seviyosunuz ama karşılık alamiyosunuz

ezgi dogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
3
1
1
33
Seviyosun ve karşılıksız sizi sevmedigi soluyor ne yapmalıyız sevdirmek ve bağlamak için acil yardım. .....

Ole ama bazende kiskaniyo hesap soruyo Merk edip ariyo çözemedim ne yapmaya calistigini

adam ne istedigini bilmiyor yada cepte tutmaya calisiyor. Eger senin hisslerine saygi duysaydi umut vermemek, üzmemek icin uzuak dururdu. Eger hoslaniyor olsaydi zaten oda söylerdi degilmi?!

genelde takmiyor gibi yapınca seviyorlar. madem kıskanıyor vs ilgisi vardır az da olsa. ozellikle kıskandırmaya calışma ama mutlu takıl. onsuz da mutlu oldugunu vs görsün belki o zaman gelir

Seviyosun ve karşılıksız sizi sevmedigi soluyor ne yapmalıyız sevdirmek ve bağlamak için acil yardım. .....

Ustune dusmemen lazim o yokken de mutlu olabilmen lazim, ona ihtiyacin yok, ona karşi olan bagimliligini kirarasan onu elde etmen kolaylasir yoksa uzuldugunle kalirsin. Kendini uzdurme.

kıskanıyorsa seviyordur diyolar buna pek inanmıyorum ben sonuçta sahiplenerek kıskançlık duygusunu taşımaya başlar. Belkide senin ona gösterdiğin ilgi alaka onun seni sahiplenmesini sağlamıştır ya da seviyordur farkında değildir

kolay olmuyor ama unutmak.
canım ortada bır yaşanmoşlık yokki,unutamaycağın ne olabılrıki,ortada aşkda yok,aşk yaşadıkça payladıkça olan bırşey,bu hayal sadece,kaldıkı aşkından öldüğün yaşadığın,dıbıne kadar iliklerıne kadar işlyene bir ilişkiyi bie unutuyorsun,yaş kaç bu arada?

canım ortada bır yaşanmoşlık yokki,unutamaycağın ne olabılrıki,ortada aşkda yok,aşk yaşadıkça payladıkça olan bırşey,bu hayal sadece,kaldıkı aşkından öldüğün yaşadığın,dıbıne kadar iliklerıne kadar işlyene bir ilişkiyi bie unutuyorsun,yaş kaç bu arada?
22

Biri sizi kıskanıyorsa iki seçenek var 1) muhtemelen daha önce aldatılmış bu yüzden size güvenmiyor sizden bir pislik bekliyor, 2) O daha önce birini aldattı ve sizden gene aynı şeyi bekliyor yani yine size güvenmiyor bunun sahiplenmeyle sevgiyle ilgisi yok bence. Evet kıskanılmak güzel duygu biz bayanları değerli hissettiriyor ama 2 kere 2 = 4 eder başka açıklaması yok bunun. Size güvenmeyen birinin sizi aldatması riski var, sizi ilerde üzmesi muhtemel, böyle birini unutup yola koyulmanız iyi olur.

Back
X