- Konu Sahibi aysecikcikcik
-
yok yok şap tamamen hikaye40 yıl önce filan vazgeçilmiş ondan.iradesi kesilen erkek zayıf düşer,savaşcı kimliğine zarar gelir diye. evet ya biliyor bilmez mi? benim yüzümden 2 kere teli alındı.1 keresinde 3 hafta çarşı izni yasaklandı.bi keresinde de face şifresini bulup msjları okudular ceza aldı faceyi kapamak zorunda kaldı.ama 2 hafta sonra ilk çarşı izninde başka açtı bi sürü şey oluyor da bana yasıtmamaya çalışıyor.ben üzülüyorum hatta ama olsun diyo,senin için hep.değer boş ver diyo. zaten saçma sapan kurallar.ama ceplerine para koymayı biliyorlar genelevlere gitsinler diye.
suçlamakla alakası yok.hala oğlum subay.az çok biliyorum yani
üff sanane ya gerizekalı. sen tsk mısın gelmişsin burda laf yapıyosun. hepiniz manyaksınız zaten bi düzgününüz yok hepiniz bi şeylerin bekçisi gibi dolaşuıyorsunuz bi boktan haberiniz yok.sus otur yerinde karışma bana. dedimse ben dedim. seni bağlamaz.
üff sanane ya gerizekalı. sen tsk mısın gelmişsin burda laf yapıyosun. hepiniz manyaksınız zaten bi düzgününüz yok hepiniz bi şeylerin bekçisi gibi dolaşuıyorsunuz bi boktan haberiniz yok.sus otur yerinde karışma bana. dedimse ben dedim. seni bağlamaz.
Bir erkeğin gerçekten sevdiği birinden bunları istemesi normal değil,tabi düşüncelerini öğrenmek lazım kafasından kim bilir neler geçiyor.Senin ayrılman başlı başına bir saçmalık olur zaten,düşüncelerini anlat ona,evlenmeden yanlış şeyler yaşamak istemiyorum de çünkü elini verirsen kolunu kaptırırsın bu işlerde.Bugün üstünü çıkar diyen yarın başka yönelimler içine girer.Seviyorsa zaten düşüncelerine muhakkak saygı duyacaktır ve bir daha konusunu açmayacaktır.Birine böyle körü körüne bağlanmayın,biraz mantıklı düşünün.Ayrılırsa ayrılsın,zaten bu sebepten seni bırakırsa o bir hiç olmalıdır senin için.Ciddi düşünüyorum diyorsunuz birde.Kendine hakim ol,mantıklı davranmaya çalış.Ortada ayrılmanı gerektirecek bir sebep yok ki hadi mantıksız davrandın ayrıldın diyelim,iki gün sonra tekrar barışırsın...
ayşe dürüst olalım şimdi senden bunları istiyen birini miden kabul edermi?
hadi desen ki başbaşyken bu konu açıldı konuşuldu vs hadi nesse derim sonuçta her erkek şansını deniyor...
ama webcam olayı şahsen bende anında itici olurdu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?