• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyormu sevmiyormu

vurgu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
9
0
36
İstanbul
arkadaşlar sorunlarımı yazmıştım eşimin beni gezmelere gidip anneme bırakması sorumsuzluğu sizce benle vakit geçirmemesi beni sevmediği anlamamı gelir. biz ayrıyken tlfonda beni çok özlediğini benden ayrılırsa benim başka biriyle evlenmemi düşündükçe çıldırdığını falan söylerdi ama bir aradayken devamlı tartışırdık bizimle vakit geçirmektense dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih ediyordu sizce sevmediğindenmi. ilk başlarda sevdiğini söylerdi ama son ayrılma noktasında benden soğuduğunu söyledi bi tartışma esnasındada söylemişti önceden ama sonra öfkesinden söylediğini söyledi aslında sevdiğini söyledi. yani sizce sorumsuzlukları beni sevmediğindenmi yoksa onun kişiliğiyle alakalımı

ne kadar süredir evlisiniz bilemiyorum. ama az çok huylarını bilirsin. karakterini bilirsin. daha önceden farklı şimdi farklıysa elbet altında bir sebep aranmalı ama hemen en kötüsü değil. daha yapıcı. belki de bir sorunu kafasına takılan. oturup neden böyle davrandığını samimi bir üslupla konuşmanızı tavsiye ederim.

eğer ki bahsettiğiniz gibi bir konudan elle tutulur bir şüpheniz varsa da eşinizin üstüne gidip kaçırmayın, uzak takibe alın derim. fazla sıkarsanız sizden kaçacaktır. erkekleri az çok tanıdıysam bu böyle.

umarım hayırlısı olur hakkınızda..

Sevgilerimle :16:

önemli olan evliliğinize sahip çıkamamış olması canım. gerisi teferruat. erkek dediğin yuvasını kurtarır karşısında düzgün bir kadın varsa... diğer konudan baktım 21 yaşındasın daha genceciksin:) izin verirsen bi de şans yaver giderse bi sürü güzellikle dolu olur hayatın :) sen de elinden geleni yap bunun için ama bekleme... artık boşanmışsınız sevip sevmediğini düşünüp kendini yıpratma...

Back
X