Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence onun bakışlarından falan etkilendin, sanırım yaşlarımız yakındır bu düşünceye ulaşmamda ki sebep; yakışıklı değil hatta çirkin bile sayılabilir diyorsun bence bir boşluktasın ve bu boşlukta duygularını ölçemiyorsun kırıcı konuştum mu bilmiyorum eğer öyleyse özür dilerim ama iyice düşünmen lazım sevip sevmediğini kafanda bitir ve ona göre hareketlerine karar ver acı çekmeyi istemezsin sonuçta
daha çok emin olmak için onu bekle canım. sen bide yeni gitmişsin yabancısın o okula.. öncelikle etrafındaki insanları tanı ona göre hareket edersen daha sağlıklı olur.
canım okula yeni gelmiş bir kıza yapılabilecek şeyler bunlar bak bizim dershanede bir çocuk var yeni gelen kız varsa dershaneye merhaba ben işte x sen yeni geldin sanırım deyip muhabbet etmeye çalışıyor öyle bir tip de olabilir dikkat etmelisin diğer kızlara davranışlarına bakmalısın belki seni biraz soğuk gördüyse sınıf ortamına alıştırmak içinde olabilir.
canım okula yeni gelmiş bir kıza yapılabilecek şeyler bunlar bak bizim dershanede bir çocuk var yeni gelen kız varsa dershaneye merhaba ben işte x sen yeni geldin sanırım deyip muhabbet etmeye çalışıyor öyle bir tip de olabilir dikkat etmelisin diğer kızlara davranışlarına bakmalısın belki seni biraz soğuk gördüyse sınıf ortamına alıştırmak içinde olabilir.
o zaman biraz daha tavırlarını süz bence tam uygun biriyse sok hayatına sonra sen üzülen olma ilişki tecrüben olmadığı için yıpranabilirsin zaten bir şey olacak gibiysede biraz akit geçirin daha iyi tanıyın birbirinizi bence