Sevmeden evlenmek ve cinsellik

2628.jpg

arkadaşim sen evleniceksin dayanma gucun malesef az:(
ama senden rica ediyorum evlenmeden once bi çeşitli kontrollerden geçip hastalık taşimadiğinizi oğrenin cocuğunuzun sağliğini düşünün.en yakın akraba evliliği:( anneleriniz kardeş ya:(

ayrıca şimdi ailen surda 3-5 yıl huzursuz olcak senin için bunlara katlanamıcak ama sen onlar için bi omur huzursuz ailede olacak ve cocuklarını huzursuz bi ailede yetiştirceksin onların ne sucu var!

şimdiki ailenin 3-5 yıl(sen evlenene kadar ) huzursuz olması mı yoksa yeni kurcağin ailnin omur boyu huzursuz olması mı? iyi düşün!

Insan zorla ıstemeden nasıl ewlenır aklım almıyor.Ben ona elımı suremem kı dıyosun.Kalbıne dokunamadıgın bırıne tabıkı suremessın.Hıc bı ıhtıyacına karsılık veremessın.En basıtı yemek yaparken bıle ısteyerek yapmaz aynanın karsısında kendıne bıle cekı duzen veremessın.Ltf ıyı dusun!!!Evlılık sıradan bı secım degıl.Sadece kendınde degıl ılerıde bu ewlılıkden dogacak cocukların sorumlulugunu alabılecekmısın.Huzursuz bı aıle ortamı bırbırıne karsı sevgı hıssetmeyen dolayısıyla da saygı duymayan bı anne babayı hangı cocuk hakeder dersın?

sözlerine de bakılırsa mecbur evleneceksin böyle bir annenin babanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim... öss ye hazırlanırken çıktığım bir çocuk vardı beni çok seviyordu ve babam görüştüğümü öğrendi, babasını aradı ve adam oğlum kızınızla ciddi deyince babam da bunu sanki ben kalkıp onunla yarın evlenecekmişim gibi algılayarak çocuğun babasına bir sürü küfür saydı.. o benim her zaman okumamı ister çünkü...evlenmem taraftarı değildir... ama ben zaten kötü bir şekilde etkilenmiyordum onunla konuşurken aksine onunla görüştüğüm her zaman netlerim yüksekti moralim süperdi leyla gibi dolaşırdım ortalıklarda...ayrıldıktan sonra haftalarca ağladım derslere giremedm okulda herkes bana acıyordu herkes baban öss den sonra kararını değiştirir diyordu ama aileyle resmen kanlı bıçaklı olmuştukk.. öss ye girdim allahıma şükür alnımın akıyla çıktım özel üniversitede burslu okuyorum şu an o çocuk hala arıyor beni ama artık soğudum soğumak zorundayım başka birini sevmek zorundayım çünkü babam senin baban gibi arkadaşım senağlama

şu yönden şanslısın, eğer evlenirsen sana deli gibi aşık bir eşin olacak... ama gün olur devran döner belki sen de ona onun sana aşık olduğu gibi aşık olursun...neler oluyor yani olamaz değil ki kaç senelik arkadaşlar birbirlerine aşık oluyorlar... madem senin için bu durum kaçınılmaz ona farklı bir gözle bakmayı dene belki bir şeyler hissedersin...

bu arada hiçbir zaman akraba evliliği taraftarı değilimdir ama ne oldu da böyle bir konuşma yapabildim anlamadımCADIARZU

bence biz boşuna yorum yapıoruz
bu arkadaş geçen ayın 15 inde "1 ay sonra düğünüm olacak" demişti ve sesi soluğu kesildiğine göre evlenmiş olmalı
ben de uzuuuuuuunca bir yorum yazmıştım ama okuduğundan şüpheliyim çünkü çoook uzun süredir siteye girmemiş
üzüldüm...

bence biz boşuna yorum yapıoruz
bu arkadaş geçen ayın 15 inde "1 ay sonra düğünüm olacak" demişti ve sesi soluğu kesildiğine göre evlenmiş olmalı
ben de uzuuuuuuunca bir yorum yazmıştım ama okuduğundan şüpheliyim çünkü çoook uzun süredir siteye girmemiş
üzüldüm...

tövbe yarabbi 1 ay sonra düğünü olacak kişinin herşeyi kesinleşmiştir bize sormasının alemi neydi ki o zaman:jeyyar::jeyyar::bbo:

canım evlilik bi kurtuluş.kaçış olmamalı.:1no2:beraberinde daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin.bence sakin kafayla düşünüp doğru adımlar atmalısın:enbuyukkk:

babanız üzülmesin diye kuzeninizle evleniceksiniz:kızgın:
neden acaba
çünkü ayaklarınızın üstünde durmak,bir dersaneye gidip öss ye girmek,üniversite okuyup iş sahibi olmak size daha zor geliyo dimi?
erkeğin himayesi altına girmek daha kolay
evlenin evlenin zamanla seversinizgamyoncuiremsu

bak birtanem bulunduğun durum hiç iç açici değil öncelikle kurban olduğum ALLAH yardımcın olsun...
şimdi sana 2008de yaşıyoruz hangi çağdayız desemde faydasız çünki malesef bir çok yörelerimizde zoraki evlilikler yapılıyor..

