• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyorum diyor ama sürekli eleştiriyor ve hakaret ediyor bu nasıl bi sevgi

yatiştiriliş tarzına bağlıyorum ben... belkide kendi eksiklerini beni eleştirerk dindirmeye çalışıyor

annesi babası onu böyle mi yetiştirmiş yoksa durum daha vahim..

her anne baba çocuğunu ellerinden geldiğince terbiye ile yetiştirmek ister..annesi babası ellerinden geleni yapmışlardır onu terbiye etmek için ama o terbiye olmak istememiştir..Sen mi terbiye edeceksin onu ??

dalga geçildiği yok..bariz apaçık olan bir durum için senin aklını başına alman söyleniyor...gerisi sana kalmış..biz sevgiline kendine gel haddini bil diyecek değiliz....sen bildireceksin haddini...

konuş ve hoşuna gitmediğini söyle bu tarz konuşmlarının
devam ederse sende aynısını ona yap

bak böyle kişilere ayna görevi yapacaksın. onun yaptığının aynını sen yap bir süre. oda brad pitt değildir herhalde. sende onunla fiziği yada yemek yiyişi ,ne bileyim kıyafeti ile ilgili eleştiriler yap. bir süre. rahatsız oluncada
ilahi şaka yapıyorum de... bak bakalım tepkisi ne olacak...

canım az önce de senin konuna yorum yaptım
sana karşı bu kadar kötü davranan biri ile konuşmak için her ay 5o tL kontör parası mı veriyorsun ?
üstelik o ayda yılda 1 kere kontör alırken...
şaşkın mısın sarhoş mu kuzum ?
babamın oğlu olsa bu kadar müsamaha göstermem. sen de gösterme bence :delphin:

canım az önce de senin konuna yorum yaptım
sana karşı bu kadar kötü davranan biri ile konuşmak için her ay 5o tL kontör parası mı veriyorsun ?
üstelik o ayda yılda 1 kere kontör alırken...
şaşkın mısın sarhoş mu kuzum ?
babamın oğlu olsa bu kadar müsamaha göstermem. sen de gösterme bence :delphin:

Yani....kaydirigubbakcemile5

bak böyle kişilere ayna görevi yapacaksın. onun yaptığının aynını sen yap bir süre. oda brad pitt değildir herhalde. sende onunla fiziği yada yemek yiyişi ,ne bileyim kıyafeti ile ilgili eleştiriler yap. bir süre. rahatsız oluncada
ilahi şaka yapıyorum de... bak bakalım tepkisi ne olacak...
bu fikir de çok güzel.... zaten arkadaşlarım beni çok beğeniyor ama bunu onun yanında söyledikleri zaman onlar desinler sen çok zayıfsın ..onların sözüne mi bakıosun yoksaa benimkine mi diyor

bu fikir de çok güzel.... zaten arkadaşlarım beni çok beğeniyor ama bunu onun yanında söyledikleri zaman onlar desinler sen çok zayıfsın ..onların sözüne mi bakıosun yoksaa benimkine mi diyor

Ona çok kompleksli bir zavallı olduğunu söyle..kendime inanıyorum de....:dilcikar:

arkadaşlar haklı valla
nasıl tahammül ediyosun hiç mi gurur yok
ayrılınca yalnız mı kalırım sanıyosun
yani neye dayanarak ayrılmıyosun
seven insanın en başta sevdiğine saygılı olması şart
saygı varsa ardından tüm güzellikler gelir
o kişinin sana saygısı yok belli
peki senin kendine de mi saygın kalmadı

bencede seni sevse en azindan baskasinin yaninda senin kucuk dusmeni istemez
sinir bi tip salla gitsin ama once intikam sende onu rezil et

aaa sanada iyilik yaramıyor
ne demek devam et...:kızgın:
sen bilirsin..kolay gelsin sana ve arkadaşına ne diyim...

Ayı yavrusunu severken öldürürmüş, senin sevgilin olacak hödükte aynı ayı gibi.
Sana inek şakasını yaptığında sende "senin gibi öküze layık olmaya çalışıyorum" deseydin ya.
Boş ver be güzelim, bu adamın seni sevdiği falan yok, istersen bir hafta sende ona onun sana yaptığı şakaları yap bak bakalım neler oluyor.

Benimde bundab önceki sevgilim ne yaptıysam eleştirmeye başlamıştı
Bende yol verdim :kahve:
Doğrusu bu :umursamaz:

ve bir de çevresindeki diğer insanlara karşı o kadar saygılı ki....herkes onu öyle sessiz sakin saygılı sanıyor... şaşıyorum bennnn

Back
X