İlişki Durumu :Karışık Show TV

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.766
13.437
189215.jpg

Show TV’nin yeni yaz dizisi olan ve karmaşık aşk hikayelerini anlatan İlişki Durumu Karmaşık zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir dizi.

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Barış Yöş yapıyor. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği İlişki Durumu Karışık dizisinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt yazıyor.

Bekledim konu açılsın diye açılmayınca ben açıverdim.:KK53:Eğlenceli bir dizi.Ben sevdim.Formalite evlilik yapan iki kişi birbirine aşık olma yolunda ilerliyor.:KK8:

Ahlak sayfası değil burası.Beğenmeyen izlemez.

1. Bölüm fragmanı.

2.Bölüm fragmanı

3.Bölüm fragmanı.

Ve ahlak bole bozuluyo

Dizinin adı nedeniyle önyargıda mı bulunuyorsunuz , izleyerek mi bu sonuca vardınız ? Dizinin adı ve ilk reklamları dönmeye başladığında pek sevimli bulmamıştım açıkçası.

Halbuki dizi hikayesinde uç noktalar barındırmıyor , en azından şimdilik.

Kore yapımı Full House dizisinin uyarlamasıymış.

4.Bölüm fragmanı.

5.Bölüm fragmanı.

Bir tek ben izliyorum galiba bu diziyi.:KK53:Çok eğlenceli bir bölümdü kaçırdınız.:KK49:

6. Bölüm fragmanı.

Valla diziye bi bakayım dedim 5 dakika baktım gerdi beni kapattım. Çok önyargılıyımdır dizi/film konusunda.. Belki dizi güzeldir ama o ilk 5 dakika beni çok sıktı tahammül edemedim -_-

Valla diziye bi bakayım dedim 5 dakika baktım gerdi beni kapattım. Çok önyargılıyımdır dizi/film konusunda.. Belki dizi güzeldir ama o ilk 5 dakika beni çok sıktı tahammül edemedim -_-
Çok erken kapatmışsın.Ben de ilk bölümü izlememiş,birşeye benzemiyor gibi demiştim ama tekrarında sevmiştim.

X