seviyorum ama sevmemeliyim..

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
ablalarım merhaba. ben 17 yaşımdayım. önceki konularımdam bilenler vardır bilmeyenler için anlatayım. ben bu sene yeni bir okula geçtim, benden bir yaş büyük bir çocuk ortak olarak hobimiz diyebileceğim bir konu hakkında mesaj attı. ikimizin de yetenekli olduğu ve ilgilendiği bir alandı o yüzden mesajından bir anlam çıkarmadım, derken okulda birbirimizi ne zaman görsek kaçamak bakışlar atmaya başladık. yüzyüze birkaç kere konuştuk daha çok mesajlaşıyoruz ve okulda bakışıyoruz.

şimdi asıl sorun şu ki bu çocuk yaklaşık 2 sene önce bizim sınıftan bir kızla konuşmuş, aslında arkadaş olarak yaklaşıyormuş burak*sevdiğim çocuğun adı*; ama kız buraktan hoşlanmış ve açılmış. burak da ben senden hoşlanmıyorum arkadaşça bana bakabileceksen konuşalım öyle olmayacaksa uzak duralım falan demiş. kız da arkadaşça bakacağını söylemiş ama hala seviyor bize anlatıyor falan. tabi burağın haberi yok kızın sevdiğinden.

şimdi bu kız bizi burakla konuşurken gördü, bana sordu ben de ortak ilgi alanımız hakkında dedim *çünkü enstrüman çalabilen okulda bir ikimiz varız diyebilirim, müzik hocası bizi tanıştırdı ve ilk konuşmamız müzik üzerine başladı* neyse bu kız şimdi bizim konuştuğumuzu falan bildiği için baya bana laf sokma çabalarına girdi, nerdeyse her an bana imalarda bulunuyor

lafın arasında burakla konuşurken bu kızdan da bahsettim,o da bu kızı kast ederek "ben ona baya kötü davranıyorum, tersliyorum neden beni seviyor ki" falan dedi ben de "bilmiyorum" yazdım, burak da bunun üzerine "müzik ve derslerim dışında bu sene hiçbir şey umrumda değil" yazdı. şimdi bence bunu diyerek beni de arkadaşça gördüğünü belirtti;( ve ben napıcam bilemiyorum. zaten okulda mutlu değilim, şu bahsettiğim kız bana sürekli laf atıp duruyor ama valla gülüp geçiyorum uğraşamam onunla. yalnız eve gelince burakla mesajlaşıyorduk şimdi bu dediği sonrasında eskisi gibi olmuyor konuşmamız. ha yine yazdı napıyorsun falan konuştuk biraz ama o cümleyle bana olan bakışını da belli etti gibi oldu ve baya içime oturdu hatta ağladım dün.
sadece sessizce bekleyip umut ediyorum.
mesela şimdi yine bu duygularım çok bastırmaya başladı mesaj atmak napıyorsun demek istiyorum ama çok da yüz vermeyim diyorum. bence gerçek bir sevgide böyle şeyler olmamalı yani ne bileyim karşındaki kişi için mesaj atmayım gurursuz sanmasın falan dememek gerek benim fikrimce, çünkü ben böyle bir insan değilim gurur bana saçma geliyor ama diğer insanlar bu konuda benimle aynı düşünmedikleri için ben de oyunu kuralına göre oynamak zorunda kalıyorum mecburen.

ablalarım ben ne yapmalıyım? üzücü ama onun son senesi ve ne olursa olsun beni sallamayacak dolaylı da olsa bunu ağzıyla demiş kadar oldu üzülmemek için benim ondan uzak mı durmam gerek?ama seviyorum.

Son senesiyse universiteye hazirlaniyordur, gercekten yogun ve dikkatini topladigi bir donemdir. Belki aklinda sehirdisina gitmek de vardir, o yuzden ask mesk ile ugrasmak istemiyordur ki hakli.

Eger kendinizi tutabilecekseniz arkadasca devam edin, yok bu sizi daha cok uzecekse asgari seviyede tutun diyalogu.

Aslinda sevmiyorsunuz sadece fazlaca hoslaniyorsunuz ve belki okuldaki mutsuzlugunuzu onun uzerinden telafi ediyorsunuz. Genclik hoslantilari bunlar, kafayi takip ustune gitmezseniz gecer gider, geriye hos bir ani olarak kalir.

Canım lütfen derslerine odaklan senin suan tek derdin üniversite sınavı olmali geleceğini kurtarmak olmalı suan senin yerinde senin yaşında olmak için can atan yüzlerce binlerce insan var emin ol. Aşk olayını biraz ertelemelisin en azindan üniversiteye geçene kadar lütfen kafani başka şeylere verme önce kendi geleceğini kurtarmalisin hem üniversitede ne buraklar göreceksin çok daha yakisiklilari olacak canını sıktığına değmez söylediklerimi önemse lütfen abla tavsiyesi:)

Ben derslerime de çalışıyorum zaten onu sorarsınız o her an çalışıyo sadece boş olduğunda bana yazıyor sadece oturup ders çalışmak çok sıkıcı...çalışmıyo değilim bakın çalışıyorum ama hoşlandım birinden şuan ne yapabilirim ki yani daha lisedeyim diyip sadece ve sadece ders mi çalışayım

şuan konuşuyoruz mesela romantik bir konu değil bile ama elim titriyo resmen heyecandan...bence ona olan hislerim gerçek aşk gibi birşey ya da ben baya kaptırdım kendimi gerçeği göremiyorum

Sen ondan hoşlanmışsın belliki ama zaten son senesiymis yani eninde sonunda gidecek belkide şehir değiştirecek. Yani sevgili bile olsaniz gerçekten karşılıklı bir aşk olmadığı için de bitecek bukez daha çok üzüleceksin.. sende derslerine odaklan. Önemsiz gibi geliyor ama hayatının en önemli dönemindesin. Kendini geliştirmeye, gelecekte ne yapmak istediğine karar ver ve o alanda ilerle.. Aşk gelir seni bulur zaten ...

Evet tatlım bence öyle olmasi lazim çünkü ne kadar çok calisirsan o kadar iyi bir üniversitede iyi bir bölümde olursun :) siz böyle konuşmaya devam ederseniz aşık olursun kesinlikle ve sonrasında o kafa karışıklığı seni olumsuz etkiler diye düşünüyorum ama tabi hayat senin tercih senin

şuan konuşuyoruz mesela romantik bir konu değil bile ama elim titriyo resmen heyecandan...bence ona olan hislerim gerçek aşk gibi birşey ya da ben baya kaptırdım kendimi gerçeği göremiyorum
Tabii ki gercek ask gibi hissedeceksiniz, hislerinizin gercek olmadigini soylemiyorum zaten :) Ama bunlar 17 yas duygulari, ileride cok daha guzel asklar yasayacak cok daha fazla sevecek ve sevileceksiniz, o zaman donup baktiginizda bunlari hos birer ani olarak dusuneceksiniz. Eger karsilikli olsaydi sahane olurdu, ama degil diyorsunuz. O yuzden seneye gidecek bir adama bu kadar baglamayin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…