Sevmeden evlenmek ve cinsellik

tatlım sevmeyerek evlenıyosan vajısunsmus bıle olursun
hoş severek evlenen hep hala sevenlerde bıle goruluyor ama
hakıkaten sevmıyorsan işin zor,
degılse allahtan onu sevmeyı dile
içine sevgı soksun.

benım bı tanıdık teyzem oyle derdı.
görücü usulu tanısmıs ve nısanlıyken adamı sevmeyı dılemıs allahtan,
yıllardır aşıklar bırbırlerıne sımdı bu teyzeyle amca,
sen de öle dıle canım sevgı sok içine ve mutlu ol.

nedemek aynen öleee yaaa sen iyimisin düşünsene yarın öbürgün aile bireylerin vefat ettiğinde sen sevmediğin bir adamla aynı hayatı paylaşıyor olucaksın neden baban isteiidiği için çünki...caınım sevmediğin bi adamın sana dokunması aynı evde olmak beraber aynı yatağa girmek kadar korkunç bişi varmıı söylermsin bana?

nedemek aynen öleee yaaa sen iyimisin düşünsene yarın öbürgün aile bireylerin vefat ettiğinde sen sevmediğin bir adamla aynı hayatı paylaşıyor olucaksın neden baban isteiidiği için çünki...caınım sevmediğin bi adamın sana dokunması aynı evde olmak beraber aynı yatağa girmek kadar korkunç bişi varmıı söylermsin bana?

bılıyorum yaaaa oooooooof allahım yardım et ıcıme onun sevgısın versın napıyım canım napıyım aıleme soz gecıremedım napıyım daha 2 senedır öldüm bittim.. su son haftada 4 kılo verdım. yapack tek sey kaldı artık alısmak alısmak alısmak..

alışamazsamda aılem dusunsun. nısanı atarım napıyım

bence sevmediğin insanla evlenipte hayatını zehir etme. Eğer ailen evlilik kararında zorbalık yapıyorsa ve işin gücünde varsa, nişanlanmadan kaç bence. Zaten sen kaçınca ailende senin kıymetini anlar ve seninde fikirlerinin bir değeri oluşur.
Yani sevmediğin insanla bir ömür boyu yaşayacağına, bir süre tek başına kal derim ben.....

Bence senin iki şey arasında bi seçim yapman gerek.. Ya hayatın boyunca kendini suçlicaksın, ya da hayatın boyunca aileni suçlicaksın.. Bi düşün hangisi sana daha çok koyar.. Bazıları kendimi suçlu hissedeceğime ailemin suçu der üstümden atarım der... Kimisi de Ailemi suçlayacağıma kendi suçumu çekerim der.. Eğer aileni suçlamak daha kolay kaldırılırsa senin için evlen.. Yok kedimi suçlarım daha iyi aileme ne hissederse hissetsin diyorsan evlenme.. Ama bunun vicdani yüküne de hazırlıklı ol..

Bana kalırsa böyle bi durumda idealistlik feminislik flan işlemez.. Tamam herkes hayatının en iyi şekilde ilelemesini ister maa bazen şartlar o kadar kolay gitmez.. Evlenme kendini harcatma diyenlere de davulun sesi uzaktan hoş gelir diyorum.. Evlenirsen mutsuz olursun diyorsunuz ama evlenmezse mutlu olacağını nerden biliyorsunuz? Kaçmak filan çok tehlikeli şeyler.. Ailenin yanında rezil olmak yabancı bi hayatta rezil olmaktan çok daha iyidir bunu unutmayın..

