• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum diyip terkedenler

ocneba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
19
3
1
33
4 ay once kadardi beni 1 senedir sevdigini soyleyen biri cikti karsima,o kadar ictendiki inanmak istedim ona bende sevmek istedim,yuregini ac dedi bana ,insan hic hayir diyebilir mi?
Mesajlasiyorduk surekli sonra ders cikisi yanina gittim ,konustuk...Isinin bizim icin engel olabilecegini soyledim ,baya bi alinmis.Bulusmadan sonra bir hafta kadar ne o yazdi ne ben...Sonradan kendime cok kizdim ,haksizlik yaptigimi dusundum megersem adam onceki iliskisinide isi yuzunden bitirmek zorunda kalmis yada bilmiyorum belki oda yalandir.Neyse konustuk hallettik yani ben hallettik saniyordum ,beni sevdigini soyleyen adam uzak durmaya basladi benden ,bana hasret dolu olduguunu soyleyen adam yazmiyor artik bana.
Konustugumuzda aramiza duvarlar oruyor;yok yasim yok senin kiyafetin yok isim...Ben engelleri astikca o duvarlar ördu.Cok sevdim cok saftim belkide ama inandim cok inandim.Karsimda beni sevdigini soyleyen bir adam vardi ,bana canimsin diyen...Canimsin ya canimsinn ne guzel kelime ,ilk defa duydum.Bunu bana nasil yapti?
Bana beni istetecegini soyledikten sadece 8 gun sonra nasil gidip baskasiyla nisanlandin?Bana mahremimsin dedin sen ,seviyorum dedin,bi kendimi yensem nasil mutlu oluruz dedin...
Aradim onu yalvardim,agladim gitme seviyorum dedim.
Neymis efendim gecen sene ben onun arkadasiyla cikmisim ,ilk defa biriyle konustum sadece bir hafta ya bir hafta adamla bulusmadim ,gezmedim.pisligin tekiymis seviyorum dedi kandirdi beni ,benle konusurken bile kac kisiyle sevgiliymis.oyle biri icin beni birakti ,sıkı tut dedigi elleri kendi birakti.Anlattim herseyi ama kabul etmedi,beni sevmedigini soyledi Gitti bir haftalik sozlusune seni seviyorum dedi,sevgi bu kadar basitmiydi?hani bir senelik sevgin ,benim gecmisim bir kalemde silip attimi herseyi?
Bos yere umutlanan benim simdi degilmi? Sen hic birsey yapmadin zaten

Aynılarını yaşadım üzüldüğüne değmiyor ve "köpek" gibi geri dönüyorlar :) sen salla ve önüne bak ( zor biliyorum ama ) alışmak zorundasın. Emin ol bak emin karşına daha kimler çıkacak ohoooıııı ;)

Zaten seni hiç haketmemiş boşver. Daha iyilerine layıksın :)

Demek ki o kişininde sevgisi yeni birini buluncaya kadarmış. Sevin ki ilk zamanlar böyle olduğu ortaya çıkmış uzun yıllar çıkıp pat diye bıraksa daha kötü olurdu

Sozlendigi kisi onceden hayatinda olabilir mi acaba? Bir iliskiyi bitirip 8 gun icinde evlenmeye karar verebilecegin birini bulmak zor gibi de.

4 ay için bu kadar dram fazla.Ne iş yapıyor ajan filan mi ? Sanki mesleğini sizle tanistiktan sonra ogrenmis gibi triplere girmiş. Dupeduz bahane bulmuş iste. O kadar da sevmiyormus demekki. Üzmeyin kendinizi..

Bende umut verilip ortada birakildim arkadaşım üzülme zamanla azaliyor canının acısı bu da geçer be neler geçmedi ki.
Gün gelir devran döner arkadaşım unutma.Sen yeter ki hayirlisini dile Allah büyük.

sevgi boyle olmaz. sizi en basindan beri sevmemis bence bu kadar kisiyle kinusmus nisanlanmis bir kez olsun sevmisse bile yapamazdi bunlari. hep gostermelik seyler yapmis soylemis size, erkeklerin cogundan duyarsiniz ayni yalanlari. karsiniza daha iyi insanlar cikacak. ayrica bu adami bence siz de sevmiyordunuz sadece sizi sevdigine inandiginiz icin icinizde bir ilgi samimiyet olustu. boyle karaktersizler hakkinda yazmaya bile degmez.

Sevgi bu kadar basitmi? Evet basit bunlara gore bizdede suc var ama iki tatli soze biraz peste kosmaya hemen birakiveriyoruz kendimizi onlar kendi ic aleminde bitirmis oluyorlar ki sonra gelsin bosluklar gitsin uzuntuler dramlar goz yaslariyla muahzun mahzun bakmalar nereden biliyorum e yasadiim....da benim kizdigim bu tavir degisikligi dengesizlik uzulmeyin uzdukleri yerden uzulecekler

Sevgi bu kadar basitmi? Evet basit bunlara gore bizdede suc var ama iki tatli soze biraz peste kosmaya hemen birakiveriyoruz kendimizi onlar kendi ic aleminde bitirmis oluyorlar ki sonra gelsin bosluklar gitsin uzuntuler dramlar goz yaslariyla muahzun mahzun bakmalar nereden biliyorum e yasadiim....da benim kizdigim bu tavir degisikligi dengesizlik uzulmeyin uzdukleri yerden uzulecekler
Ilahii adalettt

Back
X