seviyorumseni burun Estetiği Ameliyatı

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
46
Diğer
kızlar flasteri sonunda açtım :1: Allah a şükür istedigim bir burun şekli ile karşılaştım perşembe günü gördüğüm halinden eser yok burnumun..hızla evrim degiştiriyor :):) ama çok fazla ödem var parmagımı bastıgım yerde izi kalıyor .ayrıca üstünde simsiyah yarısı kalkmış yarısı burnumun üstünde deriler var benim biran önce bu derilerden kurtulmam lazım bepanthene krem sürsem bi sakıncası olurmu deneyen varmı... hihoyyyt inşallah ödem indikten sonrada burnumun şeklinde bi degişiklik yada egrilik olmaz

cnm gayet güzel duryor yüzüne yakışmış yeni olmasından dolayı tabi oldukca şiş bi kaç ay sonra onlarda gider daha güzel olur:)

cnm gayet güzel duryor yüzüne yakışmış yeni olmasından dolayı tabi oldukca şiş bi kaç ay sonra onlarda gider daha güzel olur:)

evet canım şişlikten burnumun kanatları bile belli degil komple bir burun gibi duruyor :):):) boshayallersmile şuanda biraz orantısızlıklar var ama şişler inince düzelir umarım.

Ben de bir Antalyalı olarak ve artık burnunun son halini gören biri olarak kesinlikle gökhan beyle görüşeceğim çok güzel tam benim istediğim gibi ne abartı bir oyukluğu var ne abartı bir kalkıklığı var burnunun inanılmaz orantılı ve bence en önemlisi önden görüntüsüde şahane bazen bazı burunların önden görüntüsü gerçekten hayal kırıklığı yaratabiliyor ama senin burnun dümdüz ve çok hoş bence tekrardan geçmiş olsun canım benim......:)Ama ameliyatın maaliyeti benim biraz kafamı karıştırmıyor değilim sanırım 3500 e olmuştun değilmi seviyorumseni biraz daha para biriktirmem gerek sanırım.....:(

Ben de bir Antalyalı olarak ve artık burnunun son halini gören biri olarak kesinlikle gökhan beyle görüşeceğim çok güzel tam benim istediğim gibi ne abartı bir oyukluğu var ne abartı bir kalkıklığı var burnunun inanılmaz orantılı ve bence en önemlisi önden görüntüsüde şahane bazen bazı burunların önden görüntüsü gerçekten hayal kırıklığı yaratabiliyor ama senin burnun dümdüz ve çok hoş bence tekrardan geçmiş olsun canım benim......:)Ama ameliyatın maaliyeti benim biraz kafamı karıştırmıyor değilim sanırım 3500 e olmuştun değilmi seviyorumseni biraz daha para biriktirmem gerek sanırım.....:(

saol canım teşekkür ederim öncelikle .. gökhan bey bana farklı bir tasarım yapmıştı ama ben o tasarıma bir türlü ısınamadım :):) ameliyathaneye elimde resimlerle girdim ve sedyeden çıkarıp ben böylee burun istiyorum dedim resmi eline aldı bir dakika baktı tamam dedi .onun içinde benim içinde bir riskti ama saolsun :):):) benim istedigimi güzel bi şekilde yaptı .flasteri açınca hemen arayacaktım ama yurtdışında maalesef rahatsız etmek istemedim :utangac: canım sen karar verince daha öncede dediğim gibi görüşmeye seninle gelebilirim bende . fiyat konusuna gelince indirimler yapabilirmi hiç bilmiyorum ayın 25 inde kontrolüm var istersen senin için bi fiyat sorabilirim .

Ah canım çok teşekkür ederim sen şimdi yeni burnunla Antalya'da gezip tozmana bak şekerim benim gelmeme biraz daha var çünkü Eskişehir deyim ben okulum daha bitmedi yaz okulu durumum da var ben bir ara gelince gider görüşürüm ama fiyat konusunda kendisine mail attım bakalım cevap verebilecek mi o kadar uzun zamandır kk de araştırma içerisindeyimki bir türlü ameliyat olacağım doktora kara verememiştim düşüncem istanbul yada ankarada ki doktorlardan yanaydı ama seni gördükten sonra kesinlikle Antalya'da olmaya karar verdim diyebilirim. Çok komik ama senin bu fotoğraflarını görünce hemen mail attım kendisine.....:)hahahahahahahahaha:)

amanın süperrr :):):) mailini nerden buldun kız süpersin vallaa insan isteyince neler yapabiliyor bakk :):) bende Barış Çakır diye tutturmuştum ama fiyatı buna göre hem çok pahalıydı hemde ameliyattan sonra 4 kez kontrole gittim istanbulda olsam okadar kolay olmayacaktı benim için .

ılerleyen günlerde burnunun yeni ahhleriyle başka fotolarda istiyoruz ama seviyorumseni canım .....:)

İlerleyen günlerde burnunun yeni ahhleriyle başka fotolarda istiyoruz ama seviyorumseni canım .....:)

tabiki canım daha güzel pozlar veririz size burnumla ben ..abimler uzakta oldugu için resim bekliyolardı benden acele acele cektim hemen eee çekmişken sizlerede göstermeden olmaz dedim :):)

Back
X