arkadasiniz iliskiye hep denemek iicn mi basliyor?
ben sevdigin biriyle yani o kisyle olmak istedigine inandigin iicn iliskiye baslandigina inanyorum,
yani en bastan zaten aa bu kisi beni seviyor ben sevmiyorum ama o seviyor diye deneyeyim diyipte iliskiye baslamak ztan bastan sorunlari kabullenmis demektir.
sonrada ikidebir acaba seviyormuyum sevmiyorumuyum diyorsa zaten demekki yolunda gitmeyen biseyler var. seviyorum dedigi zamanlar,belkide vakti hos gecirdigi anlardi ama sevgi ask yoktu..insan sevdigi insan iicn terredut edermi?
tamam ilk iliski bitti, ikinci iliskiyede ayni gerekceyle baslanilmis; beni seviyo hadi deniyim. ne sacma.
halada seviyormuyum tereredutunde.
var demekki biseyler. ya seversin yada sevmezsin. teredut ettigine gore var demekki biseyler onlarin ne oldugu onemli. yine ayni yere donduk, seven niye terredut etsin.
hem simdi o cocuk yok ya, duygusallasiyordur gectigi yollarda onla vakit gecirdiginden filan, hos vakitler aklina geliyordur, insan hali herkes ozler, duygulanir, birini duusnur, normaldir.. sanirimda o yok diye zaten o duygular yogiunlasmistir.
o yanindayken sevmediginden emindide o yok diyemi acaba seviyormuyum diyor. sacmalik. yanliz kaldi o gunleri ozledi..onu ozledi..ilgiyi , iliskiyi belkide o cocugun sicakligini ozledi.
ama seviorsada seviyorum desin.yoksa sevginin anlamini mi bilmiyorda acaba bu duygu sevgi mi degilmi diye dusunup duruyo?
biz onun icini acip bakamayiz. buraya yazilan bir iki misalldende yola cikip evet seviyor yada sevmyor diyemeiz. en ii o soyler.
seviyorsa seviorum der terredut etmez, sevmiyorum diyorsada sevmiyorum der (tabi sadece ilgiyi seviyor ama adami sevmiyorsa baska)