seviyorum ama ayrılsam da yıkılmam

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
seviyorum ama delicesine bagli degilim, kendi basima da ayakta durabilirim ve gitse de yikilmam, kendimi yipratmam, onla hayat guzel ama onsuz da yapabilirim

hem sevip hem de boyle dusunebilenler var mi merak ettim
ve tabi onemlisi bunu yapabilmis olan varmi, dusunmesi kolay da..
ben daha burda pek rastlamadim aldatildigi, dovuldugu halde cekip gidemeyenlerimiz cok
ve genelde seviyorum kopamiyorum diyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ayrılırsam yıkılmam..
Kendi kendime yetebileceğimi,eşime hiç bir anlamda muhtaç olmadığımı biliyorum..şakkıdı

Dediklerin her kadının düşünmesi gereken şeyler, hissetmesi gereken duygular zaten..
Bir erkeği hayatının merkezine oturtmadan, kendi ayakları üzerinde de durabilmek, gittiğinde üzülsen ağlasan da yılmadan yıkılmadan yoluna devam etmek her kadının yapması gereken şey..
Ama beraber olduğunuz insanı hayatınızın merkezine oturtursanız, her hareketinizi, her düşüncenizi ona bağımlı hale getirirseniz tabiki yıkılırsınız..
Herkes yalnız doğar, yalnız ölür...
Olay aslında budur...

belki biraz sarsılırım ama
güçsüz olmak bana yakışmaz
yalnız da yapabilirim..
önüme bakarım..

Sevdiğim gibi onsuz yapmasını da bilirim.....
Gerektiğinde çekip gitmesini de ....

Aldatılanların,dayak yiyenlerin sadece sevgisinden o yuvada durduklarını ben hiç sanmıyorum..
Kiminin gidecek kapıları kapalıdır,kimin kendi maddi ve manevi gücü yoktur..
Yoksa hangi kadın şiddete bile bile boyun eğer ki?
Allahım yaşatmasın inşallah..
İnsanlarımız da maddi ve manevi hazır olmadan evlemesinler ki hayat bize istediğimiz sunmazsa yeniden başlama şansını kaçırmayalım..

çok seviyorum eşeği..:asigim:
ama o gelene kadar hayatım nasıl var ise,ondan sonrada devam edecektir.
hatta ben şahsen babamın evinde çok daha rahattım.
ne maddi ne manevi anlamda sorgulanır,hayatım didiklenirdi.maaşıma karışılmazdı.istediğim arkadaşlarımla istediğim yere giderdim..neticede bekarlık işte..bunun gibi gibi bir çok örnek çıkarabilirim.sengözlerimebaksanab
dolayısıyla hayat bende o olmadan da çok güzel yürür.
ama allahım o günleri yaşatmasın inşallah.bir yuva kolay kurulmuyor çünkü.
:nazar:

Ben ailem hariç herkesten vazgeçebilirim çünkü onlar benim canımdan kanımdan insanlar ne olursa olsun kıyamam kopamam:1no2: bir dostum vardı bir zamanlar ortaokuldan beri arkadaşım bana hep derdi ki ben sensiz bi hayat düşünemiyorum sen benim tek vazgeçilmezimsin bende ona sende öylesin diyodum ama kırmamak adına içimdende vazgeçerim diyodum ve vazgeçtimde vazgeçmem gereken herkesten vazgeçerim :kahve:

sevgilisinden ayrilanlar bosananlara gore sanki daha cok yıkılıyorlar
bana oyle geldi simdiye kadarki burda okuduklarımdan

EŞİMİ ÇOK SEVEREK EVLENDİMM....:asigim:
ama bi gün ayrılırsam kii bu basit bişey için olmazz...
boşanma kararı almışsam eğer ya beni aldatmıştır ya dövmüştür v.sss:mymeka:
değil üzülmek gözümden bir damla yaş akmazzz:icecream:
hem maddi hem manevi yönden ayaklarımın üstünde durabilirim...:kahve:

