- 16 Kasım 2015
- 3
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi ezgi dogan
Seviyosun ve karşılıksız sizi sevmedigi soluyor ne yapmalıyız sevdirmek ve bağlamak için acil yardım. .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbişey![]()
Ole ama bazende kiskaniyo hesap soruyo Merk edip ariyo çözemedim ne yapmaya calistigini
Seviyosun ve karşılıksız sizi sevmedigi soluyor ne yapmalıyız sevdirmek ve bağlamak için acil yardım. .....
kolay olmuyor ama unutmak.ona bişey yapacağına,kendıne yap onu unutmak için
canım ortada bır yaşanmoşlık yokki,unutamaycağın ne olabılrıki,ortada aşkda yok,aşk yaşadıkça payladıkça olan bırşey,bu hayal sadece,kaldıkı aşkından öldüğün yaşadığın,dıbıne kadar iliklerıne kadar işlyene bir ilişkiyi bie unutuyorsun,yaş kaç bu arada?kolay olmuyor ama unutmak.
22canım ortada bır yaşanmoşlık yokki,unutamaycağın ne olabılrıki,ortada aşkda yok,aşk yaşadıkça payladıkça olan bırşey,bu hayal sadece,kaldıkı aşkından öldüğün yaşadığın,dıbıne kadar iliklerıne kadar işlyene bir ilişkiyi bie unutuyorsun,yaş kaç bu arada?
çokkk normal,senın yaşındayken ben biri için ölüyordum,şimdide kendıme kızıyorum,hepsi geçiyor,
kaç yasindasinçokkk normal,senın yaşındayken ben biri için ölüyordum,şimdide kendıme kızıyorum,hepsi geçiyor,
keserim seni,benı gibi yaşını almışlara bu soru sorlurmu :)40 doğru yol aldım,kaç yasindasin
ayy pardon yaa bayanlara yas sorulmazdi dimikeserim seni,benı gibi yaşını almışlara bu soru sorlurmu :)40 doğru yol aldım,