- 16 Eylül 2017
- 12
- 3
- 1
- Konu Sahibi Tercih_bedel
Arkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum