• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum ama...

gidip açıkça devam etmek istemediğini gözlerinin içine bakarak ama kararlı bir şekilde söylemen en doğrusu bence.. Gurur meselesi yapıp bırakır diye düşünüyorum.. :17:

daha evlenme kararını bıle veremeyen çoluk çocukla hıç uğraşmayın..ailseı için sızı üzüyor,çözüm uretemıyorsa..ayrılın gıtsın..ne düşünuyorsunuz daha..

Evlenmeyin siz de... Madem bir yanlışı falan yok size karşı ve sizi seviyor. Evlilik şart mı? Aşkınızı yaşayın doya doya hazır birlikteyken, ayrılamıyorsunuz da zaten.

evlilik şart mı ne demek?? evlilik şart tabiiki arkadaşım..gunu bırlık mı yaşayacağız??yuva kurmak ıster ınsan..ne dıye kendısını kullandırsın?tplumda evlılık dışı ılışkıden en çok zararı bızler göruyoruz..

evlenemeyeceğınız bırıyse vakıt geçirme arkadaşım..bır bayan dost hayatı gıbı bırşey yaşar mı??
ailesıne evlilik fıkrını soyleyemeyen bırı senı nasıl sahıplensın?

Sahıplenmeyıp benımsemeden evlenmeden yaşayalım?? bu ne kadar doğru? ıkı kişilik yalnızlık dedıklerı bu olsa gerek..

ya da nıye kendımıze uygun bırını bulup evlenmeyelım,sonuna kadar sevgili kalmayı kabul edelım..toplumda bu yuzden zarar göruyor kadın..habersız mısınız?

Sahıplenmeyıp benımsemeden evlenmeden yaşayalım?? bu ne kadar doğru? ıkı kişilik yalnızlık dedıklerı bu olsa gerek..

ya da nıye kendımıze uygun bırını bulup evlenmeyelım,sonuna kadar sevgili kalmayı kabul edelım..toplumda bu yuzden zarar göruyor kadın..habersız mısınız?

Ben kimseye kendimin yapamadığı birşey önermiyorum. İki kişilik yalnızlığın oyuncuları her zaman evliler olmuştur ayrıca.

Son düzenleme:
evlenmek ısteyen bır ınsana "evlenmeyın sevgili kalın" teklıfını sunmanız enteresan..sorun orada..

sizin yapıp yapmamanız değil ki mesele..bu ınsan evlilik ıstıyor..çözüm istıyor ben onu dıyorum..

Back
X