Anket SEVIYORUM AMA..

Yok kız kafasına göre no çevirdi sapık benim kız arkadasım cocugu o aradı 😂😂😂
Benim kız arkadaşım vardı. Sevgilisi vardı. Çocuk adı pislik çıktı kızı kullandı, yalanları meydana çıkınca kızın numarasını dagitmisti. Sapığın teki gece gündüz arıyordu. Zor kurtuldu gerçekten. Hem korkak hem sapık... Her sapık aynı olmuyor işte. Onlarınki daha çok kısmet gibi olmuş

Evet ama aynı şehirler de bile değiliz ben düğünde gördüm bir kez oda olmayacağımızı söyledi bende buraya gelip sormak istedim biraz fazla abartıldı. sadece
Ne kadar çocuksun biliyosun değil mi bilmiyorsan şu yazdığını tekrar oku 😊

Evet ama aynı şehirler de bile değiliz ben düğünde gördüm bir kez oda olmayacağımızı söyledi bende buraya gelip sormak istedim biraz fazla abartıldı. sadece

Tamam tatlım sen zeki bir kizsin. Ne demek istedigimizi anladin sen. Bizi ablan say ve lutfen dediklerimizi dikkate al. Uzulmeni kimse istemez❤

Benim kız arkadaşım vardı. Sevgilisi vardı. Çocuk adı pislik çıktı kızı kullandı, yalanları meydana çıkınca kızın numarasını dagitmisti. Sapığın teki gece gündüz arıyordu. Zor kurtuldu gerçekten. Hem korkak hem sapık... Her sapık aynı olmuyor işte. Onlarınki daha çok kısmet gibi olmuş
Kesinlikle cok duzgun kocası var Allah ıcın.
Arayan da kızdı zaten cocuk degıl nerden baksan on senedir evliler ıkı de cocukları var
Evlilik sans ısı diyoruz ya hani, aynen oyle

Senin durum platonikmiş. Ama sevgilim diye bahsetmissin insanlar da hakli yani sen 30 olsan o 38 sorun olmaz ama senin yaşın için olmaması gereken bi yaş farkı. Öncelikle senin derslerine çalışman ve derdini düzgün anlatabilmeye ihtiyacın var. Bol bol kitap okumanı karakterini ve beynini geliştirmeni tavsiye ederim. Ben de 16 yaşımdaki sevgilimle 2.5 yıldır evliyim. Yaşlarımız 29 şu an. Senin yaşinda aşk meşk olmaz değil olur ama yüzeysel olması için çabala.

İyi yapmışsın canım çünkü sen iyi niyetli olsan da karşındaki öyle gibi durmuyor. Bir an önce iletişimini kes.
13 yaşındayken ben de kendimden büyük birine aşık olmuştum, daha doğrusu öyle sanıyordum :confused: Görünce bacaklarım falan titrerdi ağzımı açıp konuşamazdım, deli divaneyim zannediyordum ama birkaç ay sonra konuşmayı kestik. Bu zamana dek ara ara iletişim kurduk arkadaşça.
Geçen gün de denk geldik iki çift muhabbet ettik, o kadar çocuk ve tecrübesizmişim ki kendime gülüyorum. Hoş hala öyleyim. Sen de gençsin henüz. Yaşıtlarınla ilgilen
Yani bu kadar abartılmasına çok şaşırdım gerçekten pişman oldum yok şikayet edeceğiz seni polise vereceğiz gibisinden yani aileme kadar olayı gitmesine ne gerek var anlayamadım? SAdece bir kez düğünde gördüm orada öyle konuştuk sevdiğimi söyledim bu kadar

Ama zaten bir kez düğünde gördüm kendisi ile aynı şehirler de bile değiliz. Nasıl zarar vere bilir? Ben sadece kendisini sevdiğimi söyledim bu kadar biraz fazla mı abartıyorsunuz?
Bunun için yanında olmasına gerek yok ki? Telefon var, Facebook Twitter instagramdan yada başka uygulamalardan. Nerden olduğu farketmez. Polisler tüm mesajlara silinmiş olsa bile ulaşırlar. Sevgilin hele cezaevine düşsün. Ona etek giydirip oynatıp bilmem neler neler yapacaklar. Sende dışarıda artık nerde olursun bilinmez.

