Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayat tecrübeleri vardır insanların senin böle bi tecrüben yok belliki ama yapılan her Evlilik senin Dediğin gibi olsaydı bu kadar mutsuzluk Boşanma aldatma niye pekiSene 2015 neden sevmeyerek evlensinki insanlar ?
Silah zoruylami evleniyorlar ?
Sevdigini zannederekde ne demekki ? Tabiki herkes sevdigi ve hayati beraber paylasmak istedigi icin o insanla evlenir.
Ben senin konunu anlamadim canim, biraz daha detayli acikla ne istedigini ?
bnede çok görüyorum .evlenmiş olmak için yapılan evlilikleri.daha geçenlerde bi yakınım toplasan on kere görmediği bi kızla evlendi.seviyormusun diye sordugumuz da cvp huyunu beğeniyorum oldu.bu evlilik nereye kadar gider veya ne kadar mutluluk getirebilir ki. huy güzelliği önemli diyoruz tamam da baktıgında yüreginin çarpmadığı biri ile zor.Etrafımda ne yazık ki oldu böyle durumlar.
Yaşı 30lara geldiği için yalnızlık korkusu ile okumuş etmiş, birikimli kızların evlendiğine şahit oldum.
Toplum baskısı bizleri asla rahat bırakmıyor maalesef ve yaş geçiyor diye kalbi çarpmadan evlenen çok insan var.
Allah kimseyi öyle bir tercih yapmak zorunda bırakmaz inşallah. =(((
Düşündükçe ürperiyorum. Ne kadar acı bir şey. =((
Okumuş olsan da bu değişmez. Etrafın dırdırından uzakta yaşayan biri için kolaydır yalnızlık.
Ama kalabalıklar içindeyse bunalıp kendini evliliğe programlıyorlar ve gözlerini karartıp evleniyorlar.
Kimisi memnun halinden. Kimisi için endişe duyuyorum; ne kadar süre boyunca aşık olmadan katlanabilecekler bu evliliklere diye ...
Tercih meselesi.
Ama şu da var ki hiçbir şekilde için ısınmazsa yapamazsın.
Benim bahsettiklerim heyecanla, aşkla evlenmemiş olsalar bile biraz olsun sempati duyuyorlardı. Ama işte öyle bir evliliği de kim ister ki? Çok kötü bir durum. =/