seviyorum diyor ama yalnız hissettiriyor

Yahu gercekten bir arkadaşın dediği gibi bu da moda oldu. Tamam mesajlaşmayı sevmemeyi anlarım ben de hiçbir zaman hoşlanmamışımdır sürekli elde telefon cart curt ama ne bileyim insan ilgi duyduğu kişiyi merak eder günde bir kere de olsa bir arar sorar yani telefonlaşmayı sevmiyorum demek bence bahane yani

merhabalar. henüz yirmili yaşlarımın başlarındayım. öncelikle ilk kez kendimi bir ilişki yaşamak için açtım, denedim. yaklaşık 10 ay önce birisiyle tanıştım fakat tamamen arkadaşlıktı. onun bana karşı hisleri varmış hep, ateşle barut misali benim de zaman zaman aklımdan acaba diye geçiyordu. daha sonra hislerini ben anladım açıkça gerçi o gelip konuşmadı ama alttan alttan her şeyi de gösterdi benim ketum tavrımdan da bir şey çözememiş, arkadaşlığımı da kaybetmeyi göze alamadığı için açıkça konuşamamış. neyse ben artık bi gün aldım karşıma konuştum. dedim ben aptal değilim anladım seni derken biz başladık. çok mutlu bu tabi. 1,5 ay oldu henüz beni deli gibi sevdiğini söyleyen adam ne arıyor ne soruyor. neden diye sorunca da ben mesajlaşmayı telefonla konuşmayı sevmiyorum diyor sen ara sen yaz bana cevap vermiyor muyum diyor. sen beni çok sevdiğini çok özlediğini söylüyor hep bundan hala tereddüt etmem onu korkutup üzüyormuş. zaten haftada bir kez ancak görüşebiliyoruz ama yine de aramıyor sormuyor gece bunun için üzüldüğümü söylüyorum ertesi gün yine aramıyor arıyorum açmıyor internette takılıyor. savaşayım emek vereyim diyorum ama böyle de istenmediğimi hissediyorum içim kabul etmiyor...
Seven insan arayip sormaz mi canım ya her anını merak eder msj gelince heyecanlanır ben evliyim 4 yıllık hala eşimden msj gelirse ararsan heyecanlanirim. şimdi böyle olan ileride nasıl olur bilemem ama olmuyorsa zorlama bence hatta sen de arama bakalım o ne zaman arayacak.

Hayatinin merkezine kendini koy. Sonra gerisi geliyor zaten:-)

Cogunlukla terazi ler oyle valla
:KK45:
kelin ilacı olsa kk'da her hafta 50 aynı konu açılmazdı :KK52:

benimde var benzer bir konum:KK53:
artık çok gülüyorum valla sinirim bozuldu bu hödüklere :KK67:

cocuk sana aşıktı madem bırak o sana bunu ıspatlasın.
uzak dur yok say . yarın bitse üzülmicek duruma getir kendini soğu yani bu gerçeği kabul et.
sonra biyerleri tutuşuyo zaten kendiliğinden yola gelir oluyolar. bende işe yaradı yani. ki cidden bitirmiştim kafamda neyse taktikler herzaman işe yaramıyoki.

burçlarınız ne?
sevgilim terazi de de bayılayım şuraya :rolleyes:

Back
X