Seviyorum sanıyordum...

Hiç kimseden ayrılmadığım için sanırsam böyle çok kötü oldum.. Düşündükçe hiç ağlamayan ben ağlıyorum çok ilginç... Sanırsam onun kadar iyi bir insanı kaybettiğimdendir.. Zaten Aşkhep tek taraflı olurmuş..

bence kesinlikle yanılıyosun gün geliyoo ve karşına öyle birisi çıkıyo o kadar seviyosun mutlu oluyosun aşıık oluyosuun evlenme hayalleri kuruyosun hayatın değişiyo ve geçmişi silme hakkım olsaa kimseyle çıkmamayı dilerdim ilk aşk çok başkaymış oysa ben eski sevgililerimde hep sevdiğimi sanmışıım ama işte zaman karşına kimin ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyo birinden ayrıldığın zaman bi daha birini öyle sevemeyeceğini ya da ne biliyim birinin seni öyle sevip değer veremeyeceğini düşünüyosun ama çook yanlış insan yaşamadan bilemiyo ilk defa böylesine sevip aşk yaşıyoruum

Bilmem ben hep beni terkedenleri kötü görüyordum.. Nasıl insanın sevgisi biiter diyordum demekki bitiyormuş.. Ondan ayrıldığım için kötü hissediyorum kendimi çok kötü biriymişim gibi

Belki şimdi kıymete biner senin için,
Bi ayrı kal bakalım bu süre zarfında ne olacak

İnş. Senin dediğin gibi olur.. Çünkü Çok mutsuz oldum..ve aynı şeyi ben yaptım birini mutsuz ettim.. Hayallerini yıktım.. Ama Yalan söylemedim aldatmadım kaçmadım

İnş. Senin dediğin gibi olur.. Çünkü Çok mutsuz oldum..ve aynı şeyi ben yaptım birini mutsuz ettim.. Hayallerini yıktım.. Ama Yalan söylemedim aldatmadım kaçmadım

bu kadar karamsarlığaa bağlamaa dünyanıın sonuu değil yaaa insanlar kaç senelik evliler ayrılıyolar 5 sene çıkıp ayrılıyolar kaç sene nişanlı kalıyolaar bir anda bitiyoo Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…