Ve işte bu nedenle kız çocuklarının eğitimine daha da fazla önem verilmeli kanımca
Bir kadın bir erkeğe muhtaç olmamalı maddi olarak ekonomik özgürlüğü olabilmeli..
Kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli..
Durabilmeli ki şiddete maruz kaldığında , aldatıldığında , onurunu rencide edecek herhangi bir olayla karşılaştığında...
sırf muhtaç olduğu için kalmamalı eşinin yanında
Bu nedenle haydi kızlar okula kampanyasını yürekten destekliyorum
Eğitim şart!

eşimi çok seviyorum...ayrılık olursa (allah göstermesin...)) ki bu o ayrılığın nedenine bağlı yıkılıp,yıkılmamam...eğer başka bir bayan yüzünden ayrılırsam yıkılmam inadına daha dik dururum...
dövülen,aldatılan bayanların çoğu evini terk edemiyor bu doğru ama kocalarına deli gibi aşık olduklarından mı yoksa çevrenin etkisi,ailenin yanına dönememek mi yada maddi gücünün olmamasından mı...işte bu tartışılır....
sevgiler....

ben Hayatinmdaki Insani çok Seviyorum çok Aşiğimm.. Ama Ayrilirsam çok Ciddi Bir Konu Yüzünden Ayrilirim Herhalde Yani ( Aldatma, Ailelerin Istememisi,aileme Karşi Laf Sölemesi) Ve Ben üzülürüm üzülmem Demiyorum Fakat şunuda Biliyorumki Onunla Gelmedim Bu Dünyaya Onunlada ölmicemm...

şu an nişanlıyım ve nişanlımı çok seviyorum.herhangi bir sebepten ayrılsak üzülürüm yıkılırım bi süre toparlayamam belki ama zaman içinde enkazlarımı toparlarım ama eğerki arada aldatma, şiddet, vs varsa üzülmem yıkılmamda yada onun için yüreğimi dağlamam bu tarz davranışlarda bulunan insanlar aciz insanlardır bence bu yüzden iki çift söze bile değmeyeceğini bilirim...kesip atarım o yoluna ben yoluma...

eşimden bir gün ayrılırsam yıkılırım
ne sebep olursa olsun
hayatımda değer verdiğim insanlar çok az
eşimde onlardan biri

İnsan üzülüyor tabiki, bazı zamanlar gözleri doluyor ....
Hayatta hiç kimse için üzülmeye degmez ama , ayakta durmasını biliceksin....:mymeka:
Yoluma devam ederim aynı şuanda yaptıgım gibi

ben ayakta duramam herhalde düşer giderim
çünkü ona çok güvenirim
diyorum ya bir terslik olursa yıkılırım

İnsanlarımız da maddi ve manevi hazır olmadan evlemesinler ki hayat bize istediğimiz sunmazsa yeniden başlama şansını kaçırmayalım..

Bu lafın üzerine başka hiç bir laf düşünemiyorum... Sözün bittiği yer.

sevgilisinden ayrilanlar bosananlara gore sanki daha cok yıkılıyorlar
bana oyle geldi simdiye kadarki burda okuduklarımdan

Boşanmak sevgiliden ayrılmaktan daha çok yıpratıcı ve zor... Ancak sanırım sevgilisinden ayrılanlara daha zor gelmesinin nedeni; hayallerinin gerçekleşmemiş ve birçok umutla yola çıkmış olmalarından kaynaklanıyor. Umut ediyor bel bağlıyor ve herşey yarım kalıyor. Evlilerde aynı şeyle karşı karşıya ama evlenip boşanan kişilerde ızdıraptan çok rahatladım duygusu oluyor,çünkü boşanmasına neden olan olay ya da durumlar kendi canını gerçekten çok acıtan şeyler oluyor ve bu durumlardan kurtulma duygusu hayalkırıklıklarından daha ağır basıyor.

Hic kimse vazgecilmez degildir...
Egerki sevdigim insanin bana zarar verdigini görüyorsam hayatimi "keskelerle" sürdürmemek icin o iliskiyi bitirmek en dogru karar olur...
Sevdigim adamdan ayrildigim icin ilk zamanlari aci cekebilirim ama su bir gercekki ölümden öte köy yoktur. Zamanla insan herseye alisiyor, herseyi unutabiliyor.Hayatta hersey insanlar icindir...Acisiyla tatlisiyla bu hayati yasayacagiz

Back
X