- Konu Sahibi seviyorumseni
resimlerini gördüm. çok güzel . yüzün açılmış resmen güle güle kullan .
tşekkür ederim canım saol..opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimlerini gördüm. çok güzel . yüzün açılmış resmen güle güle kullan .
Seviyorumseni canım sana bir şey soracağım ameliyatla ilgili biraz tampon meselelerini anlatabilir misin? Ödüm kopuyor şu tamponlardan yahu nasıl alıyorlar acıyor mu falan yani? Mesela kaçıncı gün çıkıyor tamponlar? Toplan kaç gün alçılı kaç gün flasterli geziyorsun gibi kaonular işte iyice kafam karıştı.....:)
çok geçmiş olsun resimler görünmüyor ama
yyaaaaa sevineyimmi üzüleyimmii bilemedim şimdi uzun süredir görüşmedigimiz yakınlarımız geldi bugun bize kadınların yüzlerine bakıyorum öylee bi tepki versinler diye hiçkimseden bi tepki yok :):):):) burnum dikkatlerini çekmedide sen çalışmıyormusun neden işte degilsin dediler :):):):) bende ameliyat oldugumu söyleyincee aaaa bi degişiklik var ama zayfıladın herhalde o yuzden diyoruz dediler .burnumun ameliyatını farketmediler diye üzüleyimmi burnum iğrenç olupta dikkat çekmedi diye sevineyimmi bilemedim :):):):)[/QUOTE
heeeee heeee banada herkes aaa sen nasıl kilo alımışsın diyorlar bende evet kilo aldım diyorum estetik olduğumu söylemiyroum. sonra hele bir deiğşiklik var ama kilo çok yakışmış diyorlar.bende üzülmem mi gerek sevinmem mi gerek anlamadım. ama olsun güzel bir değişikilik var diyorlar o da bişey yani.