Bence kendini alıştır tatlım. Eğer dedikleri gibi iyi bir insansa seveceğine emin olabilrsin.. Zaten ateşle barut, bi evin içine girseniz illa ki yakınlaşırsınız birbirinize yeter ki sana kötü davranmasın.. Sonra yavaş yavaş gelir gerisi kendini o kada korkutma insanları sevmek zor değil aksine çok kolay bişeydir. Aşık olamazsın belki ama sevebilirsin.. Ama altını çizerek tekrar söylüyorum eğer "gerçekten iyi bir insansa". Nişanlılık döneminde olumsuz bi yanını görürsen o zaman haklı bi gerekçen olur ve eminim ailen de seni destekler. Çünkü seni "bak iyi çocuk" diye evlendiriyorlar onunla, mutsuz edeceğini bile bile onlar da vermek istemez.

Bak böyle zamanlarda her kafadan bi ses çıkar, kendi ortamını aile şartlarını en iyi sen değerlendirirsin her söylenene kulak asma sakın! Tuzu kuru insanlara ahkam kesmek kolay gelir bazen senin yerine koyamaz herke kendini. İdealist olacam kendi ayaklarımın üstünde duracam diye hayatını mahfetme sakın..

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım...

yaa bu gelecek yaa bu evlilik yaa bunun şakasimi olur yaa ben ailemle başka şey için ters düşmem kirmam ama olay evliliğe gelince eğerki ailem beni zorlayip istemediğim biriyle durumu iyi tanidik akraba diye veriyorsa ben inat eder bu konuda kimseyi dinlemezdimm çünkü benim hayatim beneim geleceğim söz konusu neden zorla kendimi o kişiyii sevmeye aliştirimki böle bi saçmalaik varmi acaba??evde kalicağimda bilsem zittin seen evlenmiceğimide bilsem sevmediğim istemediğim bi adamin yatağina girip tenime dokunmasina izin verip ömrübillah hayatimi onun yaninda sürdürümem bu ailemde olsa emin ol başkaldirirdim'ki allaha şükür benim ailemde böle zorbalik böle diretme yoktur ailemin değerini birkez daha iyi anladimm

ya kızlar ama bu boyle gıtmezkı herkes benım yuzumden perısan aılemız bolunuyo...

alışamazmıyım 1 yıl ıcınde ya offfff

alışırsın ya da alışamazsın bu kadar evlenmeye mecbur kılındıysan çok dikkatli ol ve akıllı davran derim...şimdiden hakkında hayırlısı olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
ne diyimki sen razı olmuşsun kendine yediremiyosun gibi bişey...

hakettim muhabbetini anlamadım zaten, sırf gezdin görüştün diye evlenmen mi gerekiyor. uzak büyümüşsünüz kardeş gibi değilsin diyenlere de kesinlikle katılmıyorum bu kadar yakın bir akraba evliliğinin tehlikelerini daha önce defalarca tartışmıştım bu forumda, annen baban doğabilicek olan sakat çocukların vebalini de alabiliyorlarmıymış ya da köydekiler bi sor bakalım?

o çocukla konuş ben okumak istiyorum de beklesin bakalım 5 sene bekliyomu... bence tabi...

evlenmem lazım diyerek zaten sen herşeyi kendince bitirmiş baştan yenilgiyi kaybetmişsin şimdi buradaki bayanlarda sevmediğin adama nasıl dokunursun konulu brifing mi istiyorsun? Bana saçma geldi kusura bakma sormam gerek şey istemediğim biriyle evlenmek istemiyorum sizce ne yapabilirdim olmalıydı. insan istmediği biriyle aynı yerde nefes almaktan bile huzursuz olur sen olayın yatak kısmını nasıl halledeceğini düşünüyorsun. Ondan sonra çocuklarınız olacak mutsuz anne ve onun mutsuz çocukları ne alaaaa

bız mutaassıp bı aıleyız benım almanyada bı kuzenım var 2 yıl once tr ye geldıklerınde ona yakın davrandım kuzenım falan dıye asık oldu oglan bana evlenmek ıstedı yok dedım

sonra bu konu uzadı oglan yanı kuzenım kara sevdayla baglandı bana kabul et dıye etmedım

bu sıradada 2 yılda hayatıma 2 kısı gırdı bız her yıl koyumuze gıderız. bu kısılerde akraba tanıdık flan herkes bırbırını tanır zaten

ve o kısılerle aramda gecenler duyuldu sunu sevıyomus sunla konusuyomus falan dıye..
benım hakkımda..

