• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum ama ayrılmak cazip geliyo

Ablası sizin değil onun ablası niye söylesin çok güveniyosunuz ayrıca erkek kardeşlerinin her dkkasını bilmez ablalar ben bakmam kardeşimin teline vssine acaba başkasıyla flört ediyo mu diye aklıma bile gelmez.Ben koz arkadaşından öğrenmiştim neler yaptığını aldattığını falan.
Sorununu konuşmayan soğuk yapan tripli yok bi şey deyip gubuz eden sevgili, eş kişisi kanser sebebi.Gerçekten sal gitsin ya
Haklısın ya, iyice soğudum şuan 🙂

Aklıma şöyle birşey geldi eskiden büyüklerimiz birbirlerini kapı deliğinden görüp evlenirlermiş yada evlendikleri gün damat gelinin duvağını kaldırdığında görürlermiş birbirlerini siznkide öyle. Hayır yani kaçıncı yüzyıldayız hayatı neden birbirinize zorlaştırıyorsunuz:KK64:

Baslik yanlis anlasilmis. Boyle davrandigi icin ayrilmak istiyorum, yoksa neden ayrilayim.

Bi suredir biriyle gorusuyorum (10ay). Ciddi bi sekilde diyerekten basladik . Tanistik, birbirimizi tanimaya devam ediyoruz hala. Birbirimizi seviyoruz.. ve buarada iliskimiz yok: harama bulasmamak adina; oyle canim askim gibi seyler yok. Herzaman seviyeli bi sekilkde bulustuk/konustuk, cok guzel gecti. Buarada yasimiz kucuk degil. Ben birkac bulusmadan sonra; daha gorusmek istemedigimi telefondan devam tanimak istedigimi soyledim (cevremden korktugum icin) oda kabul etti, hak verdi ayrica. Telefondan devam ediyorduk herzamanki gibi. Taa ki 3 hafta oncesine kadar, bu sure boyunca baya bi degisik davraniyo, soguk gibi. Bende soyledim neden boylesin, degistin. Hic farketmedim dedi? Konustuk, dedim derdinmi var, vs hicbirsey yok dedi. Yemin etti. Ama okadar kotu hisdetimki kendimi.
Ben aslinda orda bitirmek istedim (dusunce olarak, ona belli etmeden), oda birden: ben ilk basta sana ne soz verdiysem hala ayni sekilde dusunuyorum dedi. Icim rahatladi orda. Neyse sonra eskisi gibi normal konusmaya devam ettik, uyuduk. Hop ertesi gun yine ayni sekilde soguk davraniyo?? Hayir sorunmu var, derdinmi var diyorum? Yok diyo. Sinirlerim bozuldu gercekten. Dun hic yazmadi, bugun msj atiyo nasilsin diye. Sanki birsey olmamis gibi. Nasil davranmaliyim? Aslinda hayatinda benden baska kimse olmadigini biliyorum (ondan habersiz, ablasi yaziyor bana, herseyi anlatir, olsa soyler hemen). Acaba bi sure gorusmek istemedigimimi soylesem ? Ne yapayim?? uzuluyorum ya 😞

(İkimizde daha önce nişanlıydık başkasıyla)
Af buyurun ama ben ikinizin de tam olarak naptığını hiç anlamadım. Görücü usulü desem o da değil… bir garip ilişki yani. Ailelerin falan haberi yok mu, ablasıyla nasıl samimi oldunuz her şeyi anlatacak kadar, adam ne söz verdiysem arkasındayım derken neyi kast ediyo evliliği mi yoksa sizi hiç bırakmamak gibi klasik şeyleri mi kafamda deli sorular kısacası. Madem yaşınız büyük, niyetiniz evlilik, o zaman açık açık sorun karşı tarafın beklentilerini ve niyetini. Bu şekilde telefondan devam edelim falan nereye kadar… zamanla alışkanlık olur, beklentilerinizi uyuşmasa bile ayrılamazsınız. Madem buluşup görüşmek gibi bi düşünceniz yok, o zaman açık açık her şeyi konuşup bi yere bağlayın bence.

Af buyurun ama ben ikinizin de tam olarak naptığını hiç anlamadım. Görücü usulü desem o da değil… bir garip ilişki yani. Ailelerin falan haberi yok mu, ablasıyla nasıl samimi oldunuz her şeyi anlatacak kadar, adam ne söz verdiysem arkasındayım derken neyi kast ediyo evliliği mi yoksa sizi hiç bırakmamak gibi klasik şeyleri mi kafamda deli sorular kısacası. Madem yaşınız büyük, niyetiniz evlilik, o zaman açık açık sorun karşı tarafın beklentilerini ve niyetini. Bu şekilde telefondan devam edelim falan nereye kadar… zamanla alışkanlık olur, beklentilerinizi uyuşmasa bile ayrılamazsınız. Madem buluşup görüşmek gibi bi düşünceniz yok, o zaman açık açık her şeyi konuşup bi yere bağlayın bence.

Ailelere anlatamıyoruz şuan oyüzden ya bütün sorun. Yoksa dışardads görürüşürüm. Ne yapacağımı şaşırdım cidden

Ailelere anlatamıyoruz şuan oyüzden ya bütün sorun. Yoksa dışardads görürüşürüm. Ne yapacağımı şaşırdım cidden
Neden anlatamıyosunuz? Yaşınız büyükmüş, daha önce nişan geçmiş başınızdan? Benden size bi tavsiye, kendi ailenize anlatamadığınız kişilerin aile üyeleriyle tanışıp samimi olmayın. Sizin ailenizin hiçbi şeyden haberi yok ama onun ablasıyla her şeyi konuşuyosunuz. Madem çevrenizden bu kadar çekiniyosunuz böyle riskli toplara girmeyin bence. Dediğim gibi önce siz ne istediğinize bi karar verin, gerçekten evlenmek mi istiyosunuz, yoksa bu adamı tanımak mı istiyosunuz.. Ona göre açık açık konuşup bi yere bağlayın. Bu şekilde arada derede, telefonda konuşmaları uzatırsanız alışkanlıktan sağlıklı düşünemezsiniz.

Back
X