- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Bu sabah whatsapp iletisiyle irkildim efenimAşk bir vişne, ye ye kişne demişler
Inşallah sen de tadarsin. Cok guzel sey yaa. Visneden bile güzel
oyy sabah uyandığında yanağını okşayabileceğin bir insan olacak ve gulerek sana bakacak aşkkkk sen ne süper bişisin
vallahi muthiş bir şey yanağını mıncaıklamak. onunsana portlek gozlerle bakması.Heee yaaaa sarılasının gelmesi müthiş bişey
vallahi muthiş bir şey yanağını mıncaıklamak. onunsana portlek gozlerle bakması.
Ben de asigimm.. Onun gözlerine tenine ellerine beni seven kalbine asigim.. Bana dokunuşuna gözlerimin içine bakisina asigim..Ummadigm anda karsima cikip sürpriz yapisina, yolun ortasinda bana sarilmasina asigim.. Onunla yemek yapmaya asigim sonra birlikte bulasik yikamaya.. Sabah gozlerimi actigimda onun yastik izi cikmis yuzunu gormeye asigim.. Herkesin icinde en olmadik sarkilarda bile dans edisimize asigim.. Ben sinirlendigimde basini gogsume koyup orda durmasina asigim.. Sarildiginda kokumu icine. ekmesine asigim.. Her seyden beni korumasina asigim.. Saclarimi oksamasina asigim.. Beni gidiklamasina asigim.. Onunla gülmeye bambaşka asigim.. Özetle ben asigim cokk
İnsallah herkes bu mutlulugu tadar cok tesekkur ederimİnşallah her Limonlmutluluğu ke, poçok tesek 37568936, member: 446415"]çok imrendirici yazmışsın ama olan var olmayan var
şaka bir yana mutluluğunuz daim olsun.
evet evet evet bende onlara aşığım.çok imrendirici yazmışsın ama olan var olmayan var
şaka bir yana mutluluğunuz daim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?