benim anlamadığım şey insanların bir kızla bir erkeğin günah işlemeden konuşup arakadaşlık edebileceğini anlamamaları hemen namusa şerefe leke sürülmüş ihtimalini vermeleri..

ama tabii bu büyüklerin anlayış tarzı belkide iki veya üç kişiyle konuşmuş olman okulu bırakman onlar içinde korkular uyandırmış ve bu yüzden seni biran önce baş göz edip huzura kavuşmak isteği uyandırmış olabilir..

ama e be güzelim sende neden daha dikkatli davranmıyorsun kendin diyorsun küçük bir yer herkes herkezi tanıyor duyulması çok normal ama tabii bu seni zorla evlendirme haklarına sahip oldukları anlamına gelmez...

annenin ve babanın nasıl insanlar olduklarını belirtmemişsin bu yüzden şöyle konuş veya böyle hareket et diyemiyorum ama istersen aile büyüklerinden kendine en yakın hissetdiğin birisini araya sok sana yardım etmesini rica et en azından bunu bir dene yada yaşım 20 diyorsun evlenmek istemediğini okumaya karar verdiğini geleceğin için birşeyler yapmak istediğini falan söyle belki kabul ederler..

daha ne diyeceğimi nasıl seni teselli edeceğimi inan şaşırdım ALLAHım yardımcın olsun sana ve büyüklerine doğru yolu göstersin inşallah umarım hakkında herşeyin hayırlısı olur canım...

kendini üzme dıcem ama başa gelmeyince ki ALLAHım hiç bir genc kızın başına vermesin insan işte ne diceni senin ne hissetiğini bilemiyor ama herşeyde vardır bir hayır sen gönlünü ferah tut ALLAHa avuc aç bu mübarek aylarda ALLAHa sığın ve dua et... ALLAHım yardımcın olsun yanında olsun dualarını duysun ve herşeyi gönlüne göre versin inşallah...

@SEVAL@

canim bizde bekarken hatta yaptik bizimde sevgililerimiz oldu bunu ailemde ögrendi ama ben onlar artik kavga etmesin diye evlenmedim sevdigimle evlendim birak kavga etsinler sen istemedikten sonra kimse seni zorla evlendiremez kavgalari elbette bitecek teyzenin oglu anlicak ümitsiz oldunu baskasini sevcek kendini üzme hic kimse bisey yapma mecbur degildir bu dünyada hangi cagda yasiyoruz biz kiii???

arkadaşlar bu arkadaşımız muhtemelen evlenip gitmiş diorum uzun süredir girmio siteye diorum
keşke bi yolu olsa da öğrenebilsek...

kızlar cok kotuyum nası alışılır ya benı evlendırmek ıstıyolar evlenmemde gerekıyo detaya gırersem sayfalar yetmez.. yanı evlenmem lazım 1 yıl sonra olur bu sene nısan olur.. nası alışcam varmı aranızda sevmeyerek evlenen? cınsel acıdan olmazkı ya yapamam gıbı gelıyo dokunamam ona:çok üzgünüm:

Ailenle konus bence oglani gormek onunla tanismak istedigini soyle ben oyle yapmistim... tanimiyordum kim oldugunu bilmedigim bir yabanciyid senin dusunduklerini dusundum bende sonra tanistik kendimi evet demiye mecbur hissetmistim.. nisanimiz oldu ve 1 sene ayri kaldik cunku o turkiyede ben ingilteredeydim sonra dugunumuz oldu ve bir senelik evliyiz ama cok mutluyuz senninde bizim gibi mutlu olma ihtimalin var ama konusman sart cunku ilk gorusteki elektrik cok onemli ;)

hak ettim derken ???:uhm:
sevmediğiniz biriyle evlenmeniz ne saçmalık.
okula gitmek ve sorumluluklar size
zor gelmiş bence.
siz bile alışmam lazım diyorsunuz.
alışırsınız zamanla merak etmeyin:bbo:

Dzun girmis siteye ve cevap yazmadi bizim yorumlara!!!!!!!! Neler dusunuyorsun bilmiyoruz neler yapiyorsun, bize anlatsan...........

Dzun girmis siteye ve cevap yazmadi bizim yorumlara!!!!!!!! Neler dusunuyorsun bilmiyoruz neler yapiyorsun, bize anlatsan...........

evet ben de şimdi gördüm
mesaj attım
bakalım bir daha ne zaman girecek...
ve yazdığımız yorumları okudu mu...

tabiikide güzel bişey değil ama yani alışman için . şöyle düşün belkide sonradan çok iyi anlaşacaksınız pozitif olmaya bak bence

Back
X