz şımarığım çünkü o eri adım atmadıkça müsade etmedikçe böyle çarpışmalar çelişkiler yaşayacağım of of of ne hayat be

bence senin sorunun kendine özgüvenin çok fazla ve sizin ilişkinizde baskın karakter sensin.bu tarz ilişkilerde senin bu duyguyu yaşamaman için peşinden koşulan değil koşan kişi olman lazım.sen çantada keklik erkek sevmiyorsun.o adamın senden vazgeçememesi seni bu hale getiren.ama unutma birgün bu durum onu da sıkar yalnız kalakalırsın.

aslında çantada keklik durumuda yok her isteğini çok güzel yaptırıyo maço denen erkeklerden belkide benim isteklerimi tam bilmiyor dediğim gibi belkide ben çok şımarığım ne istediğimi bilmiyorum kafam allak bullak konuşmalarımada farkettiriyo olabilirim kendimi çözemiyorum anlık anlık geliyor ya diyorum ben aşkımı seviyorum bir anda ya sevmiyormuyum seviyorumda neden üzüyorum insan sevdiğine kıyamaz diyorum. pişmanlık duyuyorum yaptıklarımdan dolayı kendimi yargılıyorum telefonda kapatırken asla küs ayrılmaz kavgada etsek küs ayrılmamak içinde öpümmü der ben tamam derim öper sende öp der sinirliyim sininrlilik anımda biraz rahat bıraksın istiyorum kavgalarımızı bile üstü üstüne yaptığımız için bir önceki kavgayı neden yaptığımızı unutuyorum of kendimi çözemedim ben ne istediğimi bilemiyorum herhalde

bnece çok fazla sevmiyosun eğer çok sevmiş olsaydın böyle bi soruyu kendine sormazdın..yada çok aşık değilsin..emin değilsin hisssettiklerinden..bi süre uzaklaş o zaman daha iyi anlarsın..varlığına ne kadar ihtiyaç duyuyosun bak bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…