Senin durum platonikmiş. Ama sevgilim diye bahsetmissin insanlar da hakli yani sen 30 olsan o 38 sorun olmaz ama senin yaşın için olmaması gereken bi yaş farkı. Öncelikle senin derslerime çalışman ve derdini düzgün anlatabilmeye ihtiyacın var. Bol bol kitap okumanı karakterini ve beynini geliştirmeni tavsiye ederim. Ben de 16 yaşımdaki sevgilimle 2.5 yıldır evliyim. Yaşlarımız 29 şu an. Senin yaşinda aşk meşk olmaz değil olur ama yüzeysel olması için çabala.
Evet haklısınız bu tatilde ağırlık vereceğim inşallah ama bu kadar tepki beklemiyordum aklı selim bir tek siz yorum yaptınız bir tek linç yemediğim kalmıştı birisi polise bile şikayet edeceğim dedi gerçekten ailemin bilmesinden korktum

Yani bu kadar abartılmasına çok şaşırdım gerçekten pişman oldum yok şikayet edeceğiz seni polise vereceğiz gibisinden yani aileme kadar olayı gitmesine ne gerek var anlayamadım? SAdece bir kez düğünde gördüm orada öyle konuştuk sevdiğimi söyledim bu kadar
kesınlıkle bu durumun aılen tarafından bılınmesı gerektıgıne ınanıyorum ve emın oldum ben
cunku senın muhakeme yetenegın zayıf algılayamıyorsun ne dedıgımızı anlamıyorsun ne oldugunu gormuyorsun
hanı yas kucuk bılmıyor derız gecerız senınkı oyle bırsey degıl sen kendıne daha cok zarar verırsın kendı basına karar alma mekanızman daha gelısmemıs ne 16 yaslar var bıraksan dunyayı ceker cevırır senın daha 20 fırın ekmek yemen lazım

ben emnıyete konunun ekran goruntusunu alıp atıyorum ıncelesınler
senın hakkın bu cunku

Bunun için yanında olmasına gerek yok ki? Telefon var, Facebook Twitter instagramdan yada başka uygulamalardan. Nerden olduğu farketmez. Polisler tüm mesajlara silinmiş olsa bile ulaşırlar. Sevgilin hele cezaevine düşsün. Ona etek giydirip oynatıp bilmem neler neler yapacaklar. Sende dışarıda artık nerde olursun bilinmez.
Hayır ben instagram facebook hiç bir şey kullanmıyorum aynı sizce böyle bir yoruma gerek var mı?

Tamam ben sadece sevmiştim kızmanın sinirlenmenin bir anlamı yok ki
Hiç sinirlenmeden soruyorum, Üniversite için hedefin ne? İstediğim bölüm bu, keşke şu okul olsa dediğin mesela? Bir kere gördüğün bir insan, hele ki düğün gibi harala gürele bir ortamda, hem de sevmişsin ya aşık olmuşsun hemen. Acaba diyorum aşkını ve enerjini biraz okuluna/derslerine ve geleceğine mi yönlendirsen, ne dersin?

kesınlıkle bu durumun aılen tarafından bılınmesı gerektıgıne ınanıyorum ve emın oldum ben
cunku senın muhakeme yetenegın zayıf algılayamıyorsun ne dedıgımızı anlamıyorsun ne oldugunu gormuyorsun
hanı yas kucuk bılmıyor derız gecerız senınkı oyle bırsey degıl sen kendıne daha cok zarar verırsın kendı basına karar alma mekanızman daha gelısmemıs ne 16 yaslar var bıraksan dunyayı ceker cevırır senın daha 20 fırın ekmek yemen lazım

ben emnıyete konunun ekran goruntusunu alıp atıyorum ıncelesınler
senın hakkın bu cunku
Hayır yani çok abarttığını düşünüyorum. Yani 24 yaşında birine aşık olamaz mıyım? bunu abartmanın ne gereği var sadece bunu anlaya bilmiş değilim

Hayır ben instagram facebook hiç bir şey kullanmıyorum aynı sizce böyle bir yoruma gerek var mı?
Ama sen bundan anlıyorsun biraz. Yaptıklarının sonucunu sen çocuksun düşünemeyebilirsin. Ama sevgilin olacak o adam bunları gayet biliyor. Bak sen yorumdan bile rahatsız oluyorsun. Bunlar hayatın gerçekleri.

Aklını başına al diye biraz sertçe uyarıyorlar sadece. Mantık ve sosyal yapı bir yana kanunen de yasak çünkü bu tarz bir ilişki. Ortada istismar var. Sen içinde olduğun için, yaşın gereği tecrübesiz olduğun için göremiyorsun ama 24 yaşında biri hayatta belli başlı şeyleri yaşamıştır artık. Buna rağmen 16sında bir kızla olmaya çalışıyorsa ya özgüveni düşüktür ya da niyeti iyi değildir. İnsanlar kendi evlatlarını düşünerek sert çıkışıyorlar sana, hiçkimse kötülüğünü istemez ki

Biz gene gozumuzun gordugu adamları tanıyamadık ben en azından asfagagagaga
Bnim o arkadaşımın huyuydu, bir kere başına biri bela oldu adamla konuşup korkuttum. Kıza da ne diller döktüm ama hiç pes etmedi kız. :KK70:

Back
X