Merhaba kızlar size yazmak istedim ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum çünkü sevgilim vardı yaklaşık 1 yıldır konuşuyoruz 4 aydır da sevgiliydik benim ailem öğrendi ve ben ayrılmak zorunda kaldım o hep seni bırakmayacağım derdi onu sevmediğimi söyledim daha sonra mesaj atığında ise nasılsın diye sordu ve çok iyiyim falan dedim yazmasın diye sonra eniştesi kanser çıkmış her şeyi konuşacağız anlatacağım her şeyi dedi bende merak edip 1 saat sonra mesaj attım bana sanane neden yazıyorsun hala dedi whatsapptan engellemiş ona ulaşamıyorum en sonunda ulaştım bana sevgilim var dedi ben varken de varmıydı dedim evet vardı hepte olacak dedi ama imkansız böyle bir şey sırf inat olsun diye o gün ilişiki yaptı faceden snra hemen kaldrdı sevgilimn ailevi sorunları oluyrdu bu durumlarda onlara canını sıktığı için hep bendn uzak durrdu bana yanlş birşy sylememk için saknleştiktn snra konuşrdk ve ben ayrıldğma çok pişmanm çünkü onu seviyrm tekrr barşmak istiyorm ama şuan gerçktn ailesndn dolayımı böyle yoksa gerçktn beni aldattımı bilmiyrm ve kafam çok karşık ben artık işin içinden çıkamadm sizden yardm istiyrm..