Seviyor sevmiyor Atv

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.338
428
1462517445467.webp

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, Zuhal Olcay’ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor, atv'de izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Çocukluk aşkı olan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesi ve çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşmasının ve diğer karakterlerin dahil olmasıyla karmaşıklaşan aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ilk aşkın masumluğu ile bir çiftin başına gelenleri izleyeceğiz.

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil' in yazdığı dizi önümüzdeki günlerde atv'de izleyicileriyle buluşacak.

Her pazar saat 20.00 da atv ekranlarında:KK3::KK3:

Son düzenleme:
Diziyi beğendim severek izliyorum.

Yeni bölümü çok güzeldi yiğit yavaş yavaş denizi kıskanmaya mı başlıyor.

Vay bak burası tam benlik selam kızlar favori dizim yaz dizilerinin 1. Si bayılıyorum tek kelimeyle gülmek garanti ama dizinin orjinalini izleyenler var mı aranızda ?

Takip ettiğim bir dizi yok denk geldikçe ufak ufak izliyorum bazılarını ama en çok bunu beğendim :)

Vay bak burası tam benlik selam kızlar favori dizim yaz dizilerinin 1. Si bayılıyorum tek kelimeyle gülmek garanti ama dizinin orjinalini izleyenler var mı aranızda ?
izlemedim bende ama okuduğuma göre orjinaliyle aynı gidiyormuş şuan tabi eklemeler olabilir sonuçta dizi saatleri uzun bizde.

Bugünlerde severek izledigim tek dizi
günü değişti pazar olmasa iyiydi ama yeni bolumu heyecenla bekliyorum basrolde kasli erkek olmayan tek dizi sanırım

Bugünlerde severek izledigim tek dizi
günü değişti pazar olmasa iyiydi ama yeni bolumu heyecenla bekliyorum basrolde kasli erkek olmayan tek dizi sanırım
Bence pazara alınması iyi oldu reyting acısından haftalardır yoktu dizi diğer dizilerin reytingleri oturdu artık.Rengarenk diye dizi başlamış misal cuma günü haftalardır oda yoktu ve reytingleri iyi gelmemiş.

Bence pazara alınması iyi oldu reyting acısından haftalardır yoktu dizi diğer dizilerin reytingleri oturdu artık.Rengarenk diye dizi başlamış misal cuma günü haftalardır oda yoktu ve reytingleri iyi gelmemiş.
Umarım izlenir bitsin istemiyorum :KK6:

Bölümü beğendim ama denizin değişmesi keşke biraz daha geç olsaydı en azından yiğit denizin şimdi ki haline değil de tuna gibi ilk haline aşık olsaydı.

Back
X