• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyormuyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaslar 2 aylik bi iliskim var, ama sanirim duygularimdan emin deilim
yani yanindayken tamam seviorum diorum ama 2-3 gun gormeyince umrumda dahi olmuo sevmiorum diorum. Napmam lazim bu durumda ayrilmalimiyim yoksa boyle boyle alisirmiyim Cunku hersey dha cok yeni ?

bu aralar bende böleyım nedense.yanında iken mutluyum ayrılınca 1 hafta gorusmeyınce umrumda olmuyr sevmıyorum galıba dıyorum ayrıca ben nısanlıyım bıraz sorunlar olunca aramızda neden bole oluyor bende bılmıyorumm..

sevıp sevmedıgını bız bılemeyız,
mutlu degılsen manasızsa zaman kaybetmenın de geregı yok
ama sen bır bak bır düşün derım

garip bir durum açıkcası
yanındayken seviyosun yanında yokken umrunda bile değil
sen sevdiğinden yada ne yaptığından eminmisin onu bir düşün istersen...
emin değilsen bu anlamsız şeyi sürdürmenin ne anlamı var değil mi?

kendiniz de söylemişsniz daha çok yeni diye, her yeni ilişkide olur böyle şeyler buna eminim... e tabi hiç bir sevgi belirtisi yoksa orası ayrı ayrılın hemen....

ilişkiniz henüz çok yeni,daha 2 ay olmuş,bu süreçte böyle olman çok da anormal değil,belki de tanıdıkça sevenlerdensindir,ilişkiniz biraz yol alsın,zamana bırak bakalım,birbirinizi tanıdıkça paylaşımlarınız arttıkça taşlar da yerine oturacaktıryerimseniben

ben kısa ve net bir şey diyeceğim
henüz sevmiyorsunuz
ama ileride sevebilirsin

ilişkinin başlarında olur bu durum, alışma süreci ...zamanla netlesir duyguların merak etme...yerimseniben

Arkadaslar 2 aylik bi iliskim var, ama sanirim duygularimdan emin deilim
yani yanindayken tamam seviorum diorum ama 2-3 gun gormeyince umrumda dahi olmuo sevmiorum diorum. Napmam lazim bu durumda ayrilmalimiyim yoksa boyle boyle alisirmiyim Cunku hersey dha cok yeni ?

eskiden bu sorunlari bende yasiyordummm......... cok kötü oluyor...

Saolun arkadaslar ben birazdaha zamana birakicam herseyi bakalim neler gosterecek bize
hakkimizda hayirlisi olsun

Bide bendede oldu diyen arkadaslar var ,, Onlar nasil davrandilar naptilar ve sonucu ne oldu anlatirlarsa sevinirim

Back
X