bana sureklı oku kızım dedı aılem okumak ıstemedım unıye calısmadım.. 20 yasıma geldım.. bızım orda 20ysen evde kaldın ki bız baska sehıre kız bıle vermeyız sulalecek..

yanı demek oluyokı benım kendı koylumle evlenebılmem hayal..

ben bu kadar baskıya ragmen kuzenımı ıstemedım.. teyzemın oglu oluyo.. teyzemgıl kustuler kavga dovus 2 yıldır zaten herkes ustume ustume gelıyodu.

yanı evlenmem lazım aılede huzur kalmadı..
kuzenin olmadıgı için mi evlenmedin? yani nikah düşmediğini mi zannettigin için?

nedır senı evlenmeye mecbur eden kı sevmedıgın bır ınsanla omur mu gecer hem sana hem evlencegın kısıye yazık

kimse kimseyi istemediği biriyle zorla evlendiremez..
nerde yasşıyoruz yaa aaa kalitemi bozduracanız bana beeee...
ailende huzur olsun diye evlilik yapılmaz ki sen ömür boyu huzursuz mutsuz olacan ailen hangi vicdanla mutlu olacak..
bu ne telaş yani seni evlendirmiş olmak için evlendirecekler üstelikte akraba evliliği allah yardımcın olsun ne diyim umarım kimse istemediğin bişey için seni zorlamaz yazık olur üzüldüm yaa...:1hug:

eğerki yanlış anlamadıysam olayınız şöyle,

çıktıgınız ya da görüştüğünüz çocuklarla adınızın çıkması sadece felancanın ogluyla geziyormuşla kalmamaış dedikodular ya da yaşananlar biraz ileriye gitmiş.ailenizin kulagına da olayların gitmesiyle tutucu olan aileniz üzerinize daha da baskı yapmış.siz de onları cezalandırmak istediğiniz için diğer topikte açıtıgnız konuyu ilaç içme işini yapmışsınız.şimdi de gene onalrı cezalandırmak istediğiniz için sırf onlar istedi iyi tamam evleneyim de kurutlayım diyerek sevmediginiz bir adamla evlenmeye karar vermişsiniz ama gene de ona nasıl dokunacagınızı düşünüyorsunuz.

bence bir an önce silkeleneip kendinize gelin.vaktiyle yapılmış bir hata ya da hata olarak algılanan bir olayın devamını hatalar zinciri izlemiş.ailenize karşı bu kadar boynunuz bükük olduguna göre Allah korusun sevmeden evlendiginiz bu adamla büyük bi sorun yaşayınca ailenizin evinede dönemicek oldugunuzu zannetiginizi düşünüyorum.baba evine dönmek zor gelir hepimize hele ki böyle evlilikte bu daha da baskı olacak olsa gerek...ee sonra ne olacak ömür boyu istemediginiz bir hayatın parçası olacaksınız.
kuzeninizi seviyormuydunuz yoksa nikah düşmedigi içinmi evlenmediniz bilemem ama bu yüzdense o zaman nasıl çıktınız.ya da madem bu kadar tutucu bir aile ve dışarı gelin vermeme kadar sıkı bir akrabalık nasıl tanınıdık kişilerle çıktınız.bunları hesap sorak manasında yazmıyorum.oturup düşünmeniz için yazıyorum.
demem o ki bir hata yaptıysanız bunun ceremesini ömür boyu çekmek olmaz kaldıki sevmediğin bir adamı çekecegine ailenin laflarını çekersin ne de olsa el adamı olacak..ha yok işe görücü usulü gibi bakar zamanla tanır severiz birbirimizi derseniz ve böyle bir evliliğe sıcak bakarsanız ve başka bir de sevdiginiz yoksa evlenin..yok sırf ailenin lafından kurtulmak içinse bu evlilik bence düşünmeyin bile..daha onun akrabaları kendi herkes herşeyi duyucak ve el adamının çenesini çekmektense ailemin çenesini çekerim demek belki de daha mantıklı...
Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin.ama daha fazla ne ananızı babanızı ne de kendinizi üzün.allah hayılısı için dua edin.
Elbet varıdr çıkış bi yol böyle pes etmekle ilaç içmekle olmaz bu iş.kendine gel kardeşim Allah dermansız dert vermesin.

