seviyorumseni burun Estetiği Ameliyatı

Seviyorumseni canım sana bir şey soracağım ameliyatla ilgili biraz tampon meselelerini anlatabilir misin? Ödüm kopuyor şu tamponlardan yahu nasıl alıyorlar acıyor mu falan yani? Mesela kaçıncı gün çıkıyor tamponlar? Toplan kaç gün alçılı kaç gün flasterli geziyorsun gibi kaonular işte iyice kafam karıştı.....:)

kızlar hepinize çok teşekkür ederimm güzel sözleriniz için ama burnumun şişi gün geçtikçe azalıyor o resimler çokta aktüel hali degil :):):) biraz daha insin yeni resimler eklicem .

Seviyorumseni canım sana bir şey soracağım ameliyatla ilgili biraz tampon meselelerini anlatabilir misin? Ödüm kopuyor şu tamponlardan yahu nasıl alıyorlar acıyor mu falan yani? Mesela kaçıncı gün çıkıyor tamponlar? Toplan kaç gün alçılı kaç gün flasterli geziyorsun gibi kaonular işte iyice kafam karıştı.....:)

anlatayım canım .ameliyattan çıktıgın zaman zaten tamponlar burnunda oluyor ve burnunuda sargı beziyle kapattıkları için en ufak nefes alamıyorsun :) yani ben kendi adıma anlatayım yaşadıklarımı .ama tamponlar burnundayken hiç agrın sızın olmuyor yani tamponların verdiği hissedebilecegin türden bir rahatsızlık yok .benim tamponlarım 3. gün alındı . alınırken hiç acımadı .zaten garip bi his oluyor içinde ama kesinlikle acı degil .hafif gözlerim yasardı okadar başkada bişey hissetmedim .daha sonra bi aletle burnunun içini temizliyor elektrikli süpürge gibi bişiy :):):) onu çalıştırınca burnunun içindeki kan pıhtılarını falan çekiyor .ama oda acımıyor . 2 gün sonra gittim bu sefer alçımı çıkardı burnuma masaj yaptı ölüm gibi bişey bunu hafifleterek anlatamıcam .:):):) sonra yeni alçı yaptı .sonra 5 günde o alçı kaldı tekrar gittim onu çıkardı flaster yapıştırdı .4 .gün sonrada duş aldım flaster yumuşadı ve kendim çıkardım .işteeee bu kadar...ameliyatımın tam 1 ayı doldugunda tekrar kontrole gidicem masaja gerek olup olmadıgını sölicek .bakalım bekliyorum bende canım..

yyaaaaa sevineyimmi üzüleyimmii bilemedim şimdi uzun süredir görüşmedigimiz yakınlarımız geldi bugun bize kadınların yüzlerine bakıyorum öylee bi tepki versinler diye hiçkimseden bi tepki yok :):):):) burnum dikkatlerini çekmedide sen çalışmıyormusun neden işte degilsin dediler :):):):) bende ameliyat oldugumu söyleyincee aaaa bi degişiklik var ama zayfıladın herhalde o yuzden diyoruz dediler .burnumun ameliyatını farketmediler diye üzüleyimmi burnum iğrenç olupta dikkat çekmedi diye sevineyimmi bilemedim :):):):)

Canım verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler bence sevinmelisin çünkü burnun hem çok güzel oldu hem de inanılmaz doğal görünüyor elli metre öteden anlaşılan abartı kalkık ve abartı küçük burunlardan değil tabii bu tarz burunlardan hoşlananları tenzih ediyorum....:) emin ol şişlikler indikçe yüzüne daha başka bir güzellik katacak bak dedi dersin.....:)

iyiyim canım bikaç gündür sıcakta fazla dolaştım galiba yorulum burnum şişti .bigün sağ taraf bi gün sol taraf bi gün kaşımın ortası garip garip şişiyor dengesiz biçimde :) ama genele olarak iyiyim şükür ..

Seviyorumseni yeni fotolar bekliyoruz senden seninle birlikte biz de bu süreci yaşadık bizleri mahrum bırakma burnuşunun yeni hallerinden haydi koy koy!!!.....:)

yyaaaaa sevineyimmi üzüleyimmii bilemedim şimdi uzun süredir görüşmedigimiz yakınlarımız geldi bugun bize kadınların yüzlerine bakıyorum öylee bi tepki versinler diye hiçkimseden bi tepki yok :):):):) burnum dikkatlerini çekmedide sen çalışmıyormusun neden işte degilsin dediler :):):):) bende ameliyat oldugumu söyleyincee aaaa bi degişiklik var ama zayfıladın herhalde o yuzden diyoruz dediler .burnumun ameliyatını farketmediler diye üzüleyimmi burnum iğrenç olupta dikkat çekmedi diye sevineyimmi bilemedim :):):):)[/QUOTE

heeeee heeee banada herkes aaa sen nasıl kilo alımışsın diyorlar bende evet kilo aldım diyorum estetik olduğumu söylemiyroum. sonra hele bir deiğşiklik var ama kilo çok yakışmış diyorlar.bende üzülmem mi gerek sevinmem mi gerek anlamadım. ama olsun güzel bir değişikilik var diyorlar o da bişey yani.

Back
X