seviyorum bitti ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden başlasam bilemedim diye başlayınca güzel bir aşk hikayesi okuyacağım sandım=))
24 yasa göre fazla basit.

Unutamazsın belki ama zamanla alışırsın onsuzluğa...ve bir huzur çöker içine. onu artık istemediğin için, yüreğini özgürleştirdiğin için kuş gibi hafiflersin. yemen içmen düzelir, uykun düzene girer. güzel günler gelecek güneşli günler merak etme.
o oğlanda fırıldak sanki biraz afedersin.

Son düzenleme:
Şimdi başlamak gerekirse 3 ve 7 senelik ilişkilerin olmuş 3+7=10 yapar.

Ayrıldığınızdan yaklaşık 2 ay sonra sen feysten silmiş bu durumda 2*10= 20

Yaz döneminden dolayı 2 gün sonra 180 derece dönüş yapmış 2*20= 40

6 ay çok güzel zaman geçirmişsiniz onu da 1/2 yıl olarak alırsak 40*1/2 = 20

Zuerbamya Cumhuriyetinin 20. yılı kutlu olsun.

böyle konularda hep aynı şeyi savunurum seni istemeyeni sen de isteme:19:erkek milleti bu kadar değeri göz yaşını haketmiyor emin ol.bir bayan her zaman gururlu olmalı erkek karşısında dimdik durmalı.boşver canım üzüntünü anlıyorum ama zamanla hepsi geçer unutursun kendini bu kadar yıpratma:31:

meschgull çok teşekkür ediyorum inanki en azından düzgün bir cevap alabildim bu akaşam ilk defa böyle bi kulüp olduğunu farkettim internette dolanırken ve öylesine yazış tarzıma dikkat etmeden anlatış tarzıma dikkat etmeden sözlerimi ölçüp tartmadan yazdım bi konu okumuştum ve orada daha çok soruna ilişkin şeyler vardı ki siteyi çözmeye çalışıordum çok da vaktim olmadan merakla düzgün bir şekilde olmasada yazdım birşeyler içeriğine pek girmedim girmek istemedim sizlerin sıradan bi ayrılış üzerine düşüncelerinizi merak ettim bende de hata var o ayrı konu ama gelen cevaplar şaşırttı matematiksel hesaplara gerek yok ayrıca 7senelik bi ilişkim derken herkesin çocukluk orataokul lisede konuştuğu bi kişi olmuştur muhakkak iilşki demekten ziyade öyle küçük heyecanlar büyümeyi öğrenme tarzı 7sene yanımda olan biri oldu sonrada 3senelik bi ilşkim oldu hepsi bu kadar burada yaşımdan dolayı güldüklerini değil diyorsunuz ya özenti gençlik falan bununlada alakası yok okuduğum bölüm itibariyle hızlı not almam gereken ve en kestirme şekilde anlatma tarzını yakalama derdinde olarak çalışmalarımı yetiştirmem gereken biri oldum alışkanlıklar ve sizden bu anlayışı beklemem hata olur zaten fakat bu kadar net kesin yargılarla yargılamakta hata hepinize teşekkür ediyorum.

ne bir nokta ne de bir virgül görüyorum.
hem de üniversitelisin ama nokta nerede durur, virgül nedir bihabersin sanırım.

Yazma tarzın konusunda diğerleri ile hemfikirim, okul bir tarafa da biraz kitap okuyup geliştirebilirsin ifadeni.

Aşıksın ama bunun çok üzerinde durma, anlattıklarından anladığım kadarıyla çok güvenilecek biri değil, hem sevmiyorum dediyse yapacak bir şey yok, belki bir süreliğine gelir ama amacı başka olur. Erkekler sevildiklerini hissettiklerinde zalim oluyorlar.

Kafanı başka şeylerle meşgul et, mutlu olmanı dilerim

meschgull çok teşekkür ediyorum inanki en azından düzgün bir cevap alabildim bu akaşam ilk defa böyle bi kulüp olduğunu farkettim internette dolanırken ve öylesine yazış tarzıma dikkat etmeden anlatış tarzıma dikkat etmeden sözlerimi ölçüp tartmadan yazdım bi konu okumuştum ve orada daha çok soruna ilişkin şeyler vardı ki siteyi çözmeye çalışıordum çok da vaktim olmadan merakla düzgün bir şekilde olmasada yazdım birşeyler içeriğine pek girmedim girmek istemedim sizlerin sıradan bi ayrılış üzerine düşüncelerinizi merak ettim bende de hata var o ayrı konu ama gelen cevaplar şaşırttı matematiksel hesaplara gerek yok ayrıca 7senelik bi ilişkim derken herkesin çocukluk orataokul lisede konuştuğu bi kişi olmuştur muhakkak iilşki demekten ziyade öyle küçük heyecanlar büyümeyi öğrenme tarzı 7sene yanımda olan biri oldu sonrada 3senelik bi ilşkim oldu hepsi bu kadar burada yaşımdan dolayı güldüklerini değil diyorsunuz ya özenti gençlik falan bununlada alakası yok okuduğum bölüm itibariyle hızlı not almam gereken ve en kestirme şekilde anlatma tarzını yakalama derdinde olarak çalışmalarımı yetiştirmem gereken biri oldum alışkanlıklar ve sizden bu anlayışı beklemem hata olur zaten fakat bu kadar net kesin yargılarla yargılamakta hata hepinize teşekkür ediyorum.

paragrafı,virgülü,ünlemi geçtim cümleden sonra bi nokta koymak zor olmasa gerek...

mesajda sesli harf kullanmamayı bir derece anlarımda.. burda neden kullanılmıyor anlamıyorum?

yaa arkadaslarr ,,,kızz yenii farketmiş bellikii ilk defa yazıoo,konuyu anlatırkeenn ona dalıpp yazımm hatalarıı noktası,virgülü unutmuşturr,,bende yapmıştımm,,olabilirr kızıyorum böle oluncaa,,kız derdinii anlatmışş ,,fikirr istioo onamı dikkaatt ediosunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X