valla bacim yazdiklarina cok üzüldüm :çok üzgünüm:
bilirim bizim oranin adetlerini ve insanlarini
bence senin artik kuzeninle evlenmekten baska sansin yok gibi :1no2:
yani oku diyecem ama belliki pek istemiyorsun okumak
ve aileninde akrabalarindan baskasina kiz vermeyecegine göre
ve öbür akrabalarininde bu olayi duyup seni istemeyecegine göre
teyzenin ogluyla evlenmekten baska sansin yok diyorum ben :1no2:

bi arkadas kac demis
sakin böyle bisey yapma!!!
kacmakla hayatinin hatasini yaparsin ve ondan sonra ailen bile istemez seni

hem belki sen kuzenine bu zamana kadar hic alici gözüyle bakmamissindir
bide o gözle bak
o sana sevgi dolu gözlerle bakiyorsa ve sana karsi sefkatliyse, ben senin onu sevecegine inaniyorum
:1hug:

ALLAH yardimcin olsun

herkes dıyokı kabul et cok ıyı cocuk ısınırsın seversın.

ve bana kara sevdayla baglı o cok sevıyo..

ınananın alısabılcegımı bılsem dusunmem ama bunu bılmem lazım alısırmıyım

herkes dıyokı kabul et cok ıyı cocuk ısınırsın seversın.

ve bana kara sevdayla baglı o cok sevıyo..

ınananın alısabılcegımı bılsem dusunmem ama bunu bılmem lazım alısırmıyım

bana sorarsan alisirsin
millet nelere alisiyoo

bak ne güzel seni cok seviyormus
sevmekmi sevilmekmi deseler bence kesinlikle sevilmekk

o seni seviyorsa seni mutlu edecektir
sende zamanla onu seveksin
inaniyorum ben buna a.s.

herseyin hayirlisi bacim

bakınca düşününce tiksinti geliyosa alışamazsın gibime geliyo
yok normal sıradan bi insan gibi geliyosa zamanla seversin sanki.

bakınca düşününce tiksinti geliyosa alışamazsın gibime geliyo
yok normal sıradan bi insan gibi geliyosa zamanla seversin sanki.

Katılıyorum arkadaşa.
Alışıp alışmamak tamamen sana bağlı.

Ama şunu da söyleyeyim sana insan herşeye alışıyor zamanla.
Herşey beyinde başlayıp beyinde bitiyor canım.

Gördüğün an tiksinme geliyorsa sakın evlenme derim ben.
Hayatın boyunca mutlu olamassın sonra...

Son düzenleme:
Canim sacmalama ne evlenmesi?
Zorla evlilik mi olur.yasakkelime
Erken yasta sevmedigin biriyle evlenirsin, yarin birgün aranizda sorunlar baslar bu sefer hayatin alt üst olur.:delphin:

Okumadin diye veya cevrenizde bu kiz su erkekle konusuyormus dedikodusu cikti diye hemen evlenmen mi gerekiyor? Afedersin ama cok sacma geldi bana.:kızgın:

Onun yerine hayatinla ilgili baska seyler yapmaya calis.a.s
Üniversite sinavlarina gir mesela.
Yasin daha henüz 20 be güzelim, daha hayatin ne demek oldugunu bilmeden evlenmekte nerden cikti?
Aklini basina topla allasen

Back
X