• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum diyor amma arkamdan konuşması çok canımı yakti

Yüzüne çay döktüm bardağı attım şerefsiz, etek giy erkek değilsin dedim engelledm
Haaaahh bravo, kadın olmaktan büyük aşağılık mı var? Tabii etek giydireceksiniz. Breh breh breh ne büyük hakaret etmişsiniz bravo. Öğretmenim sümbül kusuyo tuvalete gidebilir miyiz

Yüzüne çay döktüm bardağı attım şerefsiz, etek giy erkek değilsin dedim engelledm
Ay bunlara ne gerek vardı ki canım ya, sen kendi enerjini ruh halini kötü etmişsin, hakaret ve şiddet uygulayarak bence kendinide küçük düşürmüşsün. Öyle durumda sessiz sedasız yok olmak en mantıklısı.

İt herif boşver üzülme. Sakın ha arkadaşlığa da devam etme. Bugün bunu yapan yarın resmini çeker dağıtır Allah ko

Cok yazik! Bir erkeği aşağılamak için hemcinslerinizi asagiladiginizin farkında mısınız?? Ki konu erkek olması da değil tamamen karakteri.
Bir kadına iftirayla kötü şeyler konuşmak ???..

Hiç minnoşça şeyler yazamicam en iyisini yapmışsın. Sana yapılan yanlışın hesabını tabi ki sorcaksın, belki karşı taraf akıllanır şerefsizliğin bedavaya gelmediğini anlar.

Valla hiç şaşırmadım panpa, şerefsizlik ve yvşaklık bazı erkeklerin içinde onların tıyneti böyle. bana da dek geldi öylesi kendi ayrılmak istedi tamam çık git o zaman dedim sonra şerefsizlik yaptı orda burdakonuşmuş inan bilmiyorum neden. madem ayrıldın çık git efendice, böyle yapıp ellerine ne geçiyor bilmiyorum. Benim de akılsız arkadaşlarım aramız belki düzelir diye bu iti de benden habersiz mekana çaşırmışlardı ben de yüzüne tükürdüm bastım çıktım gittim sonra.

Bir kadına iftirayla kötü şeyler konuşmak ???..
Elbette ki bu onun karaktersizligi, karakter onur şeref gibi konular da cinsiyete bağlı değildir. Bir erkeğe etek giy, kari gibisin vs diyerek erkeği değil kadını alçaltmis olursunuz. Hissiyatınızı anlayabilsem de ifade ediş biçimizini doğru bulmadım.

Burada etek giyen ve erkek olmayan çok insan var da kadına da erkeğe de hayvana da bitkiye de yanlış yapmayız bacım 😎
Neden anlamak istemiyorsun, ordaki hakaret durumu ona kadın diye hitap etmek değilki canı yanmış ve i...ne demek istemiş-adam değilsin demek istemiş.
Sapla samanı birbirinden ayıralım lütfen.

Çayı niye doktunuz ne gerek var ?

Hak etmiş çünkü. Böyle insanların yaptıklarını karşılıksız bırakırsan ohh yaptım yanıma kaldı diyorlar, sonra gidip başkalarına da yapıyorlar. karaktersiz ve ahlaksız insanları zorla eğitmek gerekiyor bir noktada :KK51: Ahlaksızlık nerde olursa olsun hiçbirrrrrr tepki göstermeyince toplumda yayılıyor.
Ondan apayrı olarak konu sahibesi kendisine yapılan yanlışın biletini kesmiş öylece. Kesmese miymiş?

Neden anlamak istemiyorsun, ordaki hakaret durumu ona kadın diye hitap etmek değilki canı yanmış ve i...ne demek istemiş-adam değilsin demek istemiş.
Bugün ikinci geri zekalı muamelesine maruz kalışım ☺️

Benim ibnelerle de sorunum yok. Diyemez! Ayşe desin mesela çok sinirlendiyse 🤗

Sana bir haberim var. Cinsel yönelimler hakaret değildir :KK15:

Hak etmiş çünkü. Böyle insanların yaptıklarını karşılıksız bırakırsan ohh yaptım yanıma kaldı diyorlar, sonra gidip başkalarına da yapıyorlar. karaktersiz ve ahlaksız insanları zorla eğitmek gerekiyor bir noktada :KK51: Ahlaksızlık nerde olursa olsun hiçbirrrrrr tepki göstermeyince toplumda yayılıyor.
Ondan apayrı olarak konu sahibesi kendisine yapılan yanlışın biletini kesmiş öylece. Kesmese miymiş?
Benim düşüncem bana kalsa hiç ugrasmam suratına tükürür bulunduğu yerde yerin dibine sokar çıkarım,o da kendince öyle pay bicmis eline sağlık o zaman .

Back
X