Merhaba kızlar şimdi sizlere bir kaç soru soracağım ve inanıyorum ki hepiniz samimiyetinizle cevap vereceksiniz:) Daha önce ilişkisinde sorun yaşamış bir arkadaşım var sorun ise şu:erkek çok seviyor kızda çevresinin ısrarıyla denemeye karar veriyor sevmek istiyor fakat bir türlü sevemiyor seviyor muyum sevmiyor muyum diye gelgitler yaşarken sevmediğini anlıyor ve bitiriyor.Birkaç ay sonra aynı yerde çalıştığı biri ondan hoşlandığını söylüyor fakat kızın sütten ağzı yanmış bi kere denemeye cesaret edemiyor derken gel zaman git zaman aradaki arkadaşlık sevgiliye dönüşüyor ve çıkmaya başlıyorlar.ılk başlarda çok mu şişman gibi takıntıları oluyor ve sevmediğini düşünüyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor..Çocuk 1 ay sonra askere gidiyor kız onla geçtiği sokaklardan geçerken gözleri doluyor o arayınca yüz ifadesi değişiyor sürekli acaba şimdi ne yapıyordur dye sorarak etfafındakilere ya sabır çektiriyor sonra da ya acaba seviyor muyum diye kendini sorguluyor...
Kızlar durum bundan ibaret size bi arkadaşımdan bahsettim sizce arkadaşım daha önceki ilişkisinden dolayı kendini şartlandırmış olabilir mi?Yani korktuğu için kendini sorguluyor olabilir mi?Yoksa gerçekten sevmiyor mudur?
Kızlar durum bundan ibaret size bi arkadaşımdan bahsettim sizce arkadaşım daha önceki ilişkisinden dolayı kendini şartlandırmış olabilir mi?Yani korktuğu için kendini sorguluyor olabilir mi?Yoksa gerçekten sevmiyor mudur?
Son